Lucille’s Roadhouse Diner og Bug Ranch på Route 66

Turen til Amarillo bød på flere oplevelser langs Route 66. Vi spiste på Lucille’s Roadhouse og kiggede på kæmpe bugs og forladte bygninger ved Bug Ranch lidt uden for Amarillo.

Lucille’s Roadhouse på Route 66

Når man følger den originale Route 66 mellem Hydro og Weatherford, OK så kommer man forbi Lucille’s originale Roadhouse. Det er ikke længere i brug, men er vedligeholdt (sådan da) og ved det er opsat en Will Rogers platte.

Lucille’s navn er dog stadig good business på disse kanter, så tæt ved interstate afkørelsen i Weatherford er Lucille’s Roadhouse blevet genskabt. Her har man mulighed for at spise i en lille diner eller et steakhouse. Vi valgte dineren til en let frokost.
Menuen bød på en gentagelse fra alle andre menukort vi havde set. En enkelt ting stak dog ud: en spamwich. Tankerne røg straks hen på Monty Python og deres udødeliggørelse af spam.


Spamwichen var ok, men ikke noget jeg ville køre en omvej efter. Min bror fik en kyllinge sandwich med guacamole som til gengæld var ganske god.

Da vi skulle betale kunne de ikke få kreditkortbetalingen til at virke og selvom vi havde fundet kontanter frem insisterede manageren på at vi ikke skulle betale. En positiv service oplevelse (som der har været masser af men dog ikke nogle gratis måltider før).

Conoco service station i Shamrock på Route 66

Vi holdt også ind forbi en renoveret Conoco servicestation i Shamrock. Den benyttes i dag til flere forskellige ting go byens chamber of commerce har kontor i den.
Der er ikke nogen info på stedet, men det er tydeligt den har været inspirationskilde til den tankstation der er i filmen Cars.

Det skæve vandtårn i Groom på Route 66

På vores videre vej mod Amarillo kom vi forbi det skæve vandtårn i Britten. Her holdt der en semi lokal ind lige efter os og kunne fortælle at det havde set sådan ud i alt den tid han kunne huske. De havde dog malet den om et par gange. Da han fandt ud af, at jeg var udenbys fra ville han lige høre lidt om DK: snakkede we Dutch og var pot lovlig (han mente at alle drugs var lovlige i DK). Han fik cliff note versionen og tog forhåbentlig der fra med fornyet viden om DK.

Bug Ranch ved Convay på Route 66

Som opvarmning til vores besøg ved Cadillac Ranch vest for Amarillo, holdt vi ind ved Convay for at se på Bug Ranch. Den har ikke så mange år på bagen som Cadillac Ranch, men tjener samme formål hvor man kan komme forbi og efterlade sit eget mærke på kunstværket.


Bug Ranch ligger ved en forladt tankstation og souvenirbutik som vi også undersøgte nærmere. Der ligger masser af disse langs Route 66 (og andre strækninger i USA) og mange gange har de efterladt en hel del ting. Bl.a hang der stadig t-shirts rundt om i souvenirbutikken og der stod maskiner og inventar på tankstationen.
Efter at have fået rigeligt med billeder i kassen kørte vi videre mod Amarillo og The Big Texan hvor du kan spise gratis, såfremt du kan klare en bøf på 2 kg på under en time.

Route 66

Route 66 er nok den mest ikoniske roadtrip rute. 4000 km på tværs af USA fra Chicago til Los Angeles. En strækning fyldt med historie, Small Town America, et evigt skiftende landskab og masser af must-see stop. Hvis du overvejer at køre den ikoniske Route 66 strækning som roadtrip, finder du mere info via linket.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Canyon X tur afbrudt af regn

Canyon X er et fint alternativt hvis Antelope Canyon er udsolgt, eller du vil prøve noget nyt. Mindre grupper gør turen populær.

Grand Canyon Caverns på Route 66

Når man forlader interstate og følger Route 66 på den nordlige bue mellem Seligman og Kingman kommer man for alvor ud på landet. Og bedst som man ikke tror der er noget at opleve dukker Grand Canyon Caverns op.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada