Bytte-bytte lejebil i Las Vegas

Startede med en Chevy Traverse men endte i en Ford Edge. Allerede inden 24 timer måtte jeg bytte min leje ud med en anden. Gik smertefrit.

30. december, 2012

Udlevering af lejebil

Jeg fik min lejebil uden problemer da jeg ankom til Las Vegas. Jeg havde bestilt en Jeep Grand Cherokee (eller lign.) og fik udleveret en Chevy Traverse (øv, fordi jeg gerne vil prøve en Jeep for at se størrelsen, men yes, fordi jeg gerne ville prøve en Chevy Traverse).

bytte_bil_las_vegas_2012-2

Kunne ikke selv vælge bil

Jeg kunne ikke selv vælge en bil, men tror det var pga. den model jeg havde valgt. Der var andre SUV´s, men de var i Jeep Liberty klassen. Kunne se andre blot kunne tage en bil.

Kæmpe bil

Chevy Traverse er en kæmpe bil (siddepladser til 8, men ikke bagageplads til så mange) og meget mere end jeg havde behov for. Jeg havde booket en SUV fordi jeg skulle til Grand Canyon og videre til Flagstaff og stå på ski. Der er frost og sne disse steder og for at komme up til skisportsstedet, skal 4×4 eller kæder til (anbefales det) og så nogle vinterdæk.
SUV´s er typisk født med all-weather dæk.

bytte_bil_las_vegas_2012-1

Der er desværre ikke flere billeder af min Travers, da jeg ikke regnede med at skulle af med den så hurtigt igen.

Servicelamper lyste

Da jeg var kommet til hotellet, var jeg nogenlunde fortrolig med bilen og fik den klemt ind i self parking og tjekket ind.
Næste morgen kørte jeg lidt rundt i Las Vegas. På vej til mit sidste stop, Walmart ude ved lufthavnen, begyndte bilen at bibbe og der kom to service beskeder i displayet: Traction control service og Stabilitrak service.
Funktioner der ikke er særlig nødvendige ved lidt bykørsel i Las vegas, men da turen står på frost, sne og is, så synes jeg det var en god idé at tjekke med udlejeren.

Da jeg kun var 1.5 kilometer fra lufthavnen, kørte jeg derud og forklarede situationen.

Udlevering af bytte-bil

Uden at blike fik jeg en seddel og blev sendt hen til er service medarbejder. Han kiggede på sedlen, men da de ikke havde en lignende bil-klasse stående, kløede han sig lidt i håret. Kaldte over radion og spurgte så om det skulle være en magen til. Næ, bare det var en SUV. Jeg skulle jo til Flagstaff.

Han pegede på en Ford Edge der stod tæt ved og nævnte de også havde Jeep Liberty et par rækker borte, men Ford´en var mest komfortabel.
Jeg valgte Ford´en. Har haft en før og den er nice. Den er også mindre end Chevy Traverse, men stadig rigelig stor, så jeg gik ikke på kompromis.

bytte_bil_las_vegas_2012-3

Jeg flyttede mine småting over i bilen, gik en runde og tjekkede for buler og ridser. Der var ikke noget at komme efter. Satte mig ind, rettede spejlene til og kørte ud af biludlejningscenteret for anden gang på under 24 timer.

Ford Edge

Jeg har haft en Ford Edge tidligere på en tur i Texas. Her kan du læse mere om min tidligere Ford Edge.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Disclaimer

Jeg synes det er fedt at min interesse for Roadtrips i USA & Canda kan hjælpe andre til gode oplevelser. Hvad angår billeje, så har jeg fundet de bedste steder på nettet som tilbyder, ikke kun de billigste biler inkl. forsikring, men også en god service.

Jeg har en aftale med Rentalcars.com*, Auto Europe*1 og CarTrawler* der betyder, at hvis besøgende fra min side bestiller en bil via dem, så modtager jeg en provision. En såkaldt affiliate aftale, hvor jeg hjælper dem med at få flere kunder.

Hvis du er i en situation hvor du skal tage direkte kontakt til Rentalcars.com for at arrangere din billeje, det kan være pga. langtidsleje eller envejsgebyr som ikke altid kan ordnes online, så vil jeg sætte pris på, at du oplyser min affiliate kode: renef

Jeg har også aftaler med hotels.com og Booking.com til overnatning og Momondo til flybilletter m.fl. Hvis din bestilling kan laves online, så må du også gerne benytte et af de mange links som er rundt om på siden, så koden kommer med. På den måde støtter du mig til at hjælpe dig bedst muligt.

* Det er ikke mig du lejer bilen af. Jeg har ikke nogen direkte forbindelse med de billeje firmaer jeg nævner rundt om på siden, andet end anbefale dem baseret på pris og fordi jeg selv har benyttet dem flere gange.

Hvis der opstår situationer i forbindelse med din bestilling/leje via disse, så skal du kontakte dem, da jeg ikke er i stand til at gøre noget. Jeg har ikke adgang til deres systemer og kan ikke hjælpe med ændringer af bookinger, eller afbestilling eller andre ting der måtte opstå. Jeg har en affiliate aftale med disse firmaer, hvorfor mit navn kan optræde på mails/papirer fra disse firmaer, men jeg er ikke forbundet til din leje på anden vis, og al henvendelse skal ske til dem.

1) Hvis du bestiller bil hos Auto Europe via mig, kan du ikke benytte dig af deres Price Guarantee. Så hvis du finder bilen billigere et andet sted efterfølgende, kan du afbestille bilen hos AutoEurope og bestille bilen hvor den er billigst. Du kan afbestille frem til 48 timer før lejen begynder, uden det koster noget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada

Lejebil i Denver

Første lejebil i USA efter to års pause, blev hentet i Denver. Turen hen til udlejningsselskabet samt udlevering gik uden problemer.

Læs mere »