Independence Hall og Liberty Bell i Philadelphia

Philadelphia er en af grundstenen i USA’s historie og byens historiske område har en perlerække af must-see steder på en roadtrip.

31. aug, 2015

Amerikansk historie (og Rocky) i Philadelphia

Vi havde dyppet tæerne i Philadelphias historie dagen før ved Benjamin Franklins hjem og på en Ghost Tour om aftenen.

Denne dag skulle vi se nærmere på de mest kendte steder i byen, Independence Hall og Liberty Bell.

Klokken lidt i 8:30 stod vi ved Visitor Centeret for at hente billetter til Independence Hall (de er gratis, men koster et gebyr at forudbestille).

Der er et National Park Visitor Center for alt det historiske, men også turistinfo for resten af byen, så selvfølgelig var der en Rocky statue derinde.

Der blev desværre ikke tid til at tage ud til kunstmuseet og løbe den klassiske tur op ad trapperne.

Independence Hall

Rundturen på Independence hall er en kort historisk gennemgang af, hvad der skete i årene op til udformningen og underskrivningen af Decleration of Independence og Bill of Rights i 1776.

Turen går bl.a. ind i det lokale, Assembly Room, hvor papirerne blev underskrevet

Historisk Walking Tour

Sammen med besøget ved Mount Vernon dagen før, var Independence Hall et godt fundament til den walking tour vi skulle ud på.

I løbet af 1.5 time kom vi rundt til de historiske punkter downtown og fik et godt indblik i hvordan tingene stod til på den tid det hele foregik.

Sidste stop på den tour, var ved Benjamin Franklins grav. Her har folk en tradition med at kaste pennies ind på hans grav. Det er blevet til mange gennem årene og desværre har det skadet hans gravsten, så man i 2016 gik igang med en indsamling til at få den repareret.

Liberty Bell

Efter walking touren, tog vi ind forbi Liberty Bell (gratis). Lige ved, ligger resterne af den første præsidentbolig i USA (dengang var Philly den største by i Nordamerika og landets hovedstad).

Liberty Bell er en lille udstilling og hvordan klokken blev til, gik i stykker og repareret. Derudover er der en masse om, hvordan klokken er blevet et symbol på kampen for frihed indenfor alt muligt i USA og verden.

Besøg Independence Hall og Liberty Bell

Selvom mange valfarter til Philadelphia for at se de trapper ude ved kunstmuseet som Rocky løber op ad i filmen, så må du ikke snyde dig selv for den historiske del.
Independence Hall og Liberty Bell er nærmest helligdom i USA’s historie og er du på roadtrip i området, så bør du inkluderer historie som et af dine temaer.
Her kan du finde mere information om et besøg i Independence Hall.
Her kan du finde mere information em et besøg ved Liberty Bell.

Andre roadtrip oplevelser:

Dewey Beach og Delaware

Turen fra Annapolis til Dewey Beach i Delaware bød på filmstjerne, lækre burgere, billig shopping og tøjvask. Min 48. stat blev fejret i vandkanten med en kold øl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada