Dansker overnatter i sin 35. stat i USA

Pressemeddelelse udsendt 23. marts, 2011

Dansker overnatter i sin 35. stat i USA

Til påske tager René Frederiksen på roadtrip i USA for tolvte gang og vil på turen overnatte i sin 35. stat.
Målet er alle 50 og til august skulle der gerne blive tilføjet yderligere 4-5 nye stater til listen, når USA krydses via den historiske Route 66.

New Mexico er nr. 35

Turen til påske går til Texas og New Mexico. Det er tredje besøg i Texas. Senest holdt han nytårsaften 2010/11 i byen Austin, TX. I øvrigt anden gang han holdt nytårsaften i USA. Første gang var i 2004 i New York.
Selvom det endelige mål er en overnatning i alle 50 stater, så dækker ambitionen over mere end at skynde sig fra stat til stat og krydse af på listen. Det handler om rigtigt at opleve staterne og forskelligheden i USA.
Det er også tilfældet med turen til påske. Selvom Texas er besøgt to gange før, så vil ruten tage ham forbi nye steder og altså også ind i New Mexico, som bliver den 35. stat som han overnatter i.

Oplevelser i højsædet

Indtryk fra køreturen i et fremmed landskab er en oplevelse for sig, men for rigtig at opleve USA, forsøger René at finde nogle oplevelser som kombinerer det ærke-amerikanske med det unikke.
Gennem årene har han bl.a holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York og været til verdens største musik festival i Milwaukee. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville, set rodeo i Cody og prøvet cowboy action shooting i Texas.

Amerikansk mad

Man kan ikke sige USA uden også at komme ind på mad og René har nok besøgt flere forskellige fast-food restauranter end de fleste, men igen er det de unikke oplevelser med mad han går efter. Det er bl.a blevet til chuck-wagon dinners, man-cakes (som er alt, alt for store pandekager), ægte texansk pit bbq og pitchfork steak fondue. Sidstnævnte er er 340 grams rib-eyes som sættes på en høtyv og fristuresteges i en gruekeddel.

Info om rejser til USA

Her til foråret udkommer en ny rejsebog om USA og René har bidraget med en fortælling fra sin roadtrip i 2008, hvor han var på en 3 ugers tur rundt i Rocky Mountains i en Ford Mustang Cabriolet. En tur der bl.a. bragte ham op i 4300 meters højde på Pikes Peak og op i den førnævnte varmluftsballon.
De roadtrips René har været på indtil nu kan man finde på hjemmesiden: www.renefrederiksen.dk
Her kan man også kan følge med i turen til påske og til sommer.
Han har også samlet meget af den erfaring han har med rejser i USA på siden.
Der er mere end 250.000 danskere der tager på ferie i USA hvert år og han svarer jævnligt på spørgsmål fra andre USA-rejsende om alt fra ruteplanlægning, valg af udlejningsbil, billig overnatning, oplevelser, budgettet for en roadtrip og indrejseregler mm.

Andre roadtrip oplevelser:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada