Nedtælling til sommerens roadtrip – billeje

Så er der lejet bil til sommerens roadtrip.

Valget er denne gang faldet på en Saturn Vue. En SUV som er rigelig stor til to personer og bagage. Efter at have kørt i SUV på de sidste to ture er jeg lidt hooked på størrelsen.
Man sidder højt og har godt udsyn og så har den en stor frihøjde så man kan køre af grusveje og andet uden at skulle bekymre sig så meget.

Som altid står der Saturn Vue eller ligende på bestillingen. Som regel står den model man har bestilt klar når man kommer men med denne model er der lidt usikkerhed for den produceres ikke længere.
Det gør egentlig ikke så meget hvis den ikke skulle stå der da det er bilklassen SUV vi er ude efter. Om det er en Saturn Vue, Chevrolet Equinox, Ford Edge eller andet vi får så er vi godt tilfreds.

Jeg håber lidt på at selv kunne vælge. De sidst par gange hos henholdsvis National og Dollar har jeg frit kunne vælge mellem SUV modellerne. Det er faktisk lidt smart hvis det er tilfældet. Ved at bestille den billigste i SUV klassen kan man være heldig at få fingre i en langt dyrere bil når man skal vælge på parkeringspladsen. Jeg har ikke efterprøvet denne metode nok til at jeg vil anbefale det, men det er hvad jeg har gjort denne gang.

Saturn Vue i 20 dage med 1 tank benzin og 2 chauffører, inkl. alt forsikring, koster 6800 kr. En Jeep Cherokee i samme bilklasse, SUV, koster for det samme 8800 kr.

Med under en måned til billejens start er det første gang jeg har lejet bil så tæt på afrejse. Jeg plejer at gøre det før for at være sikker på at få hvad jeg gerne vil have, men når bilen ikke er mere speciel end som så, så har jeg kigget på om prisen gik ned jo tættere vi kom på afrejse – og det gjorde den. For 3 uger siden kostede den samme bil med de samme ting (benzin og ekstra chauffør) 7400 kr.
Var den så gået længere ned hvis jeg havde ventet? Det ved jeg ikke, og nu har jeg ikke lyst til at kigge 😉 Vil egentlig bare gerne have udgiften klaret nu.

Bilen er lejet via Rentalcars.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Disclaimer

Jeg synes det er fedt at min interesse for Roadtrips i USA & Canda kan hjælpe andre til gode oplevelser. Hvad angår billeje, så har jeg fundet de bedste steder på nettet som tilbyder, ikke kun de billigste biler inkl. forsikring, men også en god service.

Jeg har en aftale med Rentalcars.com*, Auto Europe*1 og CarTrawler* der betyder, at hvis besøgende fra min side bestiller en bil via dem, så modtager jeg en provision. En såkaldt affiliate aftale, hvor jeg hjælper dem med at få flere kunder.

Hvis du er i en situation hvor du skal tage direkte kontakt til Rentalcars.com for at arrangere din billeje, det kan være pga. langtidsleje eller envejsgebyr som ikke altid kan ordnes online, så vil jeg sætte pris på, at du oplyser min affiliate kode: renef

Jeg har også aftaler med hotels.com og Booking.com til overnatning og Momondo til flybilletter m.fl. Hvis din bestilling kan laves online, så må du også gerne benytte et af de mange links som er rundt om på siden, så koden kommer med. På den måde støtter du mig til at hjælpe dig bedst muligt.

* Det er ikke mig du lejer bilen af. Jeg har ikke nogen direkte forbindelse med de billeje firmaer jeg nævner rundt om på siden, andet end anbefale dem baseret på pris og fordi jeg selv har benyttet dem flere gange.

Hvis der opstår situationer i forbindelse med din bestilling/leje via disse, så skal du kontakte dem, da jeg ikke er i stand til at gøre noget. Jeg har ikke adgang til deres systemer og kan ikke hjælpe med ændringer af bookinger, eller afbestilling eller andre ting der måtte opstå. Jeg har en affiliate aftale med disse firmaer, hvorfor mit navn kan optræde på mails/papirer fra disse firmaer, men jeg er ikke forbundet til din leje på anden vis, og al henvendelse skal ske til dem.

1) Hvis du bestiller bil hos Auto Europe via mig, kan du ikke benytte dig af deres Price Guarantee. Så hvis du finder bilen billigere et andet sted efterfølgende, kan du afbestille bilen hos AutoEurope og bestille bilen hvor den er billigst. Du kan afbestille frem til 48 timer før lejen begynder, uden det koster noget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada

Lejebil i Denver

Første lejebil i USA efter to års pause, blev hentet i Denver. Turen hen til udlejningsselskabet samt udlevering gik uden problemer.

Læs mere »