Sedona og Pink Jeep Tours

Pink Jeep Tours i Sedona er den perfekte måde at komme tæt på de ikoniske røde klipper. En guidet off-road tur bringer dig helt tæt på sandstensformationerne.

12 sep, 2022

Køreturen til Sedona

Turen fra Flagstaff til Sedona via State Route 89A, er en perfekt roadtrip oplevelse, der kombinerer naturskønhed med unikke geologiske formationer. Ruten er kendt for sin betagende skønhed, som snor sig gennem frodige skovområder, forbi røde klippeformationer og langs Oak Creek. Det er en af de mest maleriske ture i denne del af USA.

Når du nærmer dig Sedona skifter landskabet fra de tætte skove i Oak Creek Canyon til de ikoniske røde sandstensformationer, der gør Sedona til en af de mest billedeskønne byer i denne del af USA. Sedona selv er centrum for kunst, spiritualitet og udendørs eventyr, med en afslappet atmosfære og en imponerende naturlig kulisse.

Slide Rock State Park

Kort før Sedona kommer du forbi Slide Rock Park. Et populært sted at svømme i Oak Creek og hvor du, som det fremgår af navnet, kan “glide” på stenene. Vandet har gennem tusindevis af år, skabt en naturlig vandrutchebane i klipperne, som du kan glide ned af. Slide Rock State Park er meget populært. Der bliver hurtigt fyldt, så kom tidligt eller sidst på dagen.

Her kan du se mere fra Slide Rock Park, da jeg besøgte det en januardag.

Broken Arrow Tour med Pink Jeep

En af de populære udflugter i Sedona er en tur med Pink Jeep Tours. De er kendt for deres specialbyggede, lyserøde Jeep Wranglers, der er designet til at håndtere det robuste terræn, mens de tilbyder en komfortabel tur.
Dette var min 3. tur i området og anden gang på Broken Arrow-turen (den tur jeg vil anbefale du vælger).
Turen med Pink Jeep tager dig ud på en off-road oplevelse i et af de mest ikoniske landskaber i det amerikanske sydvest.

Broken Arrow-turen fører dig gennem det fantastiske røde klippelandskab og giver dig adgang til områder, der ellers ville være utilgængelige for de fleste køretøjer. Du vil opleve nogle af de mest fotogene spots i Sedona, herunder Submarine Rock og Chicken Point. Undervejs på din tur får du mulighed for at komme ud og se nærmere på de karakteristiske klipper.

Guiden fortæller om områdets geologi, flora og fauna samt de kulturelle historier, der gør Sedona til et så specielt sted. Denne tur er ikke kun en chance for at se nogle af Sedonas mest imponerende naturskønheder, men også en mulighed for at lære om områdets rige historie og kulturelle betydning.

Forbered dig på en oplevelse, der både er eventyrlig og oplysende, og som garanteret bliver et højdepunkt på din rejse til Sedona.

Tag på en Pink Jeep Tour i Sedona

Går din roadtrip forbi Sedona, kan jeg kun anbefale at komme på en off-road tur. Pink Jeep Tours tilbyder flere forskellige, men vælg Broken Arrow hvis det er dit første besøg. Her kan du se mere info om priser og åbningstider.

Se ruten i beskrivelsen ovenfor

Her kan du se ruten jeg kørte i beskrivelsen ovenfor. Den gik fra Seligman ned til Sedona. Jeg fulgte I-14 fra Seligman, men valgte at køre State Route 89A, da det er en perfekt roadtrip rute.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Guadalupe Mountains National Park

Besøget i guadalupe National Park blev kort fordi et rigtig besøg kræver en dags hiking i området. Dagen bød også på frokost ude midt i ingenting.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada