Cadillac Ranch på Route 66

Vi satte vores tydelige præg på alle ti biler under vores besøg på Cadillac Ranch på Route 66. Vi kom forberedt med spraymaling, gummihandsker og hjemmelavet stencil.

Cadillac Ranch på Route 66

Ovenpå en god steak på The Big Texan stod vi tidligt op og kørte ud til Cadillac Ranch. Det er en skulptur fra 1974 og består af 10 Cadillacs fra 1949 til 1963 som er halvt begravet, skråstillet i samme vinkel som pyramiderne.

Skulpturen står på privat område inde på en mark, men man må gerne gå derind. Man må også gerne efterlade et tegn på at man har været der, så det gjorde vi med lidt grafitti.

Marken bilerne står på var bar da vi kom, men benyttes til landbrug, så man kan opleve skulpturen i skiftende omgivelser. Jo tættere man kom på bilerne, jo flere brugte spraydåser kunne man se. Umiddelbart ikke særlig kønt, men i disse omgivelser tilførte det faktisk lidt til oplevelsen.

Stencil, gummihandsker og spraymaling på Route 66

Hjemmefra havde jag forberedt en stencil og taget gummihandsker med. I en Walmart på vejen købte vi spraymaling i farverne hvid, sort og rød.

Et populært stop på Route 66

Cadillac Ranch er et populært stop på Route 66, så selvom vi var derude tidligt og der ikke var andre, gik der ikke lang tid inden andre dukkede op. Vi var dog de eneste som havde taget maling med, så vores arbejde blev betragtet og kommenteret af flere.Malede grafitti på ti biler på Cadillac Ranch på Route 66

Vi brugte en lille times tid ved Cadillac Ranch og havde maling nok til alle ti biler (den ene fik to gange).Her kan du se nogle af de mange lag maling bilerne har fået gennem tiden.

Pensionister maler grafitti på Route 66

Da vi var ved at være færdige var der bl.a kommet en bus fuld af pensionister derud. De så straks muligheden for et kodak moment og tog opstilling med vores stencil og spraydåser.

Andre syntes blot at bilerne gjorde det godt som baggrund til anderledes feriebilleder.

Route 66

Route 66 er nok den mest ikoniske roadtrip rute. 4000 km på tværs af USA fra Chicago til Los Angeles. En strækning fyldt med historie, Small Town America, et evigt skiftende landskab og masser af must-see stop. Hvis du overvejer at køre den ikoniske Route 66 strækning som roadtrip, finder du mere info via linket.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Solopgang ved Grand Canyon North Rim

Vi så solnedgangen ved Grand Canyon North Rim og overnattede i bjælkehytterne ved kanten. Dagen efter så vi solopgangen, sov lidt mere og så Grand Canyon North Rim i fuld dagslys inden vi forlod stedet igen.

Saml ikke blaffere op!

Pas på med at samle blaffere op. Dette skilt spottede jeg i Texas nær et fængsel i et øde område. Ikke optimalt at samle en flugtfange op her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada