Ford Fusion – lejebil med god bagageplads

Planlægger du selv din roadtrip?
Hvis du selv planlægger din roadtrip og sørger for fly og bil mm. på egen hånd, så se her for alt om billig billeje i USA.

I januar 2013 havde jeg lejet en Ford Fusion til turen mellem Las Vegas, via San Diego til Los Angeles.
Den var lejet via Auto Europe og er den bilklasse der hedder ’Standard bilkategori’.

ford_fusion_trunk_bagagerum_jan_2013-1

Ford Fusion hos Alamo

Jeg hentede bilen hos Alamo i Las Vegas lufthavn og havde bilen i seks dage inden jeg afleverede den i LAX. Jeg betalte ikke noget envejs gebyr for bilen (som ellers er udbredt når den hentes et sted og aflevere et andet – medmindre det er indenfor Californien og Florida, hvor der ikke er noget envejs gebyr).

Jeg skulle ikke noget specielt på turen fra Las Vegas til LA og der var kun mig i bilen, så bilen var perfekt og jeg havde rigeligt med plads.

Den Ford Fusion jeg havde var en 2012 model. De er siden kommet med en ny model som er en del frækkere at se på og en anelse større.

Udlejningsbilerne er typisk kun ’entry models’ men det betyder (i USA) en 2.5 eller 3.4 L V6 motor med rigelig heste.

Rigeligt med udstyr i lejebilerne i USA

AC og fartpilot er standard på alle biler (og så er der jo automatgear i bilerne i USA).
Fartpiloten kan i nogle tilfælde sidde på en stilk på rattet, men langt de fleste gange har jeg haft en siddende i rattet.

ford_fusion_trunk_bagagerum_jan_2013-2

CD og radio er også standard. Igen kan du være heldig at du kan styre det hele fra rattet. Mange biler i USA fødes også med SAT radio (sattelit), men ofte har bilen ikke fået det aktiveret. Er du heldig at få det med, så har du adgang til 120+ radiokanaler som du kan fange alle steder i USA – også langt ude midt i ingenting.

ford_fusion_trunk_bagagerum_jan_2013-3

Der er selvfølgelig også line in (aux) på alle bilerne. Den kan enten sidde i radioen eller nede i armlænet. Du finder også typisk to strømudtag. Et i fronten og et nede i armlænet.

ford_fusion_trunk_bagagerum_jan_2013-4

God plads på bagsædet

Jeg benyttede ikke bagsædet, men der er ok plads deromme. Jeg er 182 cm og der er god plads mellem for- og bagsæde. I kan derfor godt være tre eller fire i bilen. Dog vil jeg, hvis i skal være mere end to voksne på en længere roadtrip, anbefale i vælger en SUV. Så vil bagsædepassagererne sidde bedre og vil også have et bedre udsyn.

ford_fusion_trunk_bagagerum_jan_2013-6

Super bagageplads i en Ford Fusion

Bagagepladsen i en Ford Fusion er super. Masser af plads til en eller to personer. OK plads til tre personer og i vil også godt kunne finde plads til bagagen til fire personer (men så er der måske ikke plads til en køletaske – eller så skal i have et par stykker håndbagage ind på bagsædet).

ford_fusion_trunk_bagagerum_jan_2013-7

Jeg havde en stor taske med (76x36x36 cm),en rygsæk og køletaske. Rigeligt med plads og tre-fire tasker af samme størrelse kan sagtens klemmes ned med håndbagagen ovenpå (og der er ikke nogen bagagerumsbøjler der kommer i vejen).

ford_fusion_trunk_bagagerum_jan_2013-8

ford_fusion_trunk_bagagerum_jan_2013-9

ford_fusion_trunk_bagagerum_jan_2013-10

Vil godt anbefale en Ford Fusion

Jeg vil uden tøven vælge en Ford Fusion igen en anden gang. Den model jeg havde var perfekt – og den nye (Ford Fusion 2013) er endnu bedre.
Skal jeg afsted i længere tid med mange stop (specielt pr. dag), så vælger jeg dog en SUV da ind- og udstigningen er lidt mere komfortabel i længden.

Her kan du læse mere om bagagepladsen i andre lejebiler i USA.
Jeg har bl.a. lejet følgende biler i USA, hvor jeg gennemgår pladsen som her:
Chevy Camaro SS
Chrysler 200 Cabriolet
Dodge Charger
Dodge Grand Caravan
Ford Edge
Ford Mustang Cabriolet

Kig her hvis du vil vide mere om billeje i USA.

Populære billeje byer

Her finder du detaljeret info om, hvordan du nemmest lejer bil på en række populære destinationer.

Se mere om billeje i Californien.

Se mere om billeje i San Francisco.

Se mere om billeje i Los Angeles.

Se mere om billeje i New York.

Se mere om billeje i Boston.

Se mere om billeje i Chicago.

Se mere om billeje i Atlanta.

Se mere om billeje i Houston.

Se mere om billeje i Denver.

Se mere om billeje i Orlando.

Se mere om billeje i Miami.

Se mere om billeje i forbindelse med krydstogt.

Se mere om billeje i Canada.

Planlægger du selv din roadtrip?
Hvis du selv planlægger din roadtrip og sørger for fly og bil mm. på egen hånd, så se her for alt om billig billeje i USA.

Tags: , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året.Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA.God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.
Disclaimer
Jeg synes det er fedt at jeg med min interesse for Roadtrips i USA kan hjælpe andre til gode oplevelser i USA.
Hvad angår billeje, så har jeg fundet de bedste steder på nettet som tilbyder, ikke kun de billigste biler inkl. forsikring, men også en god service.
Jeg har en aftale med Rentalcars.com*, Auto Europe*1 og CarTrawler* der betyder, at hvis besøgende fra min side bestiller en bil via dem, så modtager jeg en provision. En såkaldt affiliate aftale, hvor jeg hjælper dem med at få flere kunder i deres forretning.
Hvis du er i en situation hvor du skal tage direkte kontakt til Rentalcars.com for at arrangere din billeje, det kan være pga. langtidsleje eller envejsgebyr som ikke altid kan ordnes online, så vil jeg sætte pris på, at du oplyser min affiliate kode: renef
Jeg har også aftaler med hotels.com og Booking.com til overnatning og SkyScanner og Momondo til flybilletter m.fl.
Hvis din bestilling kan laves online, så må du også gerne benytte et af de mange links som er rundt om på siden, så koden kommer med. På den måde støtter du mig til at hjælpe dig bedst muligt.

* Det er ikke mig du lejer bilen af. Jeg har ikke nogen direkte forbindelse med de billeje firmaer jeg nævner rundt om på siden, andet end anbefale dem baseret på pris og fordi jeg selv har benyttet dem flere gange.
Hvis der opstår situationer i forbindelse med din bestilling/leje via disse, så skal du kontakte dem, da jeg ikke er i stand til at gøre noget. Jeg har ikke adgang til deres systemer og kan ikke hjælpe med ændringer af bookinger, eller afbestilling eller andre ting der måtte opstå.
Jeg har en affiliate aftale med disse firmaer, hvorfor mit navn kan optræde på mails/papirer fra disse firmaer, men jeg er ikke forbundet til din leje på anden vis, og al henvendelse skal ske til dem.
1 Hvis du bestiller bil hos Auto Europe via mig, kan du ikke benytte dig af deres Price Guarantee. Så hvis du finder bilen billigere et andet sted efterfølgende, kan du afbestille bilen hos AutoEurope og bestille bilen hvor den er billigst. Du kan afbestille frem til 48 timer før lejen begynder, uden det koster noget.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top