Lake Powell

Planlægger du selv din roadtrip?
Hvis du selv planlægger din roadtrip og sørger for fly og bil mm. på egen hånd, så se her for alt om billig billeje i USA.

Efter en dag med solopgang ved Grand Canyon, dybe kløfter, floder og broer, sluttede vi af med en tur på Lake Powell.

Page ved Lake Powell

Byen Page ligger ved Lake Powell. Det er en relativ ny by som blev til da man byggede Glen Canyon dæmningen og skabte Lake Powell. Page er den eneste rigtige by i miles omkreds og sammen med de nærliggende naturoplevelser, er den en populær turistdestination med masser af overnatningsmuligheder.
Vi havde dog valgt en overnatning ude ved Lake Powell hvor vi også havde booket en guidet tur på søen.

Sejllads på Lake Powell

Vi havde valgt en 2.5 timer guidet tur på søen hvor vi kom ind i Navajo Canyon, Antelope Canyon (ikke at forveksle med den på land som jeg kommer ind på i et senere indlæg) og tæt på Glen Canyon Dam.
Turen bragte os forbi noget utrolig natur og undervejs fik man, dels over højttaleren og dels via egne headsets, en masse information om området krydret med lokal, indiansk musik.

Rekreation på Lake Powell

Lake Powell har nogle meget liberale regler omkring brug af søen og området. Det betyder der er en masse aktivitet på og omkring søen. Sejllads, vandski, jet-ski mm. er udbredt og vi så masser der hyggede sig.
Man kan også leje en husbåd og “campere” på søen. Vi kom forbi nogle marinaer hvor der lå de små husbåde man kunne leje, men også de store, privatejede (som nemt kunne løbe op i mere end 1 mio dollars).
Mange af dem er dog på timeshare basis, dels pga udgiften, men også fordi der er en regel omkring brug af stedet der betyder, at en familie kun må opholde sig en uge pr. måned på søen.Klik på billedet for fuld størrelse

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og kan bidrage til at hjælpe andre ved at give lidt igen.Jeg vil sætte stor pris på at du benytter de links jeg har til billeje: Rentalcars.com, Auto Europe og CarTrawler og overnatning Hotels.com, Booking.com mm. på hjemmesiden. mm. på hjemmesiden.Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling før din roadtrip og undervejs.
klassiske_rute_01

Klik på billedet for at se komplet kort.

number_18_orOplevelsen ovenfor er fra et af de mange stop på den klassiske roadtrip rute på USA’s vestkyst. Den klassiske rute er oplagt til en tre ugers roadtrip i USA. Den byder på et varieret udvalg af oplevelser med bl.a store og små byer, kyststrækninger, strand, ørken, skov, bjerge, interstates, highways og byways.

Her kan du se et detaljeret kort over ruten og alle oplevelserne på den klassiske roadtrip rute som bl.a inkluderer San Francisco, Highway 1, Hearst Castle, Los Angeles, Route 66, Grand Canyon, Monument Valley, Antalope Canyon, Hoover Dam, Las Vegas, Death Valley og Yosemite National Park m.fl.

Tags: , , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året.Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA.God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

4 Enlightened Replies

Trackback  •  Comments RSS

  1. Hej René
    Skønt at der lige kom en ny artikel på omkring Lake Powell. Vi planlægger også en sejltur, og jeg havde faktisk en ca. 2,5 times tur i tankerne, da jeg synes 4-6 timer er for “meget” at sejle. Hvilket selskab sejlede du med? Jeg vil nemlig booke på forhånd, da vi er der den 4. juli, hvor der nok godt kan være crowded tænker jeg. Og fede billeder og videoer iøvrigt! Også på din nye Zion artikel. Den park glæder vi os rigtig meget til at gense, da vi havde “overset” den på vores første roadtrip, og “kun” nåede hiketuren op til Emerald Pool, som var ganske hård på en varm sommerdag :-).

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top