Immigration, lækker Jeep og Walmart

I kø i immigration for at komme ind i USA, en overraskende Jeep Wrangler og en indkøbstur i Walmart. Min roadtrip rundt i Texas er officielt i gang.

21. marts, 2013

Fjerde gang i Houston

Det var fjerde gang jeg landede i Houston, så jeg kendte godt lufthavnen og turen ned til immigration. Der er et stykke, så du kan skynde dig lidt og komme foran nogle af de andre passagerer så du ikke ender sidst i køen.

Lang kø i immigration

Ved første øjekast så det godt ud. Der var ikke så lang en kø da vores fly nåede op til immigration, men der var kun 8 ud af 30 skranker åbne, så tingene ville komme til at tage tid.

Jeg endte med at bruge 50 minutter i immigration. 47 minutter i kø og tre minutter til et par hurtige spørgsmål, fingeraftryk fra fire fingre på højre hånd og et billede.

Gennem tolden

Derfra gik turen nedenunder til bagagebæltet og tolderne. Fordi det havde taget så lang tid at komme gennem immigration, så stod bagagen ved siden af bagagebæltet og det tog et par minutter at finde frem til bagagen. Så var der kun turen igennem tolden tilbage. Her skal de blot have det dokument du har udfyldt i flyet og fået et stempel på i immigration.

Shuttlebus til biludlejning

I Houston er alle lejebiler samlet i et Car Rental Center lidt væk fra lufthavnen. Der kører gratis shuttlebusser derud, så det er blot at gå udenfor og tage den næste.

immigration_car_rental_walmart_roadtrip_2013-6

Hente Jeep hos AVIS

Jeg skulle hente min bil hos AVIS. Jeg gjorde pas, kreditkort, kørekort og voucher klar og gik hen til skranken. Det tog kun et par minutter at få papirarbejdet på plads, men jeg havde bestilt en bestemt bil (Jeep Wrangler) og det tog lidt tid at finde frem til. Men efter små ti minutter havde de fundet den og jeg kunne skrive under.

Valgmuligheder

Fordi det var en bestemt bil, så kunne jeg ikke vælge, men de andre gange jeg har hentet bil i Houston, så har jeg frit kunne vælge bil i den klasse jeg havde bestilt. Det har ikke været hos AVIS (Dollar/Thrifty) men det så ud til, at det også var muligheden hos dem.

Jeep Wragler Unlimited Sport

Min bil, Jeep Wrangler, er meget speciel. Både i udseende og funktion og jeg havde frygtet den ikke gjorde sig så godt til en længere tur, men den har overrasket mig positivt. Der er lidt mere hjul og vindstøj end ellers i denne størrelse bil (tage og døre er ikke isoleret som i en almindelig bil) men alt i alt en lækker bil og de 285 heste kan mærkes.

immigration_car_rental_walmart_roadtrip_2013-5

Indkøb i Walmart

Første opgave for min sorte bjergbestiger var en tur i Walmart. Der skulle købes ind til de næste par dage og da jeg skal et godt stykke ud på landet, blev der købt lidt ekstra ind.

immigration_car_rental_walmart_roadtrip_2013-4

immigration_car_rental_walmart_roadtrip_2013-3

Dagen blev sluttet af med en lokal Shiner Bock og en snack.

immigration_car_rental_walmart_roadtrip_2013-2

Tags: , , , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året.Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA.God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

5 Enlightened Replies

Trackback  •  Comments RSS

 1. Kurt says:

  Hej Rene

  Det er med største velbehag at jeg næsten dagligt sluger en del af din fantastiske hjemmeside – skønt at se den “passion” du har for USA, jeg har det på nøjagtigt samme måde 🙂
  Og til juni/juli står den på roadtrip med min 2 store børn.

  Et enkelt spørgsmål poppede lige op da jeg så billedet fra bagagerummet på din Jeep Wrangler (lækker bil iøvrigt) – kan se at du har en køletaske, hvordan fungere det i praksis, er den til strøm eller kommer du is i den, eller ?? Hvad med madvarer kan du holde dem kolde nok eller er det kun til drikkevarer – er den billigste model god nok, når den nu bare skal “smides” væk når man rejser hjem igen.

  • @ Kurt

   Tak for ros.

   Jeg køber denne køletaske når jeg kommer herover: Coleman

   Den fyldes så med med is. Kan købes i alle supermarkeder og på tankstationer. På hoteller og moteller er der også ismaskiner hvor man kan fylde den (dog ikke velset alle steder). På mange motelværelser er der køleskab, så der kan I køle mange ting ned på forhånd, så holder isen længere.

   Jeg har haft den billiger udgave, som er lavet af flamingo. Den er fin, men du skal have god plads, da den er skrøbelig, og en spids taske kan prikke hul. Om denne størrelse er stor nok til jer, afhænger af hvor meget mad i skal have på køl. drikkevarer til 4 burde ikke være noget problem.

   Her kan du læse lidt mere om køletasker.

   • Kurt says:

    Hej igen
    Tusind tak for dit altid fyldestgørende svar 🙂
    Der er nu skrevet 1 stk coleman køletaske på vores indkøbseddel til Walmart

    Fortsat god ferie (som følges med stor interesse)

    • Heidi Falch says:

     Det kan være en fordel med en køletaske med mulighed for at tømme for vand uden at skulle tømme for mad – det havde vi sidst og det var guld værd blot at kunne placere den over et afløb og åbne for hanen 🙂

     ved ikke om den René henviser til har hane.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top