Nedtælling til sommerens roadtrip – billeje

Så er der lejet bil til sommerens roadtrip.

Valget er denne gang faldet på en Saturn Vue. En SUV som er rigelig stor til to personer og bagage. Efter at have kørt i SUV på de sidste to ture er jeg lidt hooked på størrelsen.
Man sidder højt og har godt udsyn og så har den en stor frihøjde så man kan køre af grusveje og andet uden at skulle bekymre sig så meget.

Som altid står der Saturn Vue eller ligende på bestillingen. Som regel står den model man har bestilt klar når man kommer men med denne model er der lidt usikkerhed for den produceres ikke længere.
Det gør egentlig ikke så meget hvis den ikke skulle stå der da det er bilklassen SUV vi er ude efter. Om det er en Saturn Vue, Chevrolet Equinox, Ford Edge eller andet vi får så er vi godt tilfreds.

Jeg håber lidt på at selv kunne vælge. De sidst par gange hos henholdsvis National og Dollar har jeg frit kunne vælge mellem SUV modellerne. Det er faktisk lidt smart hvis det er tilfældet. Ved at bestille den billigste i SUV klassen kan man være heldig at få fingre i en langt dyrere bil når man skal vælge på parkeringspladsen. Jeg har ikke efterprøvet denne metode nok til at jeg vil anbefale det, men det er hvad jeg har gjort denne gang.

Saturn Vue i 20 dage med 1 tank benzin og 2 chauffører, inkl. alt forsikring, koster 6800 kr. En Jeep Cherokee i samme bilklasse, SUV, koster for det samme 8800 kr.

Med under en måned til billejens start er det første gang jeg har lejet bil så tæt på afrejse. Jeg plejer at gøre det før for at være sikker på at få hvad jeg gerne vil have, men når bilen ikke er mere speciel end som så, så har jeg kigget på om prisen gik ned jo tættere vi kom på afrejse – og det gjorde den. For 3 uger siden kostede den samme bil med de samme ting (benzin og ekstra chauffør) 7400 kr.
Var den så gået længere ned hvis jeg havde ventet? Det ved jeg ikke, og nu har jeg ikke lyst til at kigge 😉 Vil egentlig bare gerne have udgiften klaret nu.

Bilen er lejet via Rentalcars.

Tags: , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

1 Enlightened Reply

Trackback  •  Comments RSS

  1. Peter B. Juul says:

    Vi ligger og kører rundt i en Dodge Charger. Det har stået på i lidt over en uge og er indtil videre en succes. Den kan køre 111… har jeg hørt. Georgias rare state troopers kommer også gerne og minder en om, at der står 70 på skiltene, hvis man kommer til at køre 80 eller 85. Denne state trooper gad dog tydeligvis ikke bøvlet med at forsøge at gennemskue hvad der stod på det danske kørekort han fik rakt.

    Husk, skulle du blive stoppet for noget, at sidde med hænderne på rattet og åbent vindue, når betjenten når hen til din bil. Lad være med at række ned i lommen efter kørekortet før han specifikt har givet dig lov til det. Amerikanske betjente er jævnligt udsat for ting, der kan sige bang, og der er virkelig ingen grund til at risikere misforståelser.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top