Billig billeje i Los Angeles

Billeje og Los Angeles (Californien) hænger uløseligt sammen. Los Angeles er en kæmpe by og du kan stort set ikke komme rundt og opleve byen uden en lejebil.

Derfor er billeje i Los Angeles et must og min anbefaling er, at du henter din lejebil når du ankommer til Los Angeles lufthavn.

Billeje i Los Angeles og Californien er billigt. Det betyder du kan leje en lidt større bil for at sikre der er god plads til alle passagerer og bagage.

Jeg har lejet bil i Los Angeles i 2015 og 2016 og benyttede de biludlejningssider jeg anbefaler: Rentalcars.com*, Auto Europe* og CarTrawler*.

* Jeg har ikke nogen direkte forbindelse med de billeje firmaer jeg nævner rundt om på siden, andet end anbefale dem baseret på pris og fordi jeg selv har benyttet dem flere gange.
Hvis der opstår situationer i forbindelse med din bestilling/leje via disse, så skal du kontakte dem, da jeg ikke er i stand til at gøre noget. Jeg har ikke adgang til deres systemer og kan ikke hjælpe med ændringer af bookinger, eller afbestilling eller andre ting der måtte opstå.
Jeg har en affiliate aftale med disse firmaer, hvorfor mit navn kan optræde på mails/papirer fra disse firmaer, men jeg er ikke forbundet til din leje på anden vis, og al henvendelse skal ske til dem.

Hvilken type bil skal du leje i Los Angeles?

Når du lejer bil i Los Angeles, Californien og til den klassiske roadtrip rute på vestkysten, er det også oplagt at leje en cabriolet. Det anbefales kun hvis i er to personer. Er i flere vil en SUV være bedre aht. udsyn for passagerer på bagsædet og bagagepladsen.

Billeje i Los Angeles lufthavn

Los Angeles lufthavn (LAX) ligger centralt i LA, men det vil være en fordel at hente din lejebil ved ankomst, da den offentlige transport i Los Angeles ikke er særlig god.
Det er muligt at komme rundt med bus og lidt subway, men rækkevidden er begrænset og vil tage længere tid end i en lejebil.

Rigtig mange flyselskaber flyver til Los Angeles lufthavn (LAX) og der er gode forbindelser fra Europa (Air France, KLM, Lufthansa, British Airways m.fl.) og direkte fra Danmark (Norwegian).

Når du er ankommet til LAX og er kommet ud gennem immigration og tolden (hvis dette er din første lufthavn i USA), så skal du blot følge skiltene til Rental Car for at komme hen til din lejebil.

Sådan finder du biludlejningsselskaberne i Los Angeles lufthavn – LAX

I Los Angeles ligger biludlejningsselskaberne rundt omkring lufthavnen. Du skal derfor med en shuttle bus for at komme derhen.

Da du lejede din bil via de sider jeg anbefaler – Rentalcars.com*, Auto Europe* og CarTrawler* – kunne du selv vælge hvilket selskab du ville hente bilen hos. Har du glemt det, fremgår det af din voucher.

Du skal nu tage en bus der kører ud til det selskab du skal hente din lejebil hos. Bemærk, at nogle af dem deles om bussen, så skal du hente bil hos Dollar, skal du med en bus der deles af bl.a. Dollar og Thrifty og kan være i stopper hos Thrifty først.
Disse busser koster ikke noget at benytte.

Husk at være opmærksom når du henter din lejebil i Los Angeles så du ikke kommer til at sige ja til noget, du ikke har brug for.
Her kan du se mere om, hvordan udlevering af lejebil i USA foregår.

Videre i lejebil fra Los Angeles lufthavn

LAX og udlejningsselsaberne ligger kun 15-20 minutter fra Venice Beach, hvilket gør det til en oplagt base for din roadtrip, hvis du starter i byen og ikke vil køre så langt den første dag i din lejebil.

Venice Beach eller hotellerne ved lufthavnen (som er en del billigere end ex. Venice Beach) er også et godt sted at slutte din roadtrip med din lejebil, hvis du flyver hjem fra LA.
Så er du tæt ved lufthavnen og skal ikke planlægge at skulle køre for langt i LA når du skal afleverer din lejebil i LAX.

Der er meget trafik i LA og afhængig af tidspunkt (og mængde af uheld/kø) kan det godt tage lang tid at komme på tværs af byen og selv korte ture tager tid.

Jeg har lejet bil to gange i Los Angeles

I påsken 2015 lejede jeg en Ford Taurus. Den var lejet via Rentalcars.com* og blev hentet hos Budget.

I påsken 2016 lejede jeg en Dodge Journey. Den blev lejet via Auto Europe* og hentet hos Dollar.

Begge gange er billeje gået nemt og afhentningen lige så. Jeg har lejet bil mere end 25 gange i USA og har hentet lejebil hos alle udlejningsselskaberne.

Generelt er det billigere at leje bil i Californien og Florida end i resten af USA. Her kan du se eksempler på priser på billeje i Californien.

GD Star Rating
loading...

Tags: , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året.Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA.God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.
Disclaimer
Jeg synes det er fedt at jeg med min interesse for Roadtrips i USA kan hjælpe andre til gode oplevelser i USA.
Hvad angår billeje, så mener jeg selv jeg har fundet nogle af de bedste steder på nettet som tilbyder, ikke kun de billigste biler inkl. forsikring, men også en god service.
Jeg har en aftale med Rentalcars.com*, Auto Europe*1 og CarTrawler* der betyder, at hvis besøgende fra min side bestiller en bil via dem, så modtager jeg en provision. En såkaldt affiliate aftale, hvor jeg hjælper dem med at få flere kunder i deres forretning.
Hvis du er i en situation hvor du skal tage direkte kontakt til Rentalcars.com for at arrangere din billeje, det kan være pga. langtidsleje eller envejsgebyr som ikke altid kan ordnes online, så vil jeg sætte pris på, at du oplyser min affiliate kode: renef
Jeg har også aftaler med hotels.com og Booking.com til overnatning og SkyScanner og Momondo til flybilletter m.fl.
Hvis din bestilling kan laves online, så må du også gerne benytte et af de mange links som er rundt om på siden, så koden kommer med. På den måde støtter du mig til at hjælpe dig bedst muligt.

* Det er ikke mig du lejer bilen af. Jeg har ikke nogen direkte forbindelse med de billeje firmaer jeg nævner rundt om på siden, andet end anbefale dem baseret på pris og fordi jeg selv har benyttet dem flere gange.
Hvis der opstår situationer i forbindelse med din bestilling/leje via disse, så skal du kontakte dem, da jeg ikke er i stand til at gøre noget. Jeg har ikke adgang til deres systemer og kan ikke hjælpe med ændringer af bookinger, eller afbestilling eller andre ting der måtte opstå.
Jeg har en affiliate aftale med disse firmaer, hvorfor mit navn kan optræde på mails/papirer fra disse firmaer, men jeg er ikke forbundet til din leje på anden vis, og al henvendelse skal ske til dem.
1 Hvis du bestiller bil hos Auto Europe via mig, kan du ikke benytte dig af deres Price Guarantee. Så hvis du finder bilen billigere et andet sted efterfølgende, kan du afbestille bilen hos AutoEurope og bestille bilen hvor den er billigst. Du kan afbestille frem til 48 timer før lejen begynder, uden det koster noget.

4 Enlightened Replies

Trackback  •  Comments RSS

 1. Kenneth Bergø-Enkebøll says:

  Hej

  Kan det være rigtigt at priserne kan stige ca 4000-5000kr på leje af en Chrysler 300 fra ca 1/4 til nu 18/4 ?
  Er lejet til ca 8000kr og nu koster den mellem 11400-13500kr, vi fik desværre ikke lejet til de ca 8000kr 😉 vi skal leje i august ca 18 dage.
  Kenneth

 2. Jesper Nielsen says:

  Hej Rene og andre læsere.
  Jeg bruger (alt for) meget tid på din fremragende side, og tak for det 😉 Til sommer maj-jun 2017skal familien til LA og LV i 14 dage. Vi bliver 5 voksne og 1 baby (1 år).
  Jeg kan ikke helt finde hvilken bil vi skal leje. Du skriver evt GMC Yukon eller Chev. Suburban, men jeg kan ikke finde nogle udlejningssider, der han dem på programmet.
  Kan du/I hjælpe eller findes der alternativer.?

  • @ Jesper

   Tak for ros.

   I er nok for tidligt ude med at kigge på bil, så der dukker nok nogle op når i kommer tættere på.

   Andre modeller i den størrelse er bl.a Toyota Sequoia, Ford Expedition og Cadillac Escalade (som dog falder i Luksus kategorien og ofte er meget dyr).

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?

Her kan du finde overnatning i: New York, Miami, Chicago, San Francisco, Los Angeles, Las Vegas.

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top