Afvist fra Ferie & Fritid i Bella Center

Efter hvad der skete i forbindelse med feriemessen Kvalitetsrejser i Øksnehallen, forhørte jeg mig hos Ferie og Fritid i Bella Center, hvordan de så på at jeg som blogger deltog.

Jeg fik ikke lov til at deltage, og som det var med Øksnehallen, så var argumentet ikke rigtig til stede.

Nedenfor er kommunikationen frem og tilbage.

15. oktober, 2013

Hej Ferie & Fritid,

Jeg kunne godt være intereseret i at booke en stand på Ferie i Bella, men har et spørgsmål.

Jeg beskæftiger mig med rejser i USA, speciale i roadtrips i USA. Jeg giver (gratis) råd og vejledning om oplevelser og roadtrip ruter i USA mm. men sælger ikke rejser. Jeg er derfor ikke medlem af DRF eller Rejsegarantifonden.

Mit manglende medlemskab af disse har tidligere skabt problem ved tilmelding til messe og vil derfor høre specifikt, inden jeg bestiller.

Mvh.

René Frederiksen

15. oktober, 2013

Hej René

Tak for din henvendelse vedr. Ferie & Fritidsmessen d. 17. – 19. januar 2014.

Jeg vil vende tilbage til dig i uge 43, da jeg lige skal vende den med min chef, der holder ferie nu her i uge 42.

Du hører fra mig.

30, oktober, 2013

Hej Rene

Tak for din forespørgsel, som jeg lige har fået svar på.

Bella Centers rejsemesse ”ferie & fritid 2014” er en rejsemesse med et kommercielt budskab – udstillere der sælger en rejse eller et komplementær produkt (f.eks. kufferter, alarmer mv…..) så vi må pt. takke nej til bloggere, men din henvendelse er da helt klart relevant.

Og måske i fremtiden vil der være mulighed for at være med, det ved man aldrig.
Men som det ser ud nu – er det desværre ikke muligt at booke end stand.

Fortsat held og lykke med arbejdet.

30. oktober, 2013

Hej,

Vil lige høre, om det så betyder der ikke er nogle på messen som ingenting sælger, men blot informerer?

Tænker eks. på turistråd eller destinationer som jo heller ikke sælger noget.

Mvh.

René Frederiksen

30. oktober, 2013

Hej Rene

Tak for din mail.

Vi gør alt for at tematisere messen (UDLAND; NORDEN, CAMPING, REJSETORVET mv…) noget især også de besøgende ønsker for at gøre messen indbydende og nem at finde rundt i.

Og i 2014 har vi ikke har disponeret med et bloggerområde.

For at holde konceptet skarpt forbeholder vi os retten til at bestemme placeringen af udstillerne og for 2014 falder du desværre udenfor, men det kan være, at det bliver aktuelt i 2015, så du er velkommen til at kontakte os igen.

– – – – – – – – –

Bemærk hvordan Ferie og Fritid undgår at besvare mit spørgsmål som går på, om messen kun er for udstillere der sælger noget, som de jo selv skriver den er.

Andre roadtrip oplevelser:

2 Comments

  1. Hej René,

    Super, at du bringer det op, og at vi kan se korrespondancen!

    Hvor er det latterligt, at de ikke svarer på dit meget konkrete og fair spørgsmål – det burde være en messe for os, der elsker at rejse og ikke bare nogle dage, hvor de inkluderer det, DE synes skal med – men det drejer sig jo garanteret om penge som med alt andet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada