1000 miles

Med det vejr jeg har haft herover (33 grader lige nu) og fordi jeg næsten ikke har kørt på motorvej, så er en cabriolet et godt valg og jeg har ikke fortrudt den ekstra udgift. Med taget nede oplever man mere af området man kører i, men man skal huske at beskytte sig mod solen. Det er en Chrysler Sebring (årgang 2007) og den havde kun kørt 27 miles da jeg fik den. Selvom den er fin og ny, vil jeg faktisk hellere have den tidligere model. Største ulempe med denne er, at der stort set ingen plads er i bagagerummet, så jeg fik lidt af et chock i lufthavnen og måtte tage bagsædet i brug. I den gamle model var der rigelig plads til bagage, noget de fleste ikke tror der er i en cabriolet. Men dette er Amerika og bilerne er store og der er også god plads på bagsædet. Køreegenskaberne er ok. Motoren er ikke den bedste og larmer lidt, men har en fin benzinøkonomi af en gammel 2.4 l motor. Ca 520 miles på en tankfuld (16 gallons). Og med en pris på ca kr 5 literen er det en overkommelig udgift på en 2 ugers bilferie.

Andre roadtrip oplevelser:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada