Navajo Bridge og Horseshoe Bend

Efter Grand Canyon North Rim var målet byen Page. Vi havde booket en sejltur på Lake Powell sidst på dagen, så der var god tid på den korte tur til at gøre stop ved Navajo Bridge og Horseshoe Bend.

Navajo Bridge

Fra Grand Canyon North Rim er der ikke så langt til Page. Det betød vi kunne forlade Grand canyon op ad dagen og tage den med ro.
Fra Grand Canyon ændre landskabet sig fra små bjerge og skov til mere ørken, butte’s og mesa’s.
Der var ikke så meget at stoppe for på turen men der blev dog brugt lidt tid ved Navajo Bridge og Horseshoe Bend.
Navajo Bridge krydser Colorado River i Arizona og bortset fra en bro ved byen Page, så er det den eneste måde at krydse Colorado River på, indenfor 970 km.

Den originale Navajo Bridge er fra 1927, men i 1990 blev det besluttet at bygge en ny (pga. wear and tear, sikkerhed mm.) og der står i dag to broer (den nye stod færdig i 1995), hvor man som turist kan boltre sig på den gamle og få et fantastisk view af Colorado River.

Flodsejllads er populært på disse kanter og fra broen kunne man se nogle der var holdt ind for at holde pause og spise frokost.

Klik på billedet for fuld størrelse.

Horseshoe Bend

Det andet stop var ved Horseshoe Bend. Det er et udkigssted hvor flodens forløb er formet som en hestesko og man står godt 300 meter oppe med lodrette klippevægge ned til det spetakulære syn.
Har man en smule højdeskræk, så kan det være en udfordring at få et billede af hele hesteskoen, da det kræver man kommer rigtig tæt på kanten.
Man bør afsætte en times tid til besøget da der fra parkeringspladsen er godt en kilometer lang gåtur i kuperet terræn ud til kanten.

Klik på billedet for fuld størrelse

klassiske_rute_01

Klik på billedet for at se komplet kort.

number_20_orOplevelsen ovenfor er fra et af de mange stop på den klassiske roadtrip rute på USA’s vestkyst. Den klassiske rute er oplagt til en tre ugers roadtrip i USA. Den byder på et varieret udvalg af oplevelser med bl.a store og små byer, kyststrækninger, strand, ørken, skov, bjerge, interstates, highways og byways.

Her kan du se et detaljeret kort over ruten og alle oplevelserne på den klassiske roadtrip rute som bl.a inkluderer San Francisco, Highway 1, Hearst Castle, Los Angeles, Route 66, Grand Canyon, Monument Valley, Antalope Canyon, Hoover Dam, Las Vegas, Death Valley og Yosemite National Park m.fl.

Vurder indlægget

Hvis du synes om indlægget, så vil jeg sætte pris på en vurdering nedenfor. Du skal blot klikke på det antal stjerne du synes det fortjener. Du er også velkommen til at give en like på Facebook eller Google Plus via knapperne øverst til venstre. På forhånd tak.

Tags: , , , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året.Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA.God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

4 Enlightened Replies

Trackback  •  Comments RSS

 1. Lisbeth Hansen says:

  Tak for en fantastisk hjemmeside.
  Vi er en familie( inkl 2 børn på 5 og 9 år) som lander i San Fransisco d. 18.6.17. Her er turen langs kysten planlagt. Den 26.6 kører vi fra San Diego og skifter fra lejebil til motorhome. Er i tvivl om hvor meget man kan nå på den tid vi har tilbage ( motorhome skal afl i San Fransisco d. 6 juli.
  Vi har tænkt overnatning følgende steder Palm Springs(1), Grand Canyon (2) Las Vegas (1) Big Pine (1) Yosemite (2) sidste dag San Fransisco (1) og så har vi yderligere 2 overnatninger som vi ikke endnu har besluttet hvor skal ligge.
  Mit spørgsmål er – ville vi ku nå at køre øst om Grand Canyon forbi Page og Zion Canyon eller ville det blive for presset ?
  På dit fine kort over ideer til hvad man ka se den klassiske rute ligger nr 9 Monument Valley ret tæt på Grand Canyon – er der” flere” for når jeg finder den på Google Map ligger den noget mere nordøst ??

  Med venlig hilsen Lisbeth

  • @ Lisbeth

   Tak for ros.

   Med to overnatninger vil i kunne køre til Page og tage en og til Zion og tage den anden inden i ankommer til Las Vegas.

   Fra Page og ud til Monument Valley (som ligger hvor min orange nr. 17 er på kortet) og tilbage til Page er en dagstur. Der er knap tre timers kørsel fra Page til monument Valley, så det er seks timer i bilen. Læg dertil de timer der går med at opleve stedet.

   Den grå nummer 9 henviser til ruten. Den har forkert titel på kortet, men er beskrevet i listen nedenfor kortet.

 2. Sonja Ahrenst says:

  Hej Rene,
  Jeg har et spørgsmål til dig men også en tak for hvad vi har læst i dine såkaldte rejsebreve. Hele april måned kørte min mand og jeg rundt i USA, efter at vi havde nærlæst dine rejsebreve og på den måde stort set planlagde vores tur. Vi havde en skøn tur på alle måder. og kan umulig udpege en bestemt oplevelse til at være turens højdepunkt. Det skulle da lige være, at jeg 10 dage før hjemrejse mistede min pung, da jeg steg ud af bilen for at fotografere ved indkørslen til Bryce Canyon. Med kørekort, sygesikringsbevis og diverse betalingskort. vi opdagede det efter ca 30kms kørsel og vendte straks om, men den var borte. vi lagde vores navn og amerikanske samt danske telefonnumre på div. infocentre osv. 3 mdr efter hjemkomst modtager jeg en mail, om jeg har mistet min pung. den var fundet og afleveret til visitorcentret med det samme. dog var den smidt i en skuffe for glemte sager og ingen kiggede i den før en frivillig dame skulle finde ejerne til hvad der nu var i skuffen. Alle kontater og kort var deri. så selv om jeg jo havde fået nye efter hjemkomsten, modtog jeg de tabte. Jeg måtte ikke “belønne” dem. ren service! Flot. Alligevel viste det sig at vi havde kørt rundt uden gældende kørkort! Da vi henter bilen i San Fransisco viser vi selvfølgelig vores kørekort. Hvad vi ikke var opmærksom på, var, at da vi skulle have nyt kørekort som 70-årig troede vi, at det først skulle fornyes næste gang, når vi fylder 75 år. Men, godmorgen. Det skal fornyes (for vores årgang) når vi fylder 74 år, og min mand fyldte 74 år den 25. marts. Hvor har vi været heldig. Det blev først opdaget, da min mand blev stoppet i en alm vejkontrol i juli måned
  .- men, det jeg vil spørge om er: Hvordan laver jeg et kort med vores rute påtegnet?
  På forhånd tak for hjælpen. – forresten, du havde ret i, at det var klogt at vente til april med at rejse. Der var koldt og flere steder sne i højderne, men ellers dejligt lunt i dagtimerne øvrige steder.
  venligst
  Sonja Ahrenst

  • @ Sonja

   Tak for ros.
   Glad for at kunne hjælpe.

   Godt at høre i fandt frem til pungen igen.

   Jeg nåede selv at få koldsved på en af mine ture. Jeg kunne ikke finde mit kamera. Havde været på museum et sted i Nashville, og stod nu ti minutters kørsel derfra, da jeg steg ud af bilen og skulle bruge det.
   Skyndte mig tilbage til museet, men de havde det ikke.
   Jeg har ikke for vane at lægge det fra mig, så i mit hovede gennemgik jeg alt jeg kunne huske og gennemsøgte også parkeringspladsen ved museet.

   Jeg havde kigget i min rygsæk da jeg ikke kunne finde det, men åbenbart ikke godt nok, for da jeg tømte alt ud, lå det deri.
   Penge og kort er trælse at miste (men kan erstattes), men jeg “lever” af mine billeder, så dem vil jeg helst ikke miste.

   Mht. at lave et kort med punkter på, så er der ikke så gode muligheder, hvis i har mange stop i vil have på.
   https://maps.google.com tillader kun 10-12 stykker.
   https://www.bing.com/maps/ tillader nogle flere, men har også en øvre grænse.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top