Grafitti på Cadillac Ranch

Cadillac Ranch er ikke en oprindelig Route 66 oplevelse, men er blevet et must-see stop. Tag spraymaling med og sæt dit personlige præg.

24 aug, 2017

Cadillac biler som kunstværk

Udover den store bøf i Amarillo, så er det mere det i nærheden af byen folk besøger. Amarillo ligger på Route 66 og med det følger nogle must-see stop, hvis du følger den rute.
Den ene ligger vest for Amarillo og markerer halvvejs på Route 66. Den anden ligger tættere på og er Cadillac Ranch.

Cadillac Ranch er et kunstværk lidt inde på en mark. Afhængig af årstid, er landskabet rundt om kunstværket forskelligt, da der dyrkes afgrøder på marken. Modsat mit forrige besøg var der denne gang høje afgrøder som indramning.

Cadillac Ranch er 10 Cadillac biler, som blev halvt begravet og stillet på skrå.
Siden da har de levet deres eget liv og gennem årene er de blevet godt hærget, overmalet mange gange og brugt i forbindelse med reklamer, photo shoots, tv og film.

Cadillac Ranch ligger som et af must-see stoppene på Route 66 og selvom det ikke har så mange år på bagen som den oprindelige rute, er det et af de steder du skal opleve for at kunne sig du har kørt Route 66.

Mal grafitti på Cadillac Ranch

Noget af det der gør Cadillac Ranch til mere end et kunstværk, er muligheden for at sætte dit eget aftryk.

En mulighed jeg benyttede mig af da jeg kørte Route 66 i 2011. Denne gang var jeg også forberedt med en stencil og havde købt spraymaling i Walmart.

Der var meget vand og mudret denne dag, så fik ikke malet på alle bilerne. Mit logo pyntede dog på dem jeg kunne komme til.

Selvom det var tidligt formiddag på en torsdag, var der en del besøgende forbi.

Som sidst, lod jeg andre give den gas med den overskydende maling og med begrænsede flader at male på, gik der nok ikke længe fra jeg tig videre, til mine logoer var malet over igen.

Men sådan er det. Lag på lag på lag af maling er over årene tilføjet og flere kommer til.

Se indlæggets rute

Her kan du se den rute jeg kørte i beskrivelsen ovenfor.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Palm Springs til San Diego

Stod op med solen i Palm Springs for at have tid til den lange tur til San Diego. Anbefaling: Tag den lange vej over bjergene. Det er turen værd.

Monument Valley

Fra byen Page kørte vi nogle timer øst på. Vi skiftede formiddagens oplevelser i de smalle kløfter i Antelope Canyon ud med de åbne vidder og de spetakulære klippesøjler i Monument Valley.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada