Buc-ee’s og The Salt Lick BBQ

Buc-ee’s og The Salt Lick BBQ

Buc-ee’s er en kæde af kæmpe bemzinstationer. Sammen med BBQ, er det to must-try ting på din Texas roadtrip.

20 april, 2019

Buc-ee’s – kæmpe benzinstation

Jeg skulle kun 110 km fra Gruene til Austin denne dag. Det betød godt med tid til, dels at tage den med ro, men også nuppe et par oplevelser undervejs.

Jeg startede med et stop på en lokal tankstation, Buc-ee’s. Jeg har været på mange gode benzinstationer gennem tiden, men Buc-ee’s i Texas slår alt. Du har sikkert hørt det før, men alt er større i Texas. Det gælder for rigtig mange ting, men kæden af Buc-ee’s har taget til et helt nyt niveau.

Jeg stoppede ind forbi en Buc-Ee’s for at se nærmere på, hvad der er blevet en stor attraktion i Texas. Benzinstationen er kæmpe. Ikke mindst parkeringspladsen til alle dem, der ligesom mig, kun kigger forbi for at se den og ikke rigtig benytte mig af faciliteterne.

Ude foran er der 120 benzinstandere. Der var en jævn strøm af biler der benyttede dem, så hele tiden en masse aktivitet. 120 benzinstandere fylder, så der ligger ikke en lille butik til at tage imod de mange kunder. Derimod ligger der en butik stor nok til at gøre en dansk Føtex jaloux. Ikke kun i størrelse, men også i udvalg.

Du finder (næsten) alt hos Buc-ee’s. Alt det du forventer at finde på en tankstation kan du gange op i et utal af alle mulige varianter. Det store trækplaster i butikken er deres udvalg af mad. De har både grill og bageri store og gode nok, til at tage kampen op mod enhver fastfood restaurant og coffee shop.

Tankstationer på en roadtrip kan være nogle gode oplevelser og jeg har bl.a. overnattet på verdens største truck stop i Iowa.

The Salt Lick BBQ til frokost

Jeg havde udset mig et kendt BBQ sted til en sen frokost: The Salt Lick.
Jeg besøgte stedet i 2010 i december. Denne gang var det en varm forårsdag på en lørdag, så sigtede efter en sen frokost aht. mængden af gæster. Der var mange på en kølig dag i december. Denne varme forårsdag var der rigtig mange.

Alene køen for at få udleveret en bibber, var på 15 minutter. Det var dog tid jeg ikke havde behøvet benytte, da singles blev seated med det samme. Andre så dog ud til at komme nogenlunde hurtigt gennem ventetiden, da der var åbent både inde og ude.

Kød-udstilling på The Salt Lick

Salt Lick er et lækkert BBQ sted. Jeg huskede det som godt, og fik den oplevelse bekræftet ved dette besøg.
Jeg havde en super tjener og servicen var i top. Han hjalp mig igennem den store menu, og sørgede for nogle burnt ends.
The Salt Lick har et ikonisk Open BBQ Pit midt i køkkenet. Ikke hvor den store mængde kød tilberedes, men lægges til glæde for gæster og ikke mindst køkkenpersonalet, der tager kød derfra til de mange hundrede (hvis ikke tusinde) plates de laver i løbet af en dag.

BYOB – medbring egne øl

The Salt Lick er lidt rustikt og det holder hele vejen igennem. De har også et par traditioner du skal være opmærksom på. Den ene er BYOB – Bring Your Own Beer. Du kan ikke købe alkohol i restauranten. Du kan købe non-alcoholic, men har du lyst til en øl til maden, kan du medbringe dine egne øl eller vin mm. Du vil derfor se flere med køletaske når de ankommer. Hvis du har overset dette, så er det muligt at købe øl og vin ved siden af i Salt Lick Cellars og tage med til bord i Salt Lick BBQ.

Cash only – husk kontanter

En anden ting du skal være opmærksom på er, at stedet er Cash Only. Det er noget du vil opleve fra tid til anden rundt om på din roadtrip, hvorfor det er praktisk med nogle kontanter. Ved Salt Lick er det ikke værre, end at du kan hæve kontanter i en ATM i restauranten, hvis du ikke har nok.

Ind til Austin

Med masser af BBQ i maven kørte jeg det sidste korte stykke ind til Austin, hvor jeg havde min sidste overnatning på denne roadtrip rundt i Texas. Her kan du se ruten jeg kørte i beskrivelsen ovenfor fra Gruene via Bus-ee’s tankstationen til Salt Lick og ind til Austin.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada