Roadtrip-året er ikke slut endnu

2010 har været et godt roadtrip år, men heldigvis er det ikke slut endnu.

Roadtrip i USA på Facebook

I februar lancerede jeg en Facebook side som er vokset med mere end 200 fans. Hvis du er på facebook og interesseret i roadtrips i USA så kig forbi og bliv fan. Du vil løbende få opdateringer fra hjemmesiden og input på alt lige fra seværdigheder, madoplevelser, lejebiler, indrejseregler, bagageregler mm.

Hjemmesiden om roadtrips i USA

Hjemmesiden er vokset med flere siders info om billeje, mad, overnatning, ruter, trafikråd, huskelister, penge og kreditkort mm. Siden har fået op mod 100 spørgsmål og kommentarer som har været med til at hjælpe rigtig mange med at få en super oplevelse i USA.

Bloggen har bl.a haft en lang række indlæg fra mine roadtrips, som der har været to af:
I påsken 2010 gik turen i 10 dage til Texas. Big Bend National Park var målet og turen derned og tilbage til Houston bød på en masse spændende oplevelser.

I august gik turen til Pacific Northwast – Washington, Oregon, Idaho, Utah, Wyoming, Montant og North Dakota. Turen bød på oplevelser med vulkaner, gletchere, speed week i Bonneville, dune buggys og pitchfork steak fondue mm.

Nytårsaften i USA

Alt i alt et godt roadtrip år, men det slutter ikke her for nytårsaften skal fejres i USA. Helt præcis i Austin, Texas.

Det bliver en kort tur i mere end en forstand. Det bliver en smuttur på 7 dage fra lige efter jul til efter nytår. Og så bliver det en relativ kort rute på under 1000 km.

Flere ting om turen er allerede på plads og der vil op til afgang komme opdateringer og indlæg om alt fra flybilletter, indrejse, billeje, overnatning, madoplevelser, seværdigheder og ikke mindst nytårsaften.
Der vil også, traditionen tro, blive blogget fra turen og delt historier, billeder og oplevelser.

Tags:

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året.Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA.God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top