DUMBO i Brooklyn, New York

DUMBO, der står for Down Under the Manhattan Bridge Overpass, er et trendy og livligt kvarter beliggende i Brooklyn. Det har oplevet en utrolig transformation gennem årene og er i dag et populært sted for både beboere og besøgende.

26. maj, 2022

Det historiske DUMBO-kvarter

DUMBO er kendt for sin unikke beliggenhed ved Brooklyn Bridge og Manhattan Bridge, der tilbyder fantastisk udsigt over East River og Manhattans skyline. Det er blevet et centrum for kunst, kultur og innovation og er hjemsted for en række kunstgallerier, designstudier, tech-startups og kreative virksomheder.

DUMBO-kvarteret er også kendt for sine smukke brostensbelagte gader og historiske industrielle bygninger, der har gennemgået en omfattende renovering og omdannelse til boliger, kontorer og detailbutikker. DUMBO har formået at bevare sin karakteristiske æstetik og industrielle arv, hvilket giver det en unik atmosfære og tiltrækker både kunstnere og iværksættere.

Instagram-motivet i DUMBO

Washington Street er en af de brostensbelagte gader, som er blevet ekstra populær pga. et bestemt motiv: Manhattan Bridge. Motivet med brostenen, de gamle, røde mostens bygninger og broen er flere hundrede år gammel, men kombinationen er blevet ekstra populær pga. sociale medier. Det har betydet en stor vækst af besøgende til området, og det faktum det kan være besværligt at få et billede af netop det motiv (Pro tip: Kom tidligt).

Time Out Market i DUMBO

En af de mest populære destinationer i DUMBO er Brooklyn Bridge Park, der strækker sig langs East River og tilbyder grønne områder, cykelstier, sportsfaciliteter og fantastiske udsigter over floden og Manhattan. Parken er også vært for en række forskellige arrangementer og aktiviteter året rundt, herunder koncerter, filmvisninger og sportsbegivenheder.

DUMBO er også kendt for sin madscene, der tilbyder et bredt udvalg af restauranter, caféer og barer. Besøgende kan nyde alt fra gourmetmad til street food og eksperimentere med forskellige kulinariske oplevelser.

Et af de steder du kan finde noget mad til enhver smag, er hos Time Out Market. Her finder du også en roof top terrasse, hvor du får et ekstra godt kig til East River, Manhattan Skyline og de to broer: Brooklyn og Manhattan.

Find vej til DUMBO

Kvarteret er let tilgængeligt via offentlig transport, herunder subway og færgeservice, der forbinder det med resten af ​​New York City. Det er også et populært område for gåture og cykelture og området DUMBO er perfekt at kombinere med en tur over Brooklyn Bridge til fods eller på cykel.

Her kan du finde DUMBO på Google Maps.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

High Line Observation Deck ved Chelsea Market i New York.

High Line i New York

High Line er en 2 km lang park i New York og et must-see. High Line forbinder New Yorks historie med byens udvikling. Og så er den gratis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada