To punkteringer på seks roadtrips

Dette er en beretning fra Martin Nielsen.

Vi har oplevet at punktere 2 gange ud af vores 6 roadtrips.

Punktering ordnet for 30 dollars

Første gang vi punkterede var i Miami. Vi havde lejet bilen igennem Hertz, og efter vi har forladt udlejningsstedet bliver vi gjort opmærksom på at vores bil kører på fladt dæk.

Vi ringer til Hertz, som på meget teknisk engelsk forklarer om regler, gebyr for udkald og pris for at skifte dækket. Men da vi ikke aner noget om det, går vi med til de sender en vogn.

Et lokalt værksted mødte os på hotellet en time efter, han pillede dækket af bilen direkte på p-pladsen, fjernede skruen i dækket og lappede det. Han forklarede at hvis han skulle melde skaden til Hertz, så ville det tage ham en krig at få pengene, så hvis vi gav ham 30$, så ville han bare melde til Hertz at hjulet manglede luft, og vi ville derfor ikke få en regning af Hertz.

Så vi gav ham pengene, og vi hørte aldrig fra Hertz. Det var en god oplevelse, omend vi ikke er i tvivl om der var lusk med det i.

Punktering uden afregning

Anden gang havde vi næsten lige fået bilen i Miami igennem National Car, og vi kørte ud i et noget øde område, hvor bilens TPS (Tyre Pressure System) meldte om lavt tryk i højre forhjul.

Så vi fandt en tank, og ladede luftpressen med et par quarters, som gav os luft nok til at fylde hjulet helt op.

Senere på turen meldte bilen igen om lavt tryk, så vi måtte endnu engang ind og fylde luft på dækket. Denne gang var vi dog kommet til en by et sted i Texas, hvor de fortalte at tyve stjal deres luftslanger om natten fra standerne, så vi måtte lede længe for at finde en tank der havde en funktionel luftpresse. Men det lykkedes til sidst.

Da vi afleverede bilen til National i LAX, gjorde vi dem opmærksom på problemet, og vi hørte aldrig mere for det.

Så alt i alt, har vi været heldige med vores punkteringer i USA.

Når uheldet er ude

Her kan du finde mere info om Skader og uheld med lejebiler i USA & Canada og læse andres beskrivelser af, hvad de har været ude for og har gjort mht. dækning og forsikring mm.

Disclaimer

Jeg synes det er fedt at min interesse for Roadtrips i USA & Canda kan hjælpe andre til gode oplevelser. Hvad angår billeje, så har jeg fundet de bedste steder på nettet som tilbyder, ikke kun de billigste biler inkl. forsikring, men også en god service.

Jeg har en aftale med Rentalcars.com*, Auto Europe*1 og CarTrawler* der betyder, at hvis besøgende fra min side bestiller en bil via dem, så modtager jeg en provision. En såkaldt affiliate aftale, hvor jeg hjælper dem med at få flere kunder.

Hvis du er i en situation hvor du skal tage direkte kontakt til Rentalcars.com for at arrangere din billeje, det kan være pga. langtidsleje eller envejsgebyr som ikke altid kan ordnes online, så vil jeg sætte pris på, at du oplyser min affiliate kode: renef

Jeg har også aftaler med hotels.com og Booking.com til overnatning og Momondo til flybilletter m.fl. Hvis din bestilling kan laves online, så må du også gerne benytte et af de mange links som er rundt om på siden, så koden kommer med. På den måde støtter du mig til at hjælpe dig bedst muligt.

* Det er ikke mig du lejer bilen af. Jeg har ikke nogen direkte forbindelse med de billeje firmaer jeg nævner rundt om på siden, andet end anbefale dem baseret på pris og fordi jeg selv har benyttet dem flere gange.

Hvis der opstår situationer i forbindelse med din bestilling/leje via disse, så skal du kontakte dem, da jeg ikke er i stand til at gøre noget. Jeg har ikke adgang til deres systemer og kan ikke hjælpe med ændringer af bookinger, eller afbestilling eller andre ting der måtte opstå. Jeg har en affiliate aftale med disse firmaer, hvorfor mit navn kan optræde på mails/papirer fra disse firmaer, men jeg er ikke forbundet til din leje på anden vis, og al henvendelse skal ske til dem.

1) Hvis du bestiller bil hos Auto Europe via mig, kan du ikke benytte dig af deres Price Guarantee. Så hvis du finder bilen billigere et andet sted efterfølgende, kan du afbestille bilen hos AutoEurope og bestille bilen hvor den er billigst. Du kan afbestille frem til 48 timer før lejen begynder, uden det koster noget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada

Lejebil i Denver

Første lejebil i USA efter to års pause, blev hentet i Denver. Turen hen til udlejningsselskabet samt udlevering gik uden problemer.

Læs mere »