Udlejningsbil gange to

Der var en lille svipser med vores udlejningsbil i Seattle. Hjemmefra havde jeg bestilt en Saturn Vue (eller ligende). En midsize SUV som skulle afhentes ved Alamo.
Efter det obligatoriske papirarbejde i skranken fik vi vores papirer og at vide at bilen stod i bås N2 (øv, havde håbet på at kunne vælge selv).

Da vi kom ud til bås N2 var der noget der ikke passede. Det var en almindelig personbil, en Lincoln MKZ, der stod der. Fin fullsize luksusbil (læderkabine og alt i udstyr) som man kunne have en god roadtrip i, men det var jo ikke den type bil vi havde bestilt.


Jeg gik ind til skranken igen og pigen beklagede fejlen. Hun havde set forkert og troede det var en Lincoln MKX der stod i båsen.

Problemet var nu, at de ikke havde en midsize SUV før om nogle timer. Den var allerede 20:30 og og endnu mere for mig pga. tidsforskellen, så jeg spurgte om alternativer.
De sagde at næste morgen ville de have tre, så hvis jeg kune komme tilbage kunne vi bytte eller så ville de ordne noget med deres søsterselskab Enterprise, så vi kunne bytte undervejs.

Heldigvis boede vi kun 15 minutter fra lufthavnen, så vi valgte at kigge forbi næste morgen. Vi skulle alligevel tidligt op og afsted mod Olympic National Park.

Da vi kom næste morgen (knap 12 timer senere) var den samme pige stadig bag skranken, men frisk og frejdig og heldigt for os, for så forklarede hun situationen for hende der hjalp os.
Fem minutter senere stod vi og pakkede vores udleverede SUV, en Kia Borrego. Ved ikke om de har opgraderet os pga. Det lille kiks, men af en midsize SUV er den her kæmpe. Bl.a med to rækker bagsæder og stadig plads til lidt bagage. Vi lagde den bagerste sæderække ned, pakkede og kørte mod Olympic. Total overkill til vores behov, men skønt bare at kunne smide bagagen ind.

På trods af den lille fejl, så var der ikke noget at udsætte på Alamo. De ydede en super service og fik løst problemet på en tilfredsstillende måde og vil ingen problemer have med at benytte dem igen en anden gang.

Tags: , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA? Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco

Her kan du finde overnatning i: Chicago, Las Vegas.

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top