Amboy Crater på Route 66 og Amargosa Hotel

Amboy Crater på Route 66 blev endelig besteget – på mit tredje besøg. Overnatningen foregik i det historiske Amargosa Hotel, som er en del af en Ghost Town.

20. april, 2016

Proviantering ved Walmart

Jeg kom desværre først ud af San Diego 9:30. Havde håbet på at komme afsted før, så det bed mig lidt i halen sidst på dagen.

Min første del af dagens roadtrip rute gik fra San Diego til Amboy Crater på Route 66.

Jeg provianterede ved Walmart på vej ud af byen, da jeg skulle lidt væk fra det hele de næste par dage, så altid godt at have lidt af mine egne ting med på køl.

Efter byen 29 Palms kom jeg for alvor ud hvor der ikke boede ret mange.

Her kunne jeg ikke dy mig for at få lidt billeder af de klynger af postkasser der står flere steder.

Amboy Crater

Det var mit tredje stop ved Amboy Crater.

Var forbi Amboy Crater på Route 66 første gang da jeg kørte Route 66 fra Chicago til Los Angeles i 2011.

Havde dog ikke afsat tid til at hike helt derud, før nu.

Det er en kort tur frem og tilbage på 5,5 km, men der var varmt og terrænet kuperet, så det tog lidt på kræfterne.
Turen frem og tilbage er ikke så speciel da landskabet er ensformigt. Det er kun krateret der bliver større.
Når du er ved krateret skal du om på den anden side for at komme ind og op.

Det er stejlt og der er masser af løse småsten (værst på turen ned) men turen værd. Fra toppen er der en god udsigt og du kan for alvor se hvor meget et krater her skiller sig ud.

Det er ikke et særlig velbesøgt sted, så tager du derud skal du tage dine forholdsregler med rigeligt vand og ikke tage nogle chancer så du kommer til skade.
Det kan være der ikke kommer andre forbi den dag – og hvis der gør kan det være de nøjes med at se det på afstand.

Jeg var frem og tilbage på 1:15.

Route 66

På turen videre havde jeg et kort stop ved Roy på Route 66.

Et forladt motel, som stadig har en aktiv café samt et posthus.

Inden jeg drejede fra Route 66, fik jeg et par billeder af udsmykningen langs vejen.

På store dele af Route 66 strækningen fra Ludlow til du kører tilbage på I-40, er der skrevet navne i sandet. Det er skrevet med sten som er lagt ud. Jeg gjorde det også selv da jeg kørte Route 66 i 2011, men har glemt hvor. Jeg har også efterladt mit mærke på samme måde andre steder i USA.

Mojave Desert National Preserve

Fra Amboy kørte jeg stik nord op gennem Mojave Desert National Preserve.

Havde tiden været med mig, ville jeg gerne have genbesøgt Kelso Dunes, men skippede dem (fandt nogle dunes i Death Valley senere på turen).

Midt i Mojave ved byen Kelso ligger en fin togstation der er restaureret og fungerer som besøgscenter for National Park Services. I gamle dage var den station for ruten mellem Salt Lake City og Los Angeles.

Jeg ville tage den direkte rute gennem Mojave og videre op mod mit hotel, lige syd for Death Valley, men pga vejarbejde skulle jeg ud på en omvej. Det, sammen med at jeg havde været lidt sløset til at komme afsted om morgenen, kom nu tilbage og bed mig, da mørket havde begyndt at sænke sig.

Amargosa Hotel & Opera House

Det gjorde nu ikke så meget, da der ikke er de store ting at kigge på før Death Valley, men stadig sjovere at køre i dagslys.

Hotellet jeg skulle bo på er klassificeret som en ghost town og der er da heller ikke meget andet end hotellet i et T-kryds i “byen” Death Valley Junction.

Hotellet hedder Amargosa Hotel og ligger sammen Amargosa Opera House. Det er lidt et tilfælde der ligger et hotel og operahus der i dag.

En punktering i 1968 på stedet, førte til en utrolig åbenbaring for kunstneren Marta Becket som tilbragte resten af sin karrierer der, gav forestillinger og renoverede stedet.

Se indlæggets rute

Her kan du se den rute jeg kørte i beskrivelsen ovenfor.

Se et kort over oplevelser i Californien

Jeg har haft rigtig mange oplevelser i Californien gennem årene. Fra Redwood områderne ved statsgrænsen til Oregon, til San Diego ved den Mexicanske grænse. Jeg har samlet dem alle på et kort, så du nemmere kan se hvilke oplevelser der kunne være en mulighed i den del af Californien du skal besøge. Se kort over oplevelser i Californien.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og kan bidrage til at hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på at du benytter de links jeg har til billeje: Rentalcars.com, Auto Europe og CarTrawler og overnatning Hotels.com, Booking.com mm. på hjemmesiden. mm. på hjemmesiden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling før din roadtrip og undervejs.

Tags: , , , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top