Udlejningsbil gange to

Der var en lille svipser med vores udlejningsbil i Seattle. Hjemmefra havde jeg bestilt en Saturn Vue (eller ligende). En midsize SUV som skulle afhentes ved Alamo.
Efter det obligatoriske papirarbejde i skranken fik vi vores papirer og at vide at bilen stod i bås N2 (øv, havde håbet på at kunne vælge selv).

Da vi kom ud til bås N2 var der noget der ikke passede. Det var en almindelig personbil, en Lincoln MKZ, der stod der. Fin fullsize luksusbil (læderkabine og alt i udstyr) som man kunne have en god roadtrip i, men det var jo ikke den type bil vi havde bestilt.

Jeg gik ind til skranken igen og pigen beklagede fejlen. Hun havde set forkert og troede det var en Lincoln MKX der stod i båsen.

Problemet var nu, at de ikke havde en midsize SUV før om nogle timer. Den var allerede 20:30 og og endnu mere for mig pga. tidsforskellen, så jeg spurgte om alternativer.
De sagde at næste morgen ville de have tre, så hvis jeg kune komme tilbage kunne vi bytte eller så ville de ordne noget med deres søsterselskab Enterprise, så vi kunne bytte undervejs.

Heldigvis boede vi kun 15 minutter fra lufthavnen, så vi valgte at kigge forbi næste morgen. Vi skulle alligevel tidligt op og afsted mod Olympic National Park.

Da vi kom næste morgen (knap 12 timer senere) var den samme pige stadig bag skranken, men frisk og frejdig og heldigt for os, for så forklarede hun situationen for hende der hjalp os.
Fem minutter senere stod vi og pakkede vores udleverede SUV, en Kia Borrego. Ved ikke om de har opgraderet os pga. Det lille kiks, men af en midsize SUV er den her kæmpe. Bl.a med to rækker bagsæder og stadig plads til lidt bagage. Vi lagde den bagerste sæderække ned, pakkede og kørte mod Olympic. Total overkill til vores behov, men skønt bare at kunne smide bagagen ind.

På trods af den lille fejl, så var der ikke noget at udsætte på Alamo. De ydede en super service og fik løst problemet på en tilfredsstillende måde og vil ingen problemer have med at benytte dem igen en anden gang.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Disclaimer

Jeg synes det er fedt at min interesse for Roadtrips i USA & Canda kan hjælpe andre til gode oplevelser. Hvad angår billeje, så har jeg fundet de bedste steder på nettet som tilbyder, ikke kun de billigste biler inkl. forsikring, men også en god service.

Jeg har en aftale med Rentalcars.com*, Auto Europe*1 og CarTrawler* der betyder, at hvis besøgende fra min side bestiller en bil via dem, så modtager jeg en provision. En såkaldt affiliate aftale, hvor jeg hjælper dem med at få flere kunder.

Hvis du er i en situation hvor du skal tage direkte kontakt til Rentalcars.com for at arrangere din billeje, det kan være pga. langtidsleje eller envejsgebyr som ikke altid kan ordnes online, så vil jeg sætte pris på, at du oplyser min affiliate kode: renef

Jeg har også aftaler med hotels.com og Booking.com til overnatning og Momondo til flybilletter m.fl. Hvis din bestilling kan laves online, så må du også gerne benytte et af de mange links som er rundt om på siden, så koden kommer med. På den måde støtter du mig til at hjælpe dig bedst muligt.

* Det er ikke mig du lejer bilen af. Jeg har ikke nogen direkte forbindelse med de billeje firmaer jeg nævner rundt om på siden, andet end anbefale dem baseret på pris og fordi jeg selv har benyttet dem flere gange.

Hvis der opstår situationer i forbindelse med din bestilling/leje via disse, så skal du kontakte dem, da jeg ikke er i stand til at gøre noget. Jeg har ikke adgang til deres systemer og kan ikke hjælpe med ændringer af bookinger, eller afbestilling eller andre ting der måtte opstå. Jeg har en affiliate aftale med disse firmaer, hvorfor mit navn kan optræde på mails/papirer fra disse firmaer, men jeg er ikke forbundet til din leje på anden vis, og al henvendelse skal ske til dem.

1) Hvis du bestiller bil hos Auto Europe via mig, kan du ikke benytte dig af deres Price Guarantee. Så hvis du finder bilen billigere et andet sted efterfølgende, kan du afbestille bilen hos AutoEurope og bestille bilen hvor den er billigst. Du kan afbestille frem til 48 timer før lejen begynder, uden det koster noget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada

Lejebil i Denver

Første lejebil i USA efter to års pause, blev hentet i Denver. Turen hen til udlejningsselskabet samt udlevering gik uden problemer.

Læs mere »