Ford Fusion – lejebil med god bagageplads

I januar 2013 havde jeg lejet en Ford Fusion til turen mellem Las Vegas, via San Diego til Los Angeles.
Den var lejet via Auto Europe og er den bilklasse der hedder ’Standard bilkategori’.

ford_fusion_trunk_bagagerum_jan_2013-1

Ford Fusion hos Alamo

Jeg hentede bilen hos Alamo i Las Vegas lufthavn og havde bilen i seks dage inden jeg afleverede den i LAX. Jeg betalte ikke noget envejs gebyr for bilen (som ellers er udbredt når den hentes et sted og aflevere et andet – medmindre det er indenfor Californien og Florida, hvor der ikke er noget envejs gebyr).

Jeg skulle ikke noget specielt på turen fra Las Vegas til LA og der var kun mig i bilen, så bilen var perfekt og jeg havde rigeligt med plads.

Den Ford Fusion jeg havde var en 2012 model. De er siden kommet med en ny model som er en del frækkere at se på og en anelse større.

Udlejningsbilerne er typisk kun ’entry models’ men det betyder (i USA) en 2.5 eller 3.4 L V6 motor med rigelig heste.

Rigeligt med udstyr i lejebilerne i USA

AC og fartpilot er standard på alle biler (og så er der jo automatgear i bilerne i USA).
Fartpiloten kan i nogle tilfælde sidde på en stilk på rattet, men langt de fleste gange har jeg haft en siddende i rattet.

ford_fusion_trunk_bagagerum_jan_2013-2

CD og radio er også standard. Igen kan du være heldig at du kan styre det hele fra rattet. Mange biler i USA fødes også med SAT radio (sattelit), men ofte har bilen ikke fået det aktiveret. Er du heldig at få det med, så har du adgang til 120+ radiokanaler som du kan fange alle steder i USA – også langt ude midt i ingenting.

ford_fusion_trunk_bagagerum_jan_2013-3

Der er selvfølgelig også line in (aux) på alle bilerne. Den kan enten sidde i radioen eller nede i armlænet. Du finder også typisk to strømudtag. Et i fronten og et nede i armlænet.

ford_fusion_trunk_bagagerum_jan_2013-4

God plads på bagsædet

Jeg benyttede ikke bagsædet, men der er ok plads deromme. Jeg er 182 cm og der er god plads mellem for- og bagsæde. I kan derfor godt være tre eller fire i bilen. Dog vil jeg, hvis i skal være mere end to voksne på en længere roadtrip, anbefale i vælger en SUV. Så vil bagsædepassagererne sidde bedre og vil også have et bedre udsyn.

ford_fusion_trunk_bagagerum_jan_2013-6

Super bagageplads i en Ford Fusion

Bagagepladsen i en Ford Fusion er super. Masser af plads til en eller to personer. OK plads til tre personer og i vil også godt kunne finde plads til bagagen til fire personer (men så er der måske ikke plads til en køletaske – eller så skal i have et par stykker håndbagage ind på bagsædet).

ford_fusion_trunk_bagagerum_jan_2013-7

Jeg havde en stor taske med (76x36x36 cm),en rygsæk og køletaske. Rigeligt med plads og tre-fire tasker af samme størrelse kan sagtens klemmes ned med håndbagagen ovenpå (og der er ikke nogen bagagerumsbøjler der kommer i vejen).

ford_fusion_trunk_bagagerum_jan_2013-8

ford_fusion_trunk_bagagerum_jan_2013-9

ford_fusion_trunk_bagagerum_jan_2013-10

Vil godt anbefale en Ford Fusion

Jeg vil uden tøven vælge en Ford Fusion igen en anden gang. Den model jeg havde var perfekt – og den nye (Ford Fusion 2013) er endnu bedre.
Skal jeg afsted i længere tid med mange stop (specielt pr. dag), så vælger jeg dog en SUV da ind- og udstigningen er lidt mere komfortabel i længden.

Her kan du læse mere om bagagepladsen i andre lejebiler i USA.
Jeg har bl.a. lejet følgende biler i USA, hvor jeg gennemgår pladsen som her:
Chevy Camaro SS
Chrysler 200 Cabriolet
Dodge Charger
Dodge Grand Caravan
Ford Edge
Ford Mustang Cabriolet

Kig her hvis du vil vide mere om billeje i USA.

Populære billeje byer

Her finder du detaljeret info om, hvordan du nemmest lejer bil på en række populære destinationer.Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Disclaimer

Jeg synes det er fedt at min interesse for Roadtrips i USA & Canda kan hjælpe andre til gode oplevelser. Hvad angår billeje, så har jeg fundet de bedste steder på nettet som tilbyder, ikke kun de billigste biler inkl. forsikring, men også en god service.

Jeg har en aftale med Rentalcars.com*, Auto Europe*1 og CarTrawler* der betyder, at hvis besøgende fra min side bestiller en bil via dem, så modtager jeg en provision. En såkaldt affiliate aftale, hvor jeg hjælper dem med at få flere kunder.

Hvis du er i en situation hvor du skal tage direkte kontakt til Rentalcars.com for at arrangere din billeje, det kan være pga. langtidsleje eller envejsgebyr som ikke altid kan ordnes online, så vil jeg sætte pris på, at du oplyser min affiliate kode: renef

Jeg har også aftaler med hotels.com og Booking.com til overnatning og Momondo til flybilletter m.fl. Hvis din bestilling kan laves online, så må du også gerne benytte et af de mange links som er rundt om på siden, så koden kommer med. På den måde støtter du mig til at hjælpe dig bedst muligt.

* Det er ikke mig du lejer bilen af. Jeg har ikke nogen direkte forbindelse med de billeje firmaer jeg nævner rundt om på siden, andet end anbefale dem baseret på pris og fordi jeg selv har benyttet dem flere gange.

Hvis der opstår situationer i forbindelse med din bestilling/leje via disse, så skal du kontakte dem, da jeg ikke er i stand til at gøre noget. Jeg har ikke adgang til deres systemer og kan ikke hjælpe med ændringer af bookinger, eller afbestilling eller andre ting der måtte opstå. Jeg har en affiliate aftale med disse firmaer, hvorfor mit navn kan optræde på mails/papirer fra disse firmaer, men jeg er ikke forbundet til din leje på anden vis, og al henvendelse skal ske til dem.

1) Hvis du bestiller bil hos Auto Europe via mig, kan du ikke benytte dig af deres Price Guarantee. Så hvis du finder bilen billigere et andet sted efterfølgende, kan du afbestille bilen hos AutoEurope og bestille bilen hvor den er billigst. Du kan afbestille frem til 48 timer før lejen begynder, uden det koster noget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada

Lejebil i Denver

Første lejebil i USA efter to års pause, blev hentet i Denver. Turen hen til udlejningsselskabet samt udlevering gik uden problemer.

Læs mere »