DUMBO i Brooklyn, New York

DUMBO, der står for Down Under the Manhattan Bridge Overpass, er et trendy og livligt kvarter beliggende i Brooklyn. Det har oplevet en utrolig transformation gennem årene og er i dag et populært sted for både beboere og besøgende.

26. maj, 2022

Det historiske DUMBO-kvarter

DUMBO er kendt for sin unikke beliggenhed ved Brooklyn Bridge og Manhattan Bridge. Området byder på en fantastisk udsigt over East River og Manhattans skyline. Det er blevet et centrum for kunst, kultur og innovation og er hjemsted for en række kunstgallerier, designstudier, tech-startups og kreative virksomheder.

DUMBO-kvarteret er også kendt for sine smukke brostensbelagte gader. De historiske og industrielle bygninger i området har gennemgået en omfattende renovering og omdannelse til boliger, kontorer og detailbutikker. DUMBO har formået at bevare sin karakteristiske æstetik og industrielle arv, hvilket giver det en unik atmosfære og tiltrækker både kunstnere og iværksættere.

Instagram-motivet i DUMBO

Washington Street er en af de brostensbelagte gader, som er blevet ekstra populær pga. et bestemt motiv: Manhattan Bridge. Motivet med brostenen, de gamle, røde mostens bygninger og broen er flere hundrede år gammel, men kombinationen er blevet ekstra populær pga. sociale medier. Det har betydet en stor vækst af besøgende til området, og det faktum det kan være besværligt at få et billede af netop det motiv (Pro tip: Kom tidligt).

Time Out Market

En af de mest populære destinationer i DUMBO er Brooklyn Bridge Park, der strækker sig langs East River og tilbyder grønne områder, cykelstier, sportsfaciliteter og fantastiske udsigter over floden og Manhattan. Parken er også vært for en række forskellige arrangementer og aktiviteter året rundt, herunder koncerter, filmvisninger og sportsbegivenheder.

DUMBO er også kendt for sin madscene, der tilbyder et bredt udvalg af restauranter, caféer og barer. Besøgende kan nyde alt fra gourmetmad til street food og eksperimentere med forskellige kulinariske oplevelser.

Et af de steder du kan finde noget mad til enhver smag, er hos Time Out Market. Her finder du også en roof top terrasse, hvor du får et ekstra godt kig til East River, Manhattan Skyline og de to broer: Brooklyn og Manhattan.

Find vej til DUMBO

Kvarteret er let tilgængeligt via offentlig transport, herunder subway og færgeservice, der forbinder det med resten af ​​New York City. Det er også et populært område for gåture og cykelture og området DUMBO er perfekt at kombinere med en tur over Brooklyn Bridge til fods eller på cykel.

Her kan du finde DUMBO på Google Maps.

Oplevelser i New York City

Jeg besøgte New York første gang i 1999. Siden, har jeg besøgt byen flere gange og har jeg været forbi de klassiske, samt de knap så klassiske oplevelser i byen. Mange af mine oplevelser ligger før jeg rigtig skrev om mine oplevelser i USA, men har efterhånden skrevet om en del af de ting mange tager til New York for at opleve.

Billige overnatninger i New York

New York City er ikke den billigste by at overnatte i, men det er muligt at finde overnatninger til fornuftige priser. Da offentlig transport i New York er god, er det mindre vigtigt hvor du bor på Manhattan (hvis du vil have den oplevelse med) eller om du vælger at bo i ex. Brooklyn eller endda New Jersey.
Her kan du læse mere om overnatninger i New York, se priseksempler på de forskellige områder rundt om på Manhattan og andre steder.

Subway i New York

Det er nemt at komme rund i New York med subway. Selvom mange kommer for at opleve byens puls til fods, så kan en tur med subway være en fornuftig måde at komme hurtigere rundt. Det er rigtig nemt at tage subway og endnu nemmere hvis du benytter trådløs betaling. Læs alt om hvordan via linket.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada