Kan man leje en Ferrari i Denver? – Bo

[button link=”https://www.renefrederiksen.dk/billeje-i-usa/sporgsmal-om-billeje-usa/” style=”info” color=”silver”]Tilbage til Spørgsmål om billeje i USA[/button]

Bo Thorup 26/11/2009 at 16:38

Hej Rene
Er der et sted man kan leje en ferrari omkring Denver
Mvh Bo

René Frederiksen 26/11/2009 at 17:59

Jeg kender ikke et sted i Denver man kan leje en Ferrari. Denver er ikke en oplagt Exotic Car destination (vinter og sne), men jeg skal ikke udelukke du kan finde en. Hvis du sænker ambitionsniveauet en smule (ex. Corvette) så er mulighederne nok større.

Mht. at leje en Ferrari i USA så er der rig mulighed for det. De typiske eksotiske destinationer som Miami, LA og ikke mindst Las Vegas har Ferrari. I Las Vegas holder de langs The Strip og indbyder til at blive lejet.

En side der har samlet luksus muligheder er denne.
Her kan du f.eks. finde en Ferrari og i drop down menuen til højre se, hvilke byer man kan leje den i.
Desværre er Denver ikke på den liste.

Sig endelig til hvis det lykkedes dig at finde en Ferrari i Denver, eller hvis valget falder på en anden bil.

[button style=”tick” color=”silver” size=”medium” link=”https://www.renefrederiksen.dk/roadtrip-turen-gar-til-usa/billeje-i-usa/billig-billeje-usa/”]Spar tusindvis af kroner på billeje i USA – Klik her >>[/button] [button link=”https://www.renefrederiksen.dk/billeje-i-usa/sporgsmal-om-billeje-usa/” style=”info” color=”silver”]Tilbage til Spørgsmål om billeje i USA[/button]

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.
X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top