Full Moon Inn i Luckenbach

Full Moon Inn var nok denne roadtrips bedste overnatning. Fantastisk ombygget landbrug med en lokal bar på hotellet.

19 april, 2019

Hyggelig overnatning på Full Moon Inn

Jeg havde fokus på små byer, musik og overnatninger på denne roadtrip i Texas. En af de musikalske oplevelser havde været aftenen før til Luckenbach Picker Circle. Mit ophold i Luckenbach bød også på små byer og en rigtig god overnatning.

Luckenbach ligger 17 km uden for Fredericksburg. Min primære overnatningsside havde ikke nogle hoteller i nærheden, så jeg gik i gang med google maps og fandt frem til Full Moon Inn. Et lille privatejet overnatningssted på et gammelt landbrug, hvor flere bygninger var lavet om til værelser og opholdssteder. Jeg kendte kun til Full Moon Inn fra deres hjemmeside, men det var nok til at jeg slog til. Og jeg blev ikke skuffet.

Stedet ligger idyllisk på en stille landevej i et landbrugsområde og havde en overflod af klassisk inventar. Værelserne er fordelt i forskellige bygninger og indrettet i forskellig stil. Jeg havde booket Prohibition værelset – en hyldest til 1920’ernes gangstere og deres speak easies.

Når du bor på Full Moon Inn har du adgang til gode udendørsområder og underholdning (spil) samt fritgående katte (mange) og en lille “zoo” med geder og høns.

Baren på Full moon Inn

Når aftenen falder på, har stedet også sin egen bar. En bar for stedets gæster, men også for områdets beboere. Efter jeg havde lyttet til noget musik i Luckenbach gik jeg tilbage til Full Moon Inn, hvor stedets ejere fortalte at baren stadig var åben. Her fortsatte en hyggelig aften i selskab med nogle af de andre gæster på Full Moon Inn.

Morgenmad og bordbøn

Den næste dag startede med samlet morgenmad for de gæster der ønskede det. Vi var kun fem – de to par fra aftenen før, jeg havde snakket en del med, og mig. De var gamle venner og rejste sammen og da morgenmaden blev serveret blev der også bedt bordbøn fra deres side. Ikke første gang jeg oplever det på min roadtrip, så afventer altid i en sådan situation før et fælles måltid. Var tæt på at sætte min gaffel i en skål kartofler en gang jeg spiste privat hos et ægtepar i Florida. Her fik jeg en venlig, men bestemt: Her i huset beder vi bordbøn.

Overnat på Full Moon Inn

Full Moon Inn er ikke bare et overnatningssted. Det er en af de ægte small town America oplevelser som mange mange gerne vil have med hjem fra en roadtrip. Stedet er lille og populært, så book tidligt, hvis du søger denne type overnatning på din roadtrip. Her kan du finde mere info om Full Moon Inn.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada