Lejebil i Denver

Første lejebil i USA efter to års pause, blev hentet i Denver. Turen hen til udlejningsselskabet samt udlevering gik uden problemer.

9 april, 2022

Priser på billeje

Jeg betalte 3500 kr for ni dages billeje i Denver til denne roadtrip. Det var en standard SUV med afhentning fra Alamo, lejet via de sider jeg anbefaler.

Som flere sikkert bemærkede i slut 2021, start 2022, så steg priserne på billeje. Ikke kun i USA, men hele verden.
En af de primære årsager til prisstigningen var, at der ikke blev produceret så mange nye biler som tidligere. Udlejningsselskaberne har en kontinuerlig udskiftning. Når de ikke kan få nye biler, så er der færre til rådighed. Det betyder udbud og efterspørgelse øger prisen.

I slutningen af januar 2022 begyndte jeg at holde øje med prisen på billeje til påskeferien. Prisen lå på godt 6000 kr på tværs af forskellige udlejningssider. Prisen ændrede sig kun et par hundrede op og ned for hver uge og jeg var efterhånden indstillet på, at det var prisen. Godt tre uger før faldt prisen. Først hos et enkelt selskab, men ugen efter var alle nede i pris. Med to uger til afgang slog jeg til og bestilte. Jeg ville ikke vente hvis prisen gik op (som den gjorde med min flybillet) og fulgte ikke op om prisen faldt yderligere efterfølgende.

Afhentning af lejebil i Denver

Jeg havde hentet lejebil i Denver tre gange før, så kendte proceduren. Fra lufthavnen skal du tage en gratis shuttlebus ud til det selskab du skal hente bilen hos.

Jeg tog bussen 22:30 som den eneste og der var ikke nogen i kø hos Alamo.
Jeg blev betjent af det hyggeligste personale og var igennem alt det praktiske på 5 minutter. Skranken var betjent af to kvinder i deres bedste alder. Mit efternavn mindede dem om en gammel lingeri kæde – Frederick’s of Hollywood. Den findes stadig, men flere kender nok Victorias Secret.

Her kan du læse en detaljeret gennemgang af hvordan du afhenter lejebil i Denver.

Frit valg af lejebil

En servicemedarbejder havde en SUV klar. Efter jeg havde skrevet under på den sidste linje, fulgte den ene fra skranken mig ud til bilerne. Min hvide Jeep holdt der helt alene. Medarbejderen spurgte flere gange om den var OK eller de skulle finde en anden. Så selvom jeg ikke kunne vælge frit fra en lang række af biler, så var jeg ikke bundet til den der holdt klar.

Jeg har haft mere end fyrre lejebiler i USA, så jeg går ikke længere så meget op i præcist hvilken bil det er. For mig handler det om plads og komfort. På denne tur var en SUV at foretrække, da det kunne komme lidt grus og sne nogle af dagene. At den Jeep der holdt klar havde ekstra frihøjde og AWD var kun et ekstra plus.

Her kan du læse mere om frit valg af lejebil ved udlevering.

Bagageplads i din lejebil

Pladsen i en almindelig SUV er fint til tre personer. Der kan fint sidde fire i bilen, men til en længere roadtrip vil det knibe med bagageplads til fire personer.Mange glemmer, at man rejse med en del bagage på en tre ugers tur (stor + håndbagage) som hurtigt fylder et bagagerum. Skal der også være plads til en kæletaske plus diverse provianteringer, så læber du hurtig tør for plads.

Her kan du læse mere om valg af bilstørrelse til din roadtrip.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Disclaimer

Jeg synes det er fedt at min interesse for Roadtrips i USA & Canda kan hjælpe andre til gode oplevelser. Hvad angår billeje, så har jeg fundet de bedste steder på nettet som tilbyder, ikke kun de billigste biler inkl. forsikring, men også en god service.

Jeg har en aftale med Rentalcars.com*, Auto Europe*1 og CarTrawler* der betyder, at hvis besøgende fra min side bestiller en bil via dem, så modtager jeg en provision. En såkaldt affiliate aftale, hvor jeg hjælper dem med at få flere kunder.

Hvis du er i en situation hvor du skal tage direkte kontakt til Rentalcars.com for at arrangere din billeje, det kan være pga. langtidsleje eller envejsgebyr som ikke altid kan ordnes online, så vil jeg sætte pris på, at du oplyser min affiliate kode: renef

Jeg har også aftaler med hotels.com og Booking.com til overnatning og Momondo til flybilletter m.fl. Hvis din bestilling kan laves online, så må du også gerne benytte et af de mange links som er rundt om på siden, så koden kommer med. På den måde støtter du mig til at hjælpe dig bedst muligt.

* Det er ikke mig du lejer bilen af. Jeg har ikke nogen direkte forbindelse med de billeje firmaer jeg nævner rundt om på siden, andet end anbefale dem baseret på pris og fordi jeg selv har benyttet dem flere gange.

Hvis der opstår situationer i forbindelse med din bestilling/leje via disse, så skal du kontakte dem, da jeg ikke er i stand til at gøre noget. Jeg har ikke adgang til deres systemer og kan ikke hjælpe med ændringer af bookinger, eller afbestilling eller andre ting der måtte opstå. Jeg har en affiliate aftale med disse firmaer, hvorfor mit navn kan optræde på mails/papirer fra disse firmaer, men jeg er ikke forbundet til din leje på anden vis, og al henvendelse skal ske til dem.

1) Hvis du bestiller bil hos Auto Europe via mig, kan du ikke benytte dig af deres Price Guarantee. Så hvis du finder bilen billigere et andet sted efterfølgende, kan du afbestille bilen hos AutoEurope og bestille bilen hvor den er billigst. Du kan afbestille frem til 48 timer før lejen begynder, uden det koster noget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada