Willow City Loop

Forår i Texas kan være en farverig oplevelse. Willow City Loop er en af flere populære blomsterruter hvor du bl.a. kan se Bluebonnets.

19 april, 2019

Bluebonnet scenic route

Jeg skulle kun fra Luckenbach til byen Gruene denne dag. En tur på 113 km. Det gav mig tid til en lille omvej til Willow City Loop. Willow City Loop er en 20 km vej i området ved byen Willow. En lille by med 10 huse.

Willow City Loop er kendt på egnen – og vidt omkring. Det er en fin lille landevej der snor sig gennem et lettere kuperet landskab. Det er landbrugsområde og du kører forbi små landbrug på turen. Ruten er meget sæsonbetonet og du får den bedste oplevelse om foråret når området blomstrer.

Den blå blomst på nogle af billederne, er en Bluebonnet. Det er Texas State Flower. Texas størrelse betyder den blomstrer over en længere periode rundt om i staten og mange områder har deciderede Bluebonnet Routes, som er oplagte til roadtrips. Herunder Willow City Loop.

Harry’s on the Loop

Jeg kørte Willow City Loop, så jeg sluttede ruten i byen Willow. Det er under ti huse, hvor Harry’s On the Loop* er den store attraktion. Harry’s er et must-see stop. Det er et klassisk stop med sjæl og autencitet, slidt i kanten, og præcis sådan et stop du håber på at opleve på en roadtrip. Tilsidesæt evt. forfængeligheder og nyd en chili dog eller andet fra menuen så du rigtig oplever stedet.

Er Harry’s lidt for slidt til din smag, så ligger der en gammel Sinclair tankstation tæt ved – Pecan Grove Store. Her kan du også få dig en typisk roadtripoplevelse, hvor du kan sidde i garagen eller i haven og nyde noget fra menuen.

Harry’s er nu Mike’s

*2021 opdatering: Siden mit besøg er Harry’s lukket. Stedet er total renoveret, så alt du ser på billederne ovenfor, den vidunderlige patina, sjælen og historien i stedet, er forsvundet for altid. Desværre. I dag hedder det Mike’s on the Loop. Det er stadig muligt at få noget BBQ og en tår over tørsten på Mikes’ on the Loop.

Videre til byen Gruene

Jeg havde kun en kort køretur ned il Gruene, hvor jeg havde min næste oplevelse og overnatning planlagt. Her kan du se ruten fra beskrivelsen ovenfor hvor jeg kørte fra Luckenbach og fulgte den farverige Willow Loop. Herfra kørte jeg ned til byen Gruene.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Gruppe venter på plads i Upper Antelope Canyon.

Upper Antelope Canyon

Upper Antelope Canyon er en billedeskøn kløft med farverige, bølgende formationer samt ikoniske lyssøjler skabt af kløftens specielle form.

The Big Texan og 2 kg steak

Den store bøf står højt på listen hos mange roadtrippere. The Big Texan i Amarillo serverer en af de største. Måske kan du endda spise den gratis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada