På vandet

Brugte en hel dag i wisconsin dells. Det er forlystelses hovedstaden i staten. Mega store forlystelsesparker, resorts og vandbaseret underholding er det store trækplaster. På skiltet ind i byen står der population: 2437. Det tal tidobles i weekend og ferier – mindst. Jeg havde udset mig nogle sejlture på den øvre og nedre flod. Området er blevet populært på grund af den enestånde natur. På billedet ses nogle af de klippeformationer man sejler rundt mellem. Jeg droppede alle spillehallerne, forlystelsesparkerne mm. og brugte en hel dag på vandet. Det kan mærkes, trods et flittigt forbrug af den høje faktor.

Andre roadtrip oplevelser:

Madison, wi

Er nået til min base i det sydvestlige Wisconsin. Madison er hovedstad i staten, men

Harley tour

Desværre ikke bag på en af disse, men på fabrikken i Milwaukee. Det er her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada