4th of July

Efter lidt for meget øl på den lokale i Germantown, bar morgendagen præg af tømmermænd. For at få bugt med dem, tog vi til Summerfest. Verdens største musikfestival hvor bl.a Bon Jovi, Def Leppard og B.B King spiller. Det var stegende hedt, hvilket ikke hjalp på tømmermændne, og de kolde øl gjorde ikke situationen bedre. Da vi var godt stegt, tog vi op i byen på en bar med aircondition. Selve 4. Juli blev ikke fejret specielt af os. Fra verandaen kunne vi se naboernes og byens fyrværkeri og på grillen stegte nogle brats.

Andre roadtrip oplevelser:

På norsk

Man er ikke i tvivl om, at man er i et område som værner om

Stavkirke

Mount Horeb har to ting man bør se. Den ene er Little Norway. Det er

Packers

Fra jeg nåede op til uvejret var der en fuld dag med kørsel og sightseeing.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada