Fra New York til San Francisco – Nicolai

[button link=”https://www.renefrederiksen.dk/roadtrip-turen-gar-til-usa/koereturen/roadtrip-ruter-usa/” style=”info” color=”silver”]Tilbage til Hjælp til ruter i USA[/button]

Nicolai Thøgersen 10/10/2010 at 10:10

Hey Rene.
Tusind tak for dine input, de er simpelthen guld. Fedt at du gider og bruge så meget tid på at svare så grundigt. Efter vi har læst dine forslag, tror jeg vi ender ud med at starte i new york, og så enten flyve eller køre til Louisville Kentucky. Er det en flot køretur fra NY til Louisville?? Hvis det er det, tror jeg vi lejer bil i NY og køre til Louisville, for så at flyve til San francisco, og så følge den rute du har forslået. Vi har nemlig været hurtigt ude ( for hurtig måske ) og bestilt flybilletterne allerede. Så vi lander i NY den 13 Juli og skal flyve hjem fra San Francisco den 14 August. Hvor lang tid skal man bruge på den rute du forslog os? Lyder det mere realistisk og gøre det på den måde?
Med hensyn til billeje, syntes jeg det er svært at finde en bil. Når man skriver de forskellige datoer og hvor man vil hente/aflevere bilen, for man svaret at der ikke er nogen bil på det pågældende tidspunkt. Hvad tror du at det vil koste og leje en cabriolet til den pågældende tur på vestkysten?

Med venlig hilsen Nicolai

René Frederiksen 16/10/2010 at 11:31

@ Nicolai

Hvis I skal holde jer på 2 dage fra NY til Louisville så hedder det Interstate hele vejen og i det område er der ikke meget at se fra Interstates.
Med en lille ændring til den rute google maps foreslår kan I godt få en pæn køretur (eller mere interessant end blot Interstates). Men det kræver at i har et roadatlas of forlader Interstates (hvis I i forvejen er presset på tid, så holder man sig ofte på Interstates og så kunne man måske være sprunget køreturen over).
Her er en alternativ rute som mellem B og C bringer jer ud på Scenic routes, hvis altså i kører fra Interstates.

Ruten på vestkysten kan godt gøres på 14 dage, men så skal i nok gå lidt på kompromis.17 dage vil være bedre og 3 uger bedst.

Billeje skulle være nemt nok hvis I lejer og aflevere bilen det samme sted. Hvis I vælger at aflevere et andet sted er det ikke sikkert den er så nem at bestille på nettet, men man kan godt. Husk der tilkommer envejsgebyr som ekstra hvis man aflevere et andet sted (uden for staten).
Opslag på de billejesider jeg anbefaler viser en cabriolet til mellem 7000 og 8000 kr for 3 uger. Det er dog for langt ude i fremtiden til at jeg vil kigge for meget på bil nu, men af hensyn til budget kan man godt slå det op nu.

Mht. at inkludere Miami, så skal i huske på at der også går tid med at flyve. NY-Louisville skal i afsætte en halv dag til (møde i lufthavn, check ind, flyvetid, ud af lufthavn, lejebil mm). Samme gælder hvis i flyver til Miami. Fra Miami til SF skal i regne med en dag. Flyvetiden er 5-6 timer (men man indhenter lidt igen pga. tidsforskel på 3 timer).
I kan godt gøre som foreslået med at tage et par dag i Miami. Så har i blot færre dage til at nå rundt på vestkysten.

Jeg synes dog I er ved tage munden for fuld. Personligt ville jeg enten blive på østkysten, tage Miami med og få en ordentlig tur ud af det (som foreslået i rute #2.
Eller droppe Miami og få de dage i programmet der er brug for, for at få en afslappet tur på vestkysten og ikke gå for meget på kompromis.

[button style=”tick” color=”silver” size=”medium” link=”https://www.renefrederiksen.dk/roadtrip-turen-gar-til-usa/billeje-i-usa/billig-billeje-usa/”]Spar tusindvis af kroner på billeje i USA – Klik her >>[/button] [button link=”https://www.renefrederiksen.dk/roadtrip-turen-gar-til-usa/koereturen/roadtrip-ruter-usa/” style=”info” color=”silver”]Tilbage til Hjælp til ruter i USA[/button]

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året.Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA.God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.
X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top