The Big Texan og 2 kg steak

Den store bøf står højt på listen hos mange roadtrippere. The Big Texan i Amarillo serverer en af de største. Måske kan du endda spise den gratis.

23 aug, 2017

Amarillo i musik og på tallerkenen

Byen Amarillo er udødeliggjort i en George Strait sang, men er du ikke til country, så kender du måske byen for dens store bøffer på The Big Texan. Mere præcist den 72 oz (2 kg) steak du kan få gratis, hvis du spiser den + det løse, på under en time.

The Big Texan er et velbesøgt steakhouse som serverer noget godt kød og tilbehør, og har diverse add-ons i form af aktiviteter, underholdning og en bar (med eget brewery).

I restauranten bænkes du ved langborde og rundt mellem de mange gæster som kommer og går og alt personalet der suser rundt, går der en lille band (guitar, fiddle og bas) og tager requests til en lille intimkoncert ved din plads.

Den berømte bøf på 2 kg

Har du appetitten, kan du prøve kræfter med bøffen på 2 kg. Du skal dog op på scenen til skue for alle.

Jeg var på Big Texan i 2011 da jeg kørte Route 66.
Den gang var jeg heldig at en lille englænder havde mod på at prøve sig med den store bøf.
Det tilføjer lidt ekstra underholdning til din middagsoplevelse, og da der dengang var udsigt til han ville klare det, blev det kun bedre jo længere ind i den tildelte time (og bøf) han kom.
Her kan du læse hvordan det gik dengang.

Der var tomt på scenen denne gang, men så kom et stort selskab med australske og new zealandske unge ind på The Big Texan. Ikke mindre end syv af de unge mennesker ville prøve kræfter med den store bøf.

Der var højde og drøjde på nogle af de der satte sig og de gik til det med godt mod. Opildnet af deres store selskab af rejsekammerater gik de til den.

Der gik dog ikke lang tid, før det stod klart at ingen af dem ville klare udfordringen. Der var simpelthen ikke stort nok indhug i kødet, til at de kunne komme i mål, for det løse skal også spises. Mange prøver – kun få kommer i mål.

Hurtigspisere på The Big Texan

Joey Chestnut, en kendt konkurrencespiser, havde rekorden på The Big Texan en overgang. Han spiste måltidet på 8 minutter og 52 sekunder.

I 2015 kom en unremarkeble kvinde ind og smadrede den rekord. Nuppede en 72 oz bøf på 4 minutter – og spiste så to mere. 20 minutter i alt for tre bøffer + det løse. Se detaljerne på billedet.

Overnatning på The Big Texan

Jeg boede ikke på The Big Texan motel denne gang, men går du all in på oplevelsen, så kan du booke dig ind her, så du ikke skal så langt med en kæmpe bøf i maven.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og kan bidrage til at hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på at du benytter de links jeg har til billeje: Rentalcars.com, Auto Europe og CarTrawler og overnatning Hotels.com, Booking.com mm. på hjemmesiden. mm. på hjemmesiden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling før din roadtrip og undervejs.

Tags: , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top