René Frederiksen får sine Kicks på Route 66

Til august tager René Frederiksen på road trip i USA for 13. gang. Med start i Chicago går turen mod vest til Los Angeles ved at følge den historiske Route 66.

Route 66 kører gennem 8 forskellige stater. 3 af dem vil være nye for René. Han har allerede overnattet i 35 forskellige stater og efter turen ad Route 66 vil han være oppe på 38. René har sat sig som mål at overnatte i alle 50 stater.

Gensyn med Route 66

Route 66 er normalt en af de ruter mange vælger som deres første road trip oplevelse i USA, men for René sker det først efter 12 road trip ture til USA.
Route 66 er dog ikke uvant for ham. Dels har han været i mange af de stater som ruten går igennem og dels har han tilbage i 2005 kørt store dele af Route 66 i Californien og Arizona. Denne gang bliver den dog kørt hele vejen fra øst mod vest og så trofast mod ruten som muligt.

Oplevelser på Route 66

Det historiske og ærkeamerikanske man forbinder med Route 66, vil være en stor del af oplevelsen. Selve køreturen vil i høj grad udgøre en stor del af oplevelsen, men route 66 er fyldt med store og små historiske seværdigheder og monumenter som også vil blive besøgt. Steder som Funk Grove, Præsident Lincolns fødested, Gateway Arch, 66 Drive-In, 4 Women on the Route, Cadillac Ranch, Petrified Forest National Park og Amboy Crater, Bagdad café m.fl. ligger langs Route 66.

Traditionsrig mad på Route 66

René har haft mange forskellige og unikke oplevelser med amerikansk mad på sine road trips. Madoplevelser er også på programmet på Route 66 hvor han bl.a. kommer forbi deep pan pizza, corn doggens fødested, løg-stegte burgere, 2 kilos steaks, stedet hvor den første McDonalds lå, double dip sandwiches og en hemmelig menu hos en fastfood kæde.

Info om rejser til USA

Via de mange road trips i USA har René samlet en masse erfaring om det at rejse rundt i USA i bil. Erfaringer er samlet på hans hjemmeside: www.renefrederiksen.dk hvor et stigende antal besøgende finder information og stiller spørgsmål om road trips i USA på egen hånd.

Mere end 250.000 danskere tager hvert år på ferie i USA og rigtig mange af dem planlægger selv turen og udforsker det store land på egen hånd. René modtager i gennemsnit to spørgsmål om dagen fra danskere (samt nordmænd og svenskere) om alt fra planlægning af ruten, til billige overnatningssteder og ikke mindst billeje som han har en del erfaring med.

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top