White Water Rafting

Pga. manglende mobildækning og problemer med Photoshop, er jeg sprunget et par indslag over (de kommer på når jeg får mobildækning i Minneapolis). Istedet er jeg sprunget til den primære ting fra i dag.

I det varme vejr er der ikke noget bedre end en dukkert. Jeg kombinerede det med en tur ned af Peshtigo River. Pga lav vandstand, blev det til en tur i en FunYak. Også grundet den lave vandstand, var det en ekstra hård tur, da man ofte sad fast på klipperne. En for vild workout der kunne mærkes i kroppen resten af dagen og jeg tør ikke tænke på i morgen.

Nedenfor kan ses min besejring af et af de mange fald på floden. Jeg røg aldrig i (men var tæt på et par gange), men måtte ud af kajakken et par gnge for at komme fri af klipperne. En anden deltager sad fast mellem stenene og fik sig lidt af en scare da han røg under og havde problemer med at komme op – og skrabte sit ene skinneben. Men han var ok og klarede resten af turen.
Jeg havde selv et vandtæt kamera med ud på turen (den dims der flagrer rundt på min vest), men jeg får først mulighed for at fremkalde dem onsdag.

dsc_4202_raft.jpg
dsc_4203_raft.jpg
dsc_4204_raft.jpg
dsc_4205_raft.jpg
dsc_4206_raft.jpg
dsc_4207_raft.jpg
dsc_4208_raft.jpg
dsc_4209_raft.jpg
dsc_4210_raft.jpg
dsc_4211_raft.jpg
dsc_4212_raft.jpg
dsc_4213_raft.jpg

Andre roadtrip oplevelser:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada