Billeje opdatering


Kort efter mit sidste indlæg om dette års billeje, blev jeg ringet op af udlejningsselskabet. De måtte beklage, at den PT Cruiser (eller tilsvarende) jeg havde bestilt, desværre ikke var mulig at få.

Det var træls, men inden jeg sprang på en Chrysler Sebring, ville jeg lige tænke over det. Der er nemlig det aberdabei med Sebring, at den har et lousy bagagerum.

Da en tur i Rocky Mountains fortjener en cabriolet, var vi efter kort betænkningstid indstillet på at skifte til en Sebring…..men så fik jeg en kommentar på min post.

Han foreslog et udlejningsbureau og til min glædelige overraskelse havde de en Mustang….og så endda til en overkommelig pris.

Jeg har nu afmeldt min første bestilling og booket en Mustang. Nu håber jeg så at denne holder, for her står jo også “Mustang eller tilsvarende”.Tags: , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

2 Enlightened Replies

Trackback  •  Comments RSS

 1. Lise says:

  Hej Rene,
  Håber du stortrives i DFDS og din lejlighed er kommet i orden og du har overlevet. 🙂

  Jeg skal lige høre dig – Jan, Mark og jeg rejser til Los Angeles den 18.7 – høj høj sæsonen og hjem fra San Francisco den 1.8.2010 – Er der noget du specielt synes vi skal se ? Jeg ved godt du har skrevet side op og side ned – helt fantastisk hjemmeside, 🙂 men det kunne jo være der var et – hvad vi kalder “fembenet lam” – som du kunne foreslå.

  Er der evt. et hotel i Los Angeles du kan anbefale når vi ankommer kl. ca. 21.30 om aftenen. ??
  Vores plan er at blive der i 2 overnatninger for at se det der skal ses, og så køre videre i lejet bil ??
  Selve ruten har vi ikke lagt endnu – det lader jeg “drengene” om 🙂

  Hvis du orker det må du gerne give et praj og ellers hvis du har for meget om ørerne forstår jeg det også godt.
  Kan du på nuværende tidspunkt have en god week-end og Påske.

  Hilsen

  Lise

  • Hej Lise,

   Her går det godt. Køkkenet er ikke på plads endnu, men det skrider fremad.

   Den hurtige rute med super udsigt og nogle gode stop undervejs er at køre fra Los Angeles til San Francisco ad Highway 1 langs kysten. Turen kan snildt gøres på 2 dage og er også en køretur værd, men…

   …nu i er der, så vil jeg foreslå i fra LA kører ind til Grand Canyon, tilbage til Las Vegas, gennem Detah Valley op til Yosemite og igennem den ind til San Francisco. Med et par velplacerede overnatninger undervejs (og måske 2 i Las Vegas) så får i alletiders tur og noget for børn i alle aldre. Ørkenen omkring Grand Canyon og Las Vegas byder på flere muligheder for udfoldelse – rideture, jeep ture, ATV ture mm.

   Jeg har kun boet i Hollywood og det var på et Travelodge (billigt og ikke super) så kan ikke anbefale et hotel, men af den lidt bedre standard (men stadig i den billige ende) kan anbefales at kigge på http://www.ichotelsgroup.com/

   Og i skal videre i lejet bil. Andet kan ikke betale sig. Kan måske være en idé at have den til rådighed alle dage i er der hvis i vil meget rundt i LA (er en meeeget stor by med 9 mio indbyggere).
   Spørg endeligt hvis der er noget mere specifikt i har brug for at vide.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top