René Frederiksen overnatter i sin 46. stat i USA

Til september tager René Frederiksen på road trip i USA for 21. gang. Turen har udgangspunkt i Atlanta, Georgia og bringer ham forbi en stribe klassiske oplevelser i sydstaterne.

Overnatning i stat nummer 46

Turen er planlagt til at tage ham igennem 7 stater, hvoraf 5 vil være nye for René. Han har allerede overnattet i 41 forskellige stater og efter turen rundt i The deep south, vil han være oppe på 46. De fem nye er North/South Carolina, Kentucky, Virginia og West Virginia. René har sat sig som mål at overnatte i alle 50 stater. Det er dog ikke vigtigt at nå de 50 stater så hurtigt som muligt, men at opleve mest muligt af de forskellige stater. Derfor er René også vendt tilbage til mange af de samme stater igen og igen.

Oplevelser i sydstaterne

To af staterne, Georgia og Tennessee, er et glædeligt gensyn, så fokus er på de nye stater på turen. Området har en vidunderlig natur, men ikke så spetakulær som de ikoner de fleste kender fra den klassiske rute på vestkysten, som bl.a. Yosemite, Grand Canyon og Death Valley mm.
Derfor er der også andre ting på programmet, for at få en autentisk oplevelse med hjem fra sydstaterne. Det er oplevelser som historie, kultur, mad, musik, heste og bourbon mm. der er på programmet.

De uventede oplevelser

Noget af det bedste ved en road trip i USA er de uventede oplevelser. Derfor er alt ikke planlagt i detaljer, men området er researchet. Da denne tur ikke er præget af den store natur, er der lagt mere vægt på real americana og small town USA. Der vil derfor blive nydt southern bbq, country og bluegrass jam sessions, county fairs, finurlige road side attractions mm. når tingene dukker op.
Denne ad hoc tilgang gør også, at René ikke har sat navn på hvilken stat der bliver nr. 45 eller 46. Det ser ud til det bliver West Virginia og Virginia, men intet ligger helt fast.

Info om rejser til USA

Via de mange road trips i USA har René samlet en masse erfaring om det at rejse rundt i USA i bil. Erfaringer er samlet på hans hjemmeside: www.renefrederiksen.dk hvor et stigende antal besøgende finder information og stiller spørgsmål om road trips i USA på egen hånd.

Op mod 275.000 danskere tager hvert år på ferie i USA og rigtig mange af dem planlægger selv turen og udforsker det store land på egen hånd. René modtager i gennemsnit tre spørgsmål om dagen fra danskere (samt nordmænd og svenskere) om alt fra planlægning af ruten, til billige overnatningssteder og ikke mindst billeje som han har en del erfaring med.

Andre roadtrip oplevelser:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada