Pickup truck i Houston

Alt gik fint, men måtte vente lidt på Præsiden Barack Obama, da jeg skulle hente min Ford F-150 pickup truck i Houston lufthavn.

9. april, 2014

Mindre turistet lejebil

Til denne roadtrip i Texas og New Mexico, havde jeg valgt en lidt mere utraditionel lejebil, nemlig en Ford F-150 pickup truck.

pickup_truck_ford_f150_houston_rental_roadtrip_2014-3

Har tidligere kørt i SUV, Ford Mustang cabriolet og Jeep Wrangler i Texas, hvoraf en Ford Mustang cabriolet stikker lidt ud og man ligner en turist. Specielt i de områder jeg kører i.

Texas var en oplagt stat at leje en pickup truck i. En type bil, hvor man ikke stikker ud som en turist på disse kanter.

Lejebil i Houston lufthavn

Houston lufthavn er nem at hente lejebil i.

Efter ankomst følger du blot skiltene til Rental Cars og stiger på bussen som kører ud til Rental Car centeret, hvor alle udlejningsselskaberne er samlet.

Udlejningsstederne er også samlet et sted i Miami, San Francisco, Atlanta m.fl og transporten til dem foregår på samme måde med bus/tog.

Busserne kører ofte, så når du ikke den første, tager du blot den næste.

pickup_truck_ford_f150_houston_rental_roadtrip_2014-1

Barack Obama i Houston lufthavn

Gennem vinduerne i ankomsthallen, kunne jeg se bussen holdte og ventede, så jeg satte det lange ben foran og kom ud med min bagage og kom om bord.

Og så holdt vi der.

Og vi blev ved med at holde.

Efter nogle minutter sagde chaufføren:
“Smoke’em if you got’em. The President is moving through the airport, so we gonna sit tight for a while.”

No rush, og efter lidt tid kunne vi køre til Rental Car centeret.

Det er en kort tur ud til Car Rental Centeret i Houston Lufthavn.

Man bliver sat af øverst, og tager så rulletrappen ned til hvor alle udlejningsselskaberne ligger.

pickup_truck_ford_f150_houston_rental_roadtrip_2014-2

Pickup lejet direkte

For at få fingre i en pickup var jeg nødt til at gå direkte til udlejningsselskaberne. De sider jeg anbefaler at leje igennem har ikke pickups på programmet, så det var ikke billigt . En Ford F-150, som jeg endte med, kostede 6700 kr. for ti dage.

Jeg skulle hente bilen hos Budget, og da det var en specialbil fik jeg anvist en bås. Først kunne jeg dog vælge mellem en Nissan Frontier eller en Ford F-150. Valget var ikke svært.

Nemt at håndtere en stor bil

Efter mit sædvanlige tjek af, at bilen var OK (ingen buler eller ridser) pakkede jeg bagagen ind på bagsædet og fandt mig til rette i den store kabine.

Bemærk størrelsesforskellen til den almindelige bil der holder ved siden af.

pickup_truck_ford_f150_houston_rental_roadtrip_2014-4

Her kan du se mere om bagageplads og udstyr i min Ford F-150 pickup truck.

Der er god plads i udlejningscenterets parkeringshus, så det var ikke svært at komme ud med den større-end-normal lejebil.

Faktisk var den ikke svær at vænne sig til og min tur ud af byen og nordpå mod Dallas på I-45 gav mig plads til at finde ud hvor alting sad.

pickup_truck_ford_f150_houston_rental_roadtrip_2014-5

En pickup truck passer ind i Texas

På turen op mod Dallas, gjorde jeg stop på et truckstop hvor min pickup passede ind som hånd i handske.

pickup_truck_ford_f150_houston_rental_roadtrip_2014-6

Og da jeg lidt senere kom frem til motellet lidt syd for Dallas, var det tydeligt jeg havde valgt rigtigt med min pickup. Passede perfekt ind på turen i Texas.

pickup_truck_ford_f150_houston_rental_roadtrip_2014-7

Disclaimer

Jeg synes det er fedt at min interesse for Roadtrips i USA & Canda kan hjælpe andre til gode oplevelser. Hvad angår billeje, så har jeg fundet de bedste steder på nettet som tilbyder, ikke kun de billigste biler inkl. forsikring, men også en god service.

Jeg har en aftale med Rentalcars.com*, Auto Europe*1 og CarTrawler* der betyder, at hvis besøgende fra min side bestiller en bil via dem, så modtager jeg en provision. En såkaldt affiliate aftale, hvor jeg hjælper dem med at få flere kunder.

Hvis du er i en situation hvor du skal tage direkte kontakt til Rentalcars.com for at arrangere din billeje, det kan være pga. langtidsleje eller envejsgebyr som ikke altid kan ordnes online, så vil jeg sætte pris på, at du oplyser min affiliate kode: renef

Jeg har også aftaler med hotels.com og Booking.com til overnatning og Momondo til flybilletter m.fl. Hvis din bestilling kan laves online, så må du også gerne benytte et af de mange links som er rundt om på siden, så koden kommer med. På den måde støtter du mig til at hjælpe dig bedst muligt.

* Det er ikke mig du lejer bilen af. Jeg har ikke nogen direkte forbindelse med de billeje firmaer jeg nævner rundt om på siden, andet end anbefale dem baseret på pris og fordi jeg selv har benyttet dem flere gange.

Hvis der opstår situationer i forbindelse med din bestilling/leje via disse, så skal du kontakte dem, da jeg ikke er i stand til at gøre noget. Jeg har ikke adgang til deres systemer og kan ikke hjælpe med ændringer af bookinger, eller afbestilling eller andre ting der måtte opstå. Jeg har en affiliate aftale med disse firmaer, hvorfor mit navn kan optræde på mails/papirer fra disse firmaer, men jeg er ikke forbundet til din leje på anden vis, og al henvendelse skal ske til dem.

1) Hvis du bestiller bil hos Auto Europe via mig, kan du ikke benytte dig af deres Price Guarantee. Så hvis du finder bilen billigere et andet sted efterfølgende, kan du afbestille bilen hos AutoEurope og bestille bilen hvor den er billigst. Du kan afbestille frem til 48 timer før lejen begynder, uden det koster noget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada

Lejebil i Denver

Første lejebil i USA efter to års pause, blev hentet i Denver. Turen hen til udlejningsselskabet samt udlevering gik uden problemer.

Læs mere »