Solopgang ved Grand Canyon North Rim

Vi så solnedgangen ved Grand Canyon North Rim og overnattede i bjælkehytterne ved kanten. Dagen efter så vi solopgangen, sov lidt mere og så Grand Canyon North Rim i fuld dagslys inden vi forlod stedet igen.

Overnatning ved Grand Canyon North Rim

Der er kun et overnatningssted ude ved kanten af Grand Canyon North Rim. 3 måneder før vidste vi ikke præcis hvilken dag vi ville være der, så jeg havde udskudt booking af overnatning. Halvanden måned før havde vi lagt os fast på nogle datoer af hensyn til andre overnatninger/oplevelser som skulle bestilles på forhånd. Desværre var der nu fyldt ved Grand Canyon North Rim.

Jeg var lige ved at give op og finde en overnatning uden for nationalparken, da jeg bemærkede at der kom små åbninger i kalenderen. Jeg satte det i system og kontrollerede siden flere gange hver dag og to uger før afgang kom der en åbning og jeg slog til med det samme. Vi endte i en bjælkehytte. Ikke den billigste overnatningsform, men værd at betale for at få det optimale ud af Grand Canyon North Rim.Solopgang ved Grand Canyon North Rim

Vi stod op lidt over 05:00 og gik ned til kanten. Der går en lille sti langs kanten og ud til et udkigspunkt. På trods af, at der var fyldt på stedet (mht. overnatning) og solopgang over Grand Canyon er en begrænset mulighed ved North Rim (der er kun meget få steder man kan komme ud til kanten) så var der ikke særlig mange oppe på dette tidspunkt. En skam, for vejret var perfekt og vi fik nogle gode billeder.Klik på billedet for fuld størrelse

Lidt mere søvn og udsigt i dagslys

Vi brugte en lille times tid med solopgangen og gik tilbage i seng i nogle timer. Da vi stod op stod solen højt og vi gik atter ud til kanten og fik nogle gode billeder af Grand Canyon North Rim og af den store terrasse ved hovedhuset.
Farvel til Grand Canyon North Rim

Vi forlod Grand Canyon North Rim den samme vej vi kom ind. Der var stadig godt gang i brandmændene langs vejen og flokken af bison græssede stadig og nød det gode vejr.
Et sidste farvel til de bison som var noget af det eneste dyreliv vi havde set i de få timer vi havde været der.

Grand Canyon South Rim først

Har du ikke været ved Grand Canyon endnu, så vil jeg stærkt anbefale du besøger South Rim. Vent med North Rim til det passer på en tur i det område. Også selvom du er på den klassiske roadtrip rute på vestkysten. North Rim er en mindre oplevelse end SOuth Rim og udsynet langs kanten er begrænset i forhold til South Rim.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Capitol Reef National Park

Capitol Reef National Park kan godt forsvinde lidt i mængden af ikoniske oplevelser i Utah, men fortjener et besøg hvis din rute går forbi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada