Cykeløkonomi

Lanesboro var turens anden overnatningssted. Hyggelig lille by som ligger på grænsen mellem Mississippi flodens stejle klipper og det bølgende, frodige landskab som udgør grundstenen i usa’s landmandskultur. Byen lever bogstavlig talt af cykler. Ikke som producent, men som et idyllisk udgangspunkt for cykelferie. Jep, i hørte det her først – amerikanere på cykelferie. På turen indtil nu har jeg set rigtig mange cyklister og enkelte byer har også cykelstier. Her kan man leje cykler i alle afskygninger og det ser ud til at gøre et eller andet. Jeg har næsten ikke set de der tykke amerikanere som alle taler om.

Andre roadtrip oplevelser:

Mere svensk

Man kommer gennem mange små og store byer når man som jeg har holdt sig

Under jorden

Niagara cave er et must hvis man er på de kanter. En underjordisk flod har

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada