Memphis BBQ burger, Carl´s Jr.

Som de fleste nok har fundet ud af, så favner jeg bredt når roadtrip-oplevelsen skal leves ud. En af tingene er at prøve den lokale mad – og jeg er ikke for fin til fastfood kæder.

En af de første dage på turen så vi reklamen for den nye burger hos Carl´s Jr.: Memphis BBQ burger.Den røg på listen over ting vi skulle nå og da vi kom til Bishop passede tingene perfekt. Vi havde fået en let frokost og det havde været en lang dag med en god mængde aktivitet (pga. varmen er jeg ikke særlig sulten, så tanken om en burger til aften er mange dage for meget) – og så ligger der en Carl´s Jr. i byen.

Da der ikke var så meget tvivl om hvad vi skulle spise, var det blot et spørgsmål om at vælge enkelt eller dobbelt (enkelt). Ved bestilling skulle vi end ikke vælge hvilken sodavand, da man jo blot får udleveret et krus, som man så selv fylder.

Vi valgte at spise på stedet og sad med vores kolde drinks og ventede et par minutter (jeg vælger altid root beer til min fastfood når muligheden byder sig).

Maden kom og inden jeg gik i krig med burgeren, nuppede jeg et par fritter. Yum. Nogle af de bedste fritter jeg har fået i USA. Super krispy på ydersiden, men stadig med en blød fylde indeni. De kom lige fra frituren, så var super varme.

Burgeren lignede ikke den på billedet, men smagen fejlede absolut intet. Alt der reklameres for af indhold er til stede og forholdet mellem burger, bbq kød og fried onion rings er perfekt. Smagen af alle tre ting er til stede (og så pakker Carl´s Jr. burgeren så den er relativ nem at spise).

Jeg tror at den skal spises på stedet for at få den bedste oplevelse. Fritterne holdt sin sprødhed til slutningen af måltidet, så de kan nok også godt klare en mindre køretur. Derimod tror jeg ikke de friturestegte løgringe holder deres sprødhed så længe ved en køretur. Og det var netop den sprøde skal fra løgringene der gav det sidste til burgeren. En lille smule crunchyness var en perfekt tilføjelse til burgeren.

Der er så mange andre ting jeg gerne vil nå at smage på denne tur, så jeg får nok ikke smagt den igen, men kan helt klart anbefale den til dig hvis du er afsted eller skal herover mens den er på menuen.

Andre roadtrip oplevelser:

Cabana Room på The LINQ og Hoover Dam

Adgang til privat terrasse og lige ud til poolen på The LINQ er lækkert med fire overnatninger i Las Vegas. Kom også lidt væk fra The Strip på en tur ud til Hoover Dam.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada