Immigration, lækker Jeep og Walmart

I kø i immigration for at komme ind i USA, en overraskende Jeep Wrangler og en indkøbstur i Walmart. Min roadtrip rundt i Texas er officielt i gang.

21. marts, 2013

Fjerde gang i Houston

Det var fjerde gang jeg landede i Houston, så jeg kendte godt lufthavnen og turen ned til immigration. Der er et stykke, så du kan skynde dig lidt og komme foran nogle af de andre passagerer så du ikke ender sidst i køen.

Lang kø i immigration

Ved første øjekast så det godt ud. Der var ikke så lang en kø da vores fly nåede op til immigration, men der var kun 8 ud af 30 skranker åbne, så tingene ville komme til at tage tid.

Jeg endte med at bruge 50 minutter i immigration. 47 minutter i kø og tre minutter til et par hurtige spørgsmål, fingeraftryk fra fire fingre på højre hånd og et billede.

Gennem tolden

Derfra gik turen nedenunder til bagagebæltet og tolderne. Fordi det havde taget så lang tid at komme gennem immigration, så stod bagagen ved siden af bagagebæltet og det tog et par minutter at finde frem til bagagen. Så var der kun turen igennem tolden tilbage. Her skal de blot have det dokument du har udfyldt i flyet og fået et stempel på i immigration.

Shuttlebus til biludlejning

I Houston er alle lejebiler samlet i et Car Rental Center lidt væk fra lufthavnen. Der kører gratis shuttlebusser derud, så det er blot at gå udenfor og tage den næste.

immigration_car_rental_walmart_roadtrip_2013-6

Hente Jeep hos AVIS

Jeg skulle hente min bil hos AVIS. Jeg gjorde pas, kreditkort, kørekort og voucher klar og gik hen til skranken. Det tog kun et par minutter at få papirarbejdet på plads, men jeg havde bestilt en bestemt bil (Jeep Wrangler) og det tog lidt tid at finde frem til. Men efter små ti minutter havde de fundet den og jeg kunne skrive under.

Valgmuligheder

Fordi det var en bestemt bil, så kunne jeg ikke vælge, men de andre gange jeg har hentet bil i Houston, så har jeg frit kunne vælge bil i den klasse jeg havde bestilt. Det har ikke været hos AVIS (Dollar/Thrifty) men det så ud til, at det også var muligheden hos dem.

Jeep Wragler Unlimited Sport

Min bil, Jeep Wrangler, er meget speciel. Både i udseende og funktion og jeg havde frygtet den ikke gjorde sig så godt til en længere tur, men den har overrasket mig positivt. Der er lidt mere hjul og vindstøj end ellers i denne størrelse bil (tage og døre er ikke isoleret som i en almindelig bil) men alt i alt en lækker bil og de 285 heste kan mærkes.

immigration_car_rental_walmart_roadtrip_2013-5

Indkøb i Walmart

Første opgave for min sorte bjergbestiger var en tur i Walmart. Der skulle købes ind til de næste par dage og da jeg skal et godt stykke ud på landet, blev der købt lidt ekstra ind.

immigration_car_rental_walmart_roadtrip_2013-4

immigration_car_rental_walmart_roadtrip_2013-3

Dagen blev sluttet af med en lokal Shiner Bock og en snack.

immigration_car_rental_walmart_roadtrip_2013-2

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Disclaimer

Jeg synes det er fedt at min interesse for Roadtrips i USA & Canda kan hjælpe andre til gode oplevelser. Hvad angår billeje, så har jeg fundet de bedste steder på nettet som tilbyder, ikke kun de billigste biler inkl. forsikring, men også en god service.

Jeg har en aftale med Rentalcars.com*, Auto Europe*1 og CarTrawler* der betyder, at hvis besøgende fra min side bestiller en bil via dem, så modtager jeg en provision. En såkaldt affiliate aftale, hvor jeg hjælper dem med at få flere kunder.

Hvis du er i en situation hvor du skal tage direkte kontakt til Rentalcars.com for at arrangere din billeje, det kan være pga. langtidsleje eller envejsgebyr som ikke altid kan ordnes online, så vil jeg sætte pris på, at du oplyser min affiliate kode: renef

Jeg har også aftaler med hotels.com og Booking.com til overnatning og Momondo til flybilletter m.fl. Hvis din bestilling kan laves online, så må du også gerne benytte et af de mange links som er rundt om på siden, så koden kommer med. På den måde støtter du mig til at hjælpe dig bedst muligt.

* Det er ikke mig du lejer bilen af. Jeg har ikke nogen direkte forbindelse med de billeje firmaer jeg nævner rundt om på siden, andet end anbefale dem baseret på pris og fordi jeg selv har benyttet dem flere gange.

Hvis der opstår situationer i forbindelse med din bestilling/leje via disse, så skal du kontakte dem, da jeg ikke er i stand til at gøre noget. Jeg har ikke adgang til deres systemer og kan ikke hjælpe med ændringer af bookinger, eller afbestilling eller andre ting der måtte opstå. Jeg har en affiliate aftale med disse firmaer, hvorfor mit navn kan optræde på mails/papirer fra disse firmaer, men jeg er ikke forbundet til din leje på anden vis, og al henvendelse skal ske til dem.

1) Hvis du bestiller bil hos Auto Europe via mig, kan du ikke benytte dig af deres Price Guarantee. Så hvis du finder bilen billigere et andet sted efterfølgende, kan du afbestille bilen hos AutoEurope og bestille bilen hvor den er billigst. Du kan afbestille frem til 48 timer før lejen begynder, uden det koster noget.

5 Comments

 1. Hej Rene

  Det er med største velbehag at jeg næsten dagligt sluger en del af din fantastiske hjemmeside – skønt at se den “passion” du har for USA, jeg har det på nøjagtigt samme måde 🙂
  Og til juni/juli står den på roadtrip med min 2 store børn.

  Et enkelt spørgsmål poppede lige op da jeg så billedet fra bagagerummet på din Jeep Wrangler (lækker bil iøvrigt) – kan se at du har en køletaske, hvordan fungere det i praksis, er den til strøm eller kommer du is i den, eller ?? Hvad med madvarer kan du holde dem kolde nok eller er det kun til drikkevarer – er den billigste model god nok, når den nu bare skal “smides” væk når man rejser hjem igen.

  1. @ Kurt

   Tak for ros.

   Jeg køber denne køletaske når jeg kommer herover: Coleman

   Den fyldes så med med is. Kan købes i alle supermarkeder og på tankstationer. På hoteller og moteller er der også ismaskiner hvor man kan fylde den (dog ikke velset alle steder). På mange motelværelser er der køleskab, så der kan I køle mange ting ned på forhånd, så holder isen længere.

   Jeg har haft den billiger udgave, som er lavet af flamingo. Den er fin, men du skal have god plads, da den er skrøbelig, og en spids taske kan prikke hul. Om denne størrelse er stor nok til jer, afhænger af hvor meget mad i skal have på køl. drikkevarer til 4 burde ikke være noget problem.

   Her kan du læse lidt mere om køletasker.

   1. Hej igen
    Tusind tak for dit altid fyldestgørende svar 🙂
    Der er nu skrevet 1 stk coleman køletaske på vores indkøbseddel til Walmart

    Fortsat god ferie (som følges med stor interesse)

    1. Det kan være en fordel med en køletaske med mulighed for at tømme for vand uden at skulle tømme for mad – det havde vi sidst og det var guld værd blot at kunne placere den over et afløb og åbne for hanen 🙂

     ved ikke om den René henviser til har hane.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada

Lejebil i Denver

Første lejebil i USA efter to års pause, blev hentet i Denver. Turen hen til udlejningsselskabet samt udlevering gik uden problemer.

Læs mere »