Roadtrip-året er ikke slut endnu

2010 har været et godt roadtrip år, men heldigvis er det ikke slut endnu.

Roadtrip i USA på Facebook

I februar lancerede jeg en Facebook side som er vokset med mere end 200 fans. Hvis du er på facebook og interesseret i roadtrips i USA så kig forbi og bliv fan. Du vil løbende få opdateringer fra hjemmesiden og input på alt lige fra seværdigheder, madoplevelser, lejebiler, indrejseregler, bagageregler mm.

Hjemmesiden om roadtrips i USA

Hjemmesiden er vokset med flere siders info om billeje, mad, overnatning, ruter, trafikråd, huskelister, penge og kreditkort mm. Siden har fået op mod 100 spørgsmål og kommentarer som har været med til at hjælpe rigtig mange med at få en super oplevelse i USA.

Bloggen har bl.a haft en lang række indlæg fra mine roadtrips, som der har været to af:
I påsken 2010 gik turen i 10 dage til Texas. Big Bend National Park var målet og turen derned og tilbage til Houston bød på en masse spændende oplevelser.

I august gik turen til Pacific Northwast – Washington, Oregon, Idaho, Utah, Wyoming, Montant og North Dakota. Turen bød på oplevelser med vulkaner, gletchere, speed week i Bonneville, dune buggys og pitchfork steak fondue mm.

Nytårsaften i USA

Alt i alt et godt roadtrip år, men det slutter ikke her for nytårsaften skal fejres i USA. Helt præcis i Austin, Texas.

Det bliver en kort tur i mere end en forstand. Det bliver en smuttur på 7 dage fra lige efter jul til efter nytår. Og så bliver det en relativ kort rute på under 1000 km.

Flere ting om turen er allerede på plads og der vil op til afgang komme opdateringer og indlæg om alt fra flybilletter, indrejse, billeje, overnatning, madoplevelser, seværdigheder og ikke mindst nytårsaften.
Der vil også, traditionen tro, blive blogget fra turen og delt historier, billeder og oplevelser.

Andre roadtrip oplevelser:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]