Dansker overnatter i sin 35. stat i USA

Pressemeddelelse udsendt 23. marts, 2011

Dansker overnatter i sin 35. stat i USA

Til påske tager René Frederiksen på roadtrip i USA for tolvte gang og vil på turen overnatte i sin 35. stat.
Målet er alle 50 og til august skulle der gerne blive tilføjet yderligere 4-5 nye stater til listen, når USA krydses via den historiske Route 66.

New Mexico er nr. 35

Turen til påske går til Texas og New Mexico. Det er tredje besøg i Texas. Senest holdt han nytårsaften 2010/11 i byen Austin, TX. I øvrigt anden gang han holdt nytårsaften i USA. Første gang var i 2004 i New York.
Selvom det endelige mål er en overnatning i alle 50 stater, så dækker ambitionen over mere end at skynde sig fra stat til stat og krydse af på listen. Det handler om rigtigt at opleve staterne og forskelligheden i USA.
Det er også tilfældet med turen til påske. Selvom Texas er besøgt to gange før, så vil ruten tage ham forbi nye steder og altså også ind i New Mexico, som bliver den 35. stat som han overnatter i.

Oplevelser i højsædet

Indtryk fra køreturen i et fremmed landskab er en oplevelse for sig, men for rigtig at opleve USA, forsøger René at finde nogle oplevelser som kombinerer det ærke-amerikanske med det unikke.
Gennem årene har han bl.a holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York og været til verdens største musik festival i Milwaukee. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville, set rodeo i Cody og prøvet cowboy action shooting i Texas.

Amerikansk mad

Man kan ikke sige USA uden også at komme ind på mad og René har nok besøgt flere forskellige fast-food restauranter end de fleste, men igen er det de unikke oplevelser med mad han går efter. Det er bl.a blevet til chuck-wagon dinners, man-cakes (som er alt, alt for store pandekager), ægte texansk pit bbq og pitchfork steak fondue. Sidstnævnte er er 340 grams rib-eyes som sættes på en høtyv og fristuresteges i en gruekeddel.

Info om rejser til USA

Her til foråret udkommer en ny rejsebog om USA og René har bidraget med en fortælling fra sin roadtrip i 2008, hvor han var på en 3 ugers tur rundt i Rocky Mountains i en Ford Mustang Cabriolet. En tur der bl.a. bragte ham op i 4300 meters højde på Pikes Peak og op i den førnævnte varmluftsballon.
De roadtrips René har været på indtil nu kan man finde på hjemmesiden: www.renefrederiksen.dk
Her kan man også kan følge med i turen til påske og til sommer.
Han har også samlet meget af den erfaring han har med rejser i USA på siden.
Der er mere end 250.000 danskere der tager på ferie i USA hvert år og han svarer jævnligt på spørgsmål fra andre USA-rejsende om alt fra ruteplanlægning, valg af udlejningsbil, billig overnatning, oplevelser, budgettet for en roadtrip og indrejseregler mm.

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top