Independence Hall og Liberty Bell i Philadelphia

Philadelphia er en af grundstenen i USA’s historie og byens historiske område har en perlerække af must-see steder på en roadtrip.

31. aug, 2015

Amerikansk historie (og Rocky) i Philadelphia

Vi havde dyppet tæerne i Philadelphias historie dagen før ved Benjamin Franklins hjem og på en Ghost Tour om aftenen.

Denne dag skulle vi se nærmere på de mest kendte steder i byen, Independence Hall og Liberty Bell.

Klokken lidt i 8:30 stod vi ved Visitor Centeret for at hente billetter til Independence Hall (de er gratis, men koster et gebyr at forudbestille).

Der er et National Park Visitor Center for alt det historiske, men også turistinfo for resten af byen, så selvfølgelig var der en Rocky statue derinde.

Der blev desværre ikke tid til at tage ud til kunstmuseet og løbe den klassiske tur op ad trapperne.

Independence Hall

Rundturen på Independence hall er en kort historisk gennemgang af, hvad der skete i årene op til udformningen og underskrivningen af Decleration of Independence og Bill of Rights i 1776.

Turen går bl.a. ind i det lokale, Assembly Room, hvor papirerne blev underskrevet

Historisk Walking Tour

Sammen med besøget ved Mount Vernon dagen før, var Independence Hall et godt fundament til den walking tour vi skulle ud på.

I løbet af 1.5 time kom vi rundt til de historiske punkter downtown og fik et godt indblik i hvordan tingene stod til på den tid det hele foregik.

Sidste stop på den tour, var ved Benjamin Franklins grav. Her har folk en tradition med at kaste pennies ind på hans grav. Det er blevet til mange gennem årene og desværre har det skadet hans gravsten, så man i 2016 gik igang med en indsamling til at få den repareret.

Liberty Bell

Efter walking touren, tog vi ind forbi Liberty Bell (gratis). Lige ved, ligger resterne af den første præsidentbolig i USA (dengang var Philly den største by i Nordamerika og landets hovedstad).

Liberty Bell er en lille udstilling og hvordan klokken blev til, gik i stykker og repareret. Derudover er der en masse om, hvordan klokken er blevet et symbol på kampen for frihed indenfor alt muligt i USA og verden.

Besøg Independence Hall og Liberty Bell

Selvom mange valfarter til Philadelphia for at se de trapper ude ved kunstmuseet som Rocky løber op ad i filmen, så må du ikke snyde dig selv for den historiske del.
Independence Hall og Liberty Bell er nærmest helligdom i USA’s historie og er du på roadtrip i området, så bør du inkluderer historie som et af dine temaer.
Her kan du finde mere information om et besøg i Independence Hall.
Her kan du finde mere information em et besøg ved Liberty Bell.

Tags: , , , , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top