Blogger skræmmer rejsebureauer

Rejseblogger René Frederiksen skulle have deltaget på Rejsemessen for Kvalitetsrejser 2013 i Øksnehallen den 19./20. Okt. Du kunne møde ham på sin egen stand, men den fik han opsagt halvanden uge før messen.

Ordlyd grund til opsigelse

Den overordnede begrundelse for opsigelsen var ordlyden i en pressemeddelelse som René havde udsendt. Den var sendt ud for at gøre opmærksom på det unikke i, at en rejseblogger deltog med egen stand på en rejsemesse.

Pressemeddelelsen kan læses her: Blogger blander sig på rejsemesse

Økonomisk årsag

René var først overrasket over arrangørernes beslutning om at opsige hans stand, men forstod det sådan, at en række rejsebureauer havde klaget til arrangørerne over ordlyden i pressemeddelelsen. Arrangørerne så sig derfor nødsaget til at opsige hans stand, så de ikke led et økonomisk tab, da de klagende udstillere ellers ville trække sig.

Overraskende reaktion

Rejsebureauernes reaktion kommer dog meget bag på René. I sin fritid driver han en rejseblog med speciale i roadtrips i USA, www.renefrederiksen.dk
Her hjælper han tusinder af rejsende med råd og vejledning til en bedre oplevelse i USA, men sælger ikke selv rejser.

Blogger skræmmer rejsebureauer

René er imponeret over at hans blog og pressemeddelelse er i stand til at løfte så mange øjenbryn, at det får flere rejsebureauer til kollektivt at få ham udelukket fra en rejsemesse.
Han synes dog det er bekymrende at en branche føler det nødvendigt at tage et så drastisk skridt, for at afholde en enkelt blogger fra at deltage på en rejsemesse.

Tager det som en kompliment

Midt i det hele har René dog også tid til at smile. Han tager det som et enormt kompliment at hans blog tillægges en så stor konkurrerende position og værdi af rejsebureauerne, at de vælger denne handling.

Bliver ved som blogger

Situationen får ikke René til at overveje sin position som blogger. Han har et støt stigende publikum og så længe hans rejsebeskrivelser, råd og vejledning kan hjælpe andre til at få en bedre oplevelse i USA, så vil han blive ved med at blogge.

René udelukker heller ikke, at han vil være at finde på andre rejsemesser i fremtiden.

Ekskludering fra rejsemesse i Øksnehallen

Denne pressemeddelelse blev sendt ud efter var jeg blev udelukket fra Kvalitetsrejser i Øksnehallen.

Det gav en masse omtale i aviser, radio og TV.

Læs om hele forløbet her.

Se alle pressemeddelelser.

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.
X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top