To punkteringer på seks roadtrips

Dette er en beretning fra Martin Nielsen.

Vi har oplevet at punktere 2 gange ud af vores 6 roadtrips.

Punktering ordnet for 30 dollars

Første gang vi punkterede var i Miami. Vi havde lejet bilen igennem Hertz, og efter vi har forladt udlejningsstedet bliver vi gjort opmærksom på at vores bil kører på fladt dæk.

Vi ringer til Hertz, som på meget teknisk engelsk forklarer om regler, gebyr for udkald og pris for at skifte dækket. Men da vi ikke aner noget om det, går vi med til de sender en vogn.

Et lokalt værksted mødte os på hotellet en time efter, han pillede dækket af bilen direkte på p-pladsen, fjernede skruen i dækket og lappede det. Han forklarede at hvis han skulle melde skaden til Hertz, så ville det tage ham en krig at få pengene, så hvis vi gav ham 30$, så ville han bare melde til Hertz at hjulet manglede luft, og vi ville derfor ikke få en regning af Hertz.

Så vi gav ham pengene, og vi hørte aldrig fra Hertz. Det var en god oplevelse, omend vi ikke er i tvivl om der var lusk med det i.

Punktering uden afregning

Anden gang havde vi næsten lige fået bilen i Miami igennem National Car, og vi kørte ud i et noget øde område, hvor bilens TPS (Tyre Pressure System) meldte om lavt tryk i højre forhjul.

Så vi fandt en tank, og ladede luftpressen med et par quarters, som gav os luft nok til at fylde hjulet helt op.

Senere på turen meldte bilen igen om lavt tryk, så vi måtte endnu engang ind og fylde luft på dækket. Denne gang var vi dog kommet til en by et sted i Texas, hvor de fortalte at tyve stjal deres luftslanger om natten fra standerne, så vi måtte lede længe for at finde en tank der havde en funktionel luftpresse. Men det lykkedes til sidst.

Da vi afleverede bilen til National i LAX, gjorde vi dem opmærksom på problemet, og vi hørte aldrig mere for det.

Så alt i alt, har vi været heldige med vores punkteringer i USA.

Når uheldet er ude

Her kan du finde mere info om Skader og uheld med lejebiler i USA & Canada og læse andres beskrivelser af, hvad de har været ude for og har gjort mht. dækning og forsikring mm.

Tags: , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top