Solopgang ved Grand Canyon North Rim

Vi så solnedgangen ved Grand Canyon North Rim og overnattede i bjælkehytterne ved kanten. Dagen efter så vi solopgangen, sov lidt mere og så Grand Canyon North Rim i fuld dagslys inden vi forlod stedet igen.

Overnatning ved Grand Canyon North Rim

Der er kun et overnatningssted ude ved kanten af Grand Canyon North Rim. 3 måneder før vidste vi ikke præcis hvilken dag vi ville være der, så jeg havde udskudt booking af overnatning. Halvanden måned før havde vi lagt os fast på nogle datoer af hensyn til andre overnatninger/oplevelser som skulle bestilles på forhånd. Desværre var der nu fyldt ved Grand Canyon North Rim.

Jeg var lige ved at give op og finde en overnatning uden for nationalparken, da jeg bemærkede at der kom små åbninger i kalenderen. Jeg satte det i system og kontrollerede siden flere gange hver dag og to uger før afgang kom der en åbning og jeg slog til med det samme. Vi endte i en bjælkehytte. Ikke den billigste overnatningsform, men værd at betale for at få det optimale ud af Grand Canyon North Rim.Solopgang ved Grand Canyon North Rim

Vi stod op lidt over 05:00 og gik ned til kanten. Der går en lille sti langs kanten og ud til et udkigspunkt. På trods af, at der var fyldt på stedet (mht. overnatning) og solopgang over Grand Canyon er en begrænset mulighed ved North Rim (der er kun meget få steder man kan komme ud til kanten) så var der ikke særlig mange oppe på dette tidspunkt. En skam, for vejret var perfekt og vi fik nogle gode billeder.Klik på billedet for fuld størrelse

Lidt mere søvn og udsigt i dagslys

Vi brugte en lille times tid med solopgangen og gik tilbage i seng i nogle timer. Da vi stod op stod solen højt og vi gik atter ud til kanten og fik nogle gode billeder af Grand Canyon North Rim og af den store terrasse ved hovedhuset.
Farvel til Grand Canyon North Rim

Vi forlod Grand Canyon North Rim den samme vej vi kom ind. Der var stadig godt gang i brandmændene langs vejen og flokken af bison græssede stadig og nød det gode vejr.
Et sidste farvel til de bison som var noget af det eneste dyreliv vi havde set i de få timer vi havde været der.

Tags: , , , , , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

5 Enlightened Replies

Trackback  •  Comments RSS

 1. Betina Skjønnemand says:

  Hej René
  Jeg har også booket en western cabin ved North Rim til Juli – men jeg kan se, de får noget varierende anmeldelser rundt omkring ;-(

  Jeg/vi er ikke luksusdyr, men vil dog gerne, at der er rent!
  Hvordan var din oplevelse af bjælkehytterne?

  Vi kommer i en RV – men campingpladsen er totalt fyldt op. Da der så kom et hul på en hytte slog jeg til – så kan jeg jo altid afbestille igen, hvis der kommer en plads på campingpladsen.

  Men hvordan er det med parkering – en 30 fods RV fylder jo alligevel lidt….

  Betina.

  • @ Betina

   Overnatningen afspejler meget godt området så man ‘rougher’ den en smule. Der er ingen luksus (mener ikke der var a/c i den hytte vi var i, men en stor fan i loftet), men jeg syntes ikke det fejlede noget og der var også fint rent.
   Vi benyttede os ikke af restauranten, men købte lidt snacks i den deli/snackbar der ligger i hovedbygningen.
   Der ligger også en bar hvor man kan få sig noget koldt at drikke og vist nok også nogle bar-snacks.

   Der er store parkeringspladser, så i kan nok godt finde en plads.

 2. Alice Schrader Hougaard says:

  Vi er en familie med tre børn i alderen 9, 9 og 11 år, der skal på den klassiske rundtur i Californien i april. Vi kunne tænke os at overnatte ved Grand Canyon North Rim, som du også har gjort. Det ser ud til, at der findes fem lodger derude, har du erfaring med, at nogle er bedre end andre?
  Mvh
  Alice

  • @ Alice

   Der er tre overnatningsmuligheder ved Grand Canyon North Rim.

   Den der ligger længst væk er Jacob Lake Inn, 70 km nord for parken. Den næste mulighed er Kaibab Lodge, 28 km nord for parken.
   De steder kan du læse mere om her.

   Muligheden tættest på er Grand Canyon Lodge. Her er der flere muligheder afhængig af budget, men de ligger alle meget tæt på kanten i idylliske omgivelser.

   Hvis man vil nå både en solnedgang og en solopgang, så bør man nok vælge at bo i Grand Canyon Lodge. Det var også der vi boede.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA? Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco

Her kan du finde overnatning i: Chicago, Las Vegas.

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top