Nytår – Texas


View Larger Map

Her kan du se alle indlæg fra nytårs-turen 2010.

Den bød bl.a. på badestrand (dog regnfuld), verdens bedst BBQ og selvfølgelig en en masse festlige oplevelser i forbindelse med nytårsaften i Austin, Texas.

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

2 Enlightened Replies

Trackback  •  Comments RSS

 1. Nikolaj Stenbye says:

  Hej Rene

  Tak for en god hjemmeside. Kan se at du har været i Texas et par gange.
  Min kæreste skal på kursus i Dallas i sidst i april. Derfor påtænker vi at holde 10-14dages ferie i det sydlige USA derefter. Hvor meget er der at se? Jeg har tidligere været i CA et par gange og der ligger attraktionerne jo meget tæt (vi overvejer at flyve videre dertil i stedet – men måske burde vi prøve noget nyt:)). Vi har tidligere været i bl.a. Yosemite, Banff og Jasper og elsker de imponerende nationalparker. Fra Dallas kan vi jo enten køre mod vest og se Grand Canyon. Mere spændende vil det måske være at køre mod øst og se Memphis, Nashville, Mammoth Cave National Park, Great Smoky Mountains National Park, Stone Mountain Park, Atlanta, New Orleans (kort: http://maps.google.dk/maps/ms?msid=216321458824861460006.0004b5d9011a979c761c7&msa=0). Kender du noget til disse områder?

  Turen vil blive på ca. 4000km, hvilket jeg synes er lige i overkanten.

  Kan se at du har været på at par ture omkring Houston. Er det noget du kan anbefale i stedet?

  Mvh Nikolaj

  • @ Nikolaj

   Tak for ros.

   Jeg vil anbefale turen rundt i sydstaterne. I har allerede været på vestkysten og set nogle af de helt store ting, så hvorfor gøre det igen 😉
   Texas er en fed stat og i april er det nok en tur ned i den sydlige del af staten der giver den bedste sikkerhed for godt vejr (området omkring Houston er ikke specielt på nær Galveston og kysten generelt). Det er dog meget ørken og langt mellem ting når man kommer syd på, så man skal være forberedt på det er en anden slags ferie.

   Turen rundt i sydstaterne vil være mere varieret. I kan være uheldige med vejret (forårsagtigt som i DK) når i kommer op til Atlanta og nord for, men det kan også være super lækkert. Oplevelserne vil ikke være så storslåede som de store nationalparker, men der vil være stor variation i oplevelserne og i vil komme i tæt kontakt med small town america og nogle af de klassiske/historiske attraktioner i USA.

   Turens længde ser jeg ikke som noget problem. 3500 km delt med 14 dage er 250 km om dagen. Det er fuld forsvarligt og kan også samles lidt i klumper for at få tid til to overnatninger hist og pist.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA? Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco

Her kan du finde overnatning i: Chicago, Las Vegas.

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top