Death Valley

Fra Lone Pine drejede vi fra og kørte mod Death Valley. Området bliver hurtigt mere bart og der er et stykke vej ind til selve parken.

Vi kom ind fra vest siden på Highway 136 og 190 som der ikke er meget at se på før vi krydsede det første bjergpas (Panamint Range).

Udsyn over Death Valley

Fra toppen kunne vi lige skimte det første flade stykke nede i en af de dale vi skulle igennem inden vi rigtig kom ind i Death Valley.

For det bedste view kørte vi ud af en lille grusvej, men det var ikke det bedste valg. Vi klarede os næsten ud for enden i bil, men det var ikke en god tur i en almindelig bil (og vi ramte da også på med undervognen et par gange).

Klik på billedet for fuld størrelse.

Temperaturer over 40 grader i Death Valley

Temperaturen var nu over 40 grader og det bidrog til en mere autentisk oplevelse af det golde ørkenområde.

Ikke The Racetrack i Death Valey

Selvom den golde, krakelerede jord og de store sten ligner The Racetrack, så er det ikke her man kan opleve det (vistnok) uforklarlige fænomen med sten der bevæger sig. Vi kom ikke om til The Racetrack på denne tur, da det ligger langt inde i Death Valley i et område det tager tid at komme til i bil.

Kørte med taget oppe i Death Valley

Vi havde valgt at køre med taget oppe denne dag og med temperaturen omkring 44 i bilen og lidt mere når vi gjorde stop var det et godt valg.

Bilens air condition i Death Valley

Vi så,godt skiltene med ‘turn off ac next 10 miles’ men i nyere udlejningsbiler er det altså ikke et problem. Skal nævnes at vi ikke har den kørende for fuld skrue når den er tændt, så ved ikke om det har noget at sige, men har i hvertfald aldrig hørt om nogen som har haft problemer pga. deres ac.

Frokost i skyggen i Death Valley

Vi havde haft godt vejr indtil nu og vænnet os til solen, men de ekstra 10-15 grader kunne tydeligt mærkes. Varmen var meget intens, men heldigvis tør. Indtil Furnace Creek, er der ikke mange stop, så vi stiftede kun kort bekendtskab med varmen. Ved Stovepipe Wells holdt vi frokostpause og fandt en plads i skyggen og kørte derfra via Borax til Furnace Creek.

Klik på billedet for fuld størrelse.

Parkering i skyggen i Death Valley

Ved visitor centeret i Furnace Creek er de godt klar over varmen og på p-pladsen er der overdækkede områder man kan parkere i.

Vi tjekkede ind på Furnace Creek Ranch. Vi ankom omkring kl 16 og ville nå Badwater, Artist Drive og Devils Golf Coruse inden aften. Vi gav den dog lige en lille time, fik tømt bilen, fyldt køletasken med is og kølet kroppen ned inden vi tog afsted. Denne gang med taget nede.

klassiske_rute_01

Klik på billedet for at se komplet kort.

number_29_orOplevelsen ovenfor er fra et af de mange stop på den klassiske roadtrip rute på USA’s vestkyst. Den klassiske rute er oplagt til en tre ugers roadtrip i USA. Den byder på et varieret udvalg af oplevelser med bl.a store og små byer, kyststrækninger, strand, ørken, skov, bjerge, interstates, highways og byways.

Bilkørsel i Death Valley

Death Valley har nogle myter omkring bilkørsel. Her kan du se mere info om kørsel i Death Valley.

Her kan du se et detaljeret kort over ruten og alle oplevelserne på den klassiske roadtrip rute som bl.a inkluderer San Francisco, Highway 1, Hearst Castle, Los Angeles, Route 66, Grand Canyon, Monument Valley, Antalope Canyon, Hoover Dam, Las Vegas, Death Valley og Yosemite National Park m.fl.

Se et kort over oplevelser i Californien

Jeg har haft rigtig mange oplevelser i Californien gennem årene. Fra Redwood områderne ved statsgrænsen til Oregon, til San Diego ved den Mexicanske grænse. Jeg har samlet dem alle på et kort, så du nemmere kan se hvilke oplevelser der kunne være en mulighed i den del af Californien du skal besøge. Se kort over oplevelser i Californien.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og kan bidrage til at hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på at du benytter de links jeg har til billeje: Rentalcars.com, Auto Europe og CarTrawler og overnatning Hotels.com, Booking.com mm. på hjemmesiden. mm. på hjemmesiden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling før din roadtrip og undervejs.

Tags: , , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

3 Enlightened Replies

Trackback  •  Comments RSS

 1. Jon says:

  Hej René
  Tak for en super informativ side.
  Jeg så i din video på facebook den anden dag, at Death Valley kun er ca. 1,5 times kørsel fra Las Vegas. Hvis man vil ud og opleve DV på en enkelt dag fra Vegas, hvad vil du så anbefale af punkter og hvilken rute?
  Pft.

  • @ Jon

   Det nævner jeg også i videoen 🙂

   Ruten kunne se sådan her ud: https://goo.gl/maps/XKDLCrA2iHv

   Af steder at se er: Dantes View, 20 Mule Team Canyon, Zabriskie Point, Visitor Center/Furnace Creek Ranch (frokost), Devils Golf Course, Artist Drive og Badwater.

   På vejen tilbage har jeg indtegnet Red Rock Canyon tæt ved Las Vegas. Har desværre ikke selv været der, men skulle være et stop værd.

   Bemærk køretiden er 5 timer. Så skal i have noget ud af dagen, skal i tidligt afsted. Oplevelserne alene i DV vil tage min. 3 timer.

   • Jon says:

    Tak for hurtigt svar og fedt at du indsatte link med ruten.
    Beklager at jeg ikke lige fangede den i videoen 🙂

    God weekend og god hjemrejse i morgen.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top