Køre fra Canada til USA i bil

Det er nemt at krydse grænsen fra Canada til USA i bil. Immigration går hurtigt. Det er kun medbragte varer du skal være opmærksom på.

30. sep, 2018

Starter din roadtrip i USA?

Er din roadtrip startet i USA og har du kørt din lejebil ind i Canada så skal du ikke foretage dig noget for at krydse tilbage over grænsen fra Canada til USA.

På denne roadtrip i New England var jeg først krydset fra USA ind i Canada i Vermont.

Jeg krydsede tilbage fra Canada ind i USA ved Lake Champlain overgangen på turen fra Montreal, Quebec til staten New York.

Køen denne søndag middag var kort og det tog under et minut at komme igennem da det blev vores tur.

Vi fik kun få spørgsmål:

  • Hvor vi boede (land)
  • Hvornår vi skulle hjem fra USA
  • Om vi havde noget der skulle fortoldes

Du skal kun bruge dit pas for at krydse grænsen fra Canada til USA i bil.

Starter din roadtrip i Canada?

Er din roadtrip startet i Canada og vil du køre ind i USA, så skal du udfylde et tolddokument. Det er fordi du ikke har afgivet dine toldoplysninger til USA og ikke har været igennem immigration i USA.

Du kan med fordel udfylde tolddokumentet online. Det kan du gøre op til 7 dage i forvejen og når du ved hvilken grænse overgang du vil benytte. Det koster 6 dollars pr. person.

Hvis du udfylder det på forhånd skal du ikke gøre det ved grænsen. Hvis du ikke gør det på forhånd, skal du udfylde dokumentet og betale ved grænsen.

Her kan du finde mere info om at gøre det på forhånd.

Jeg ved ikke præcis hvordan det foregår manuelt (off-line) ved grænsen (og hvor lang tid det evt. tager – kan være i skal ud af bilen og ind i en kø for at udfylde og betale for dokumenterne), da jeg ikke selv har prøvet, men online ser ud til at være lige til og vil være den jeg anbefaler at benytte.

Husk på, det er kun hvis din tur starter i Canada det er aktuelt. Starter din tur i USA har du udfyldt toldoplysninger i forbindelse med din immigration ind i USA.

Hvad må du medbringe til USA?

Gældende for begge scenarier er hvad du må tage med over grænsen. Du må tage flere ting med fra USA til Canada end den anden vej.
Som udgangspunkt skal du holde dig fra ferske fødevarer samt frugt og grønt. Der kan være undtagelser og har du en agurk og tre tomater i din køletaske du ikke vil af med, så læs op på detaljerne inden du krydser.

Drikkevarer må du gerne have med.

På denne tur krydsede jeg også grænsen mellem Canada og USA til fods (ved Niagara Falls). Det kommer der detaljer om i et andet indlæg.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

High Line Observation Deck ved Chelsea Market i New York.

High Line i New York

High Line er en 2 km lang park i New York og et must-see. High Line forbinder New Yorks historie med byens udvikling. Og så er den gratis.

DUMBO i Brooklyn, New York

DUMBO, der står for Down Under the Manhattan Bridge Overpass, er et trendy og livligt kvarter beliggende i Brooklyn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada