René Frederiksen overnatter i sin 46. stat i USA

Til september tager René Frederiksen på road trip i USA for 21. gang. Turen har udgangspunkt i Atlanta, Georgia og bringer ham forbi en stribe klassiske oplevelser i sydstaterne.

Overnatning i stat nummer 46

Turen er planlagt til at tage ham igennem 7 stater, hvoraf 5 vil være nye for René. Han har allerede overnattet i 41 forskellige stater og efter turen rundt i The deep south, vil han være oppe på 46. De fem nye er North/South Carolina, Kentucky, Virginia og West Virginia. René har sat sig som mål at overnatte i alle 50 stater. Det er dog ikke vigtigt at nå de 50 stater så hurtigt som muligt, men at opleve mest muligt af de forskellige stater. Derfor er René også vendt tilbage til mange af de samme stater igen og igen.

Oplevelser i sydstaterne

To af staterne, Georgia og Tennessee, er et glædeligt gensyn, så fokus er på de nye stater på turen. Området har en vidunderlig natur, men ikke så spetakulær som de ikoner de fleste kender fra den klassiske rute på vestkysten, som bl.a. Yosemite, Grand Canyon og Death Valley mm.
Derfor er der også andre ting på programmet, for at få en autentisk oplevelse med hjem fra sydstaterne. Det er oplevelser som historie, kultur, mad, musik, heste og bourbon mm. der er på programmet.

De uventede oplevelser

Noget af det bedste ved en road trip i USA er de uventede oplevelser. Derfor er alt ikke planlagt i detaljer, men området er researchet. Da denne tur ikke er præget af den store natur, er der lagt mere vægt på real americana og small town USA. Der vil derfor blive nydt southern bbq, country og bluegrass jam sessions, county fairs, finurlige road side attractions mm. når tingene dukker op.
Denne ad hoc tilgang gør også, at René ikke har sat navn på hvilken stat der bliver nr. 45 eller 46. Det ser ud til det bliver West Virginia og Virginia, men intet ligger helt fast.

Info om rejser til USA

Via de mange road trips i USA har René samlet en masse erfaring om det at rejse rundt i USA i bil. Erfaringer er samlet på hans hjemmeside: www.renefrederiksen.dk hvor et stigende antal besøgende finder information og stiller spørgsmål om road trips i USA på egen hånd.

Op mod 275.000 danskere tager hvert år på ferie i USA og rigtig mange af dem planlægger selv turen og udforsker det store land på egen hånd. René modtager i gennemsnit tre spørgsmål om dagen fra danskere (samt nordmænd og svenskere) om alt fra planlægning af ruten, til billige overnatningssteder og ikke mindst billeje som han har en del erfaring med.

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top