2 kg steak på The Big Texan på Route 66

Imponerende at se hvordan en enkelt mand kan fortære 2 kilo steak plus det løse. Kan man det på under en time på The Big Texan, så får man måltidet gratis. En must see ting på Route 66.

The Big Texan – mere end blot et steakhouse

The Big Texan i Amarillo, Texas er ikke til at komme uden om som et stop på Route 66. Stedet er nok mest kendt for sit steakhouse hvor man kan få serveret en bøf på 2 kg (72 oz), men de har faktisk også et glimrende motel. Det er bygget op som en lille western by og har nogle gode værelser med cowboy charme.

Det havde været en lang dag på Route 66, så vi tjekkede ind lidt sent og gik derfor direkte over i det store steakhouse. Der var godt fyldt og vi måtte vente i baren et kvarters tid på et bord.

To kilo steak gratis

Den bøf på to kilo som man kan få serveret får man gratis hvis man spiser den, en bagt kartoffel, en salat og nogle stegte rejer på under en time. Jeg ville gerne have været på The Big Texan tidligere såfremt nogen havde mod på at tage udfordringen op, så da vi først ankom kl 20.30 var jeg bange for muligheden havde forpasset sig.
Da vi satte os til bords stod scenen tom og de seks ure stod alle på 60:00 klar til at tælle ned, men der var ingen udfordrere at se.

Jeg kender mine begrænsninger og havde derfor ikke lyst til at punge ud for en bøf på to kilo så jeg nøjedes med en rib eye på 340 gram. Mens vi sad og ventede på vores mad kiggede vi rundt på det travle sted, hvor bl.a et lille orkester gik rundt og tog i mod ønsker og sang et par fødselsdagssange.

En udfordre til to kilo steak

Maden var god og jeg måtte have været godt sulten, for de 340 gram røg ned uden problemer. Ville egentlig have sprunget deserten over men lige inden tjeneren kom hen får at høre om ville have desert, hørte jeg der blev råbt 72 nede fra det åbne køkken.
Da tjeneren kom hen spurgte jeg om der var en udfordrer til de to kilo kød plus det løse. Det ville han lige undesøge for os, så da han kom tilbage og bekræftede at det var der, bestilte jeg en dessert for at få den oplevelse med.

Det rygtedes hurtigt at der var en udfordre til bøffen og folk tog opstilling oppe ved scenen da de kunne se der skulle til at ske noget.
Der blev dækket op til en og kort efter blev en bøf på to kilo stillet foran manden der havde sat sig i stolen.
Man får lov at tage en bid og godkende bøffen inden tiden startes. Han sagde ok og så gik det løs.

Han lagde hårdt ud og flere sagde han skulle tage den med ro ellers ville han ikke klare den. Rekorden er sat af Joey Chestnut. Han gjorde det på 8:52, så man kan skynde sig og samtidig gøre det godt.

Et kvarter inde gik det godt og mere end halvdelen af bøffen var væk. Ben, som udfordreren hed, så ud til at have det fint og var ved godt mod.
10 minutter senere var bøffen nu så godt som spist og meget tyede på at han kunne gennemføre. Der var dog lige kartoffel, salat og rejer tilbage.

Mand spiser to kilo steak på ROute 66

Da tiden passerede 28 minutter nævnte flere Adam Richman og man v. food, som gjorde det på netop denne tid. Denne kunne Ben ikke slå, men han var godt på vej mod målet og efter 36 minutter spiste han den sidste reje. I videoen nedenfor kan du se hvordan det så ud.

Route 66

Route 66 er nok den mest ikoniske roadtrip rute. 4000 km på tværs af USA fra Chicago til Los Angeles. En strækning fyldt med historie, Small Town America, et evigt skiftende landskab og masser af must-see stop. Hvis du overvejer at køre den ikoniske Route 66 strækning som roadtrip, finder du mere info via linket.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Live musik i Austin

Austin har masser at byde på og et festligt stop på din roadtrip. Er du til live musik, er Austin et must-see på din roadtrip rundt i Texas.

Cowboy-hovedstad med sygdom

Turen fra Fort Stockton til Bandera blev lidt af en prøvelse da jeg blev syg og der blev langt mellem mulighederne for at holde pauser.

Lake Mead National Recreation Area

Lake Mead er skabt af den opdæmning af Colorado River som Hoover Dam er. Efter vores oplevelser ved Hoover Dam og Hoover Dam Bypass kørte vi ind i Lake Mead National Recreation Area og kørte nordpå til St. George.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada