House on the Rocks

Nej, det er ikke en whiskey. Det er en mands værk, eller livsdrøm om man vil. Et totalt frit fra leveren bygget hus og en samling af alskens tingeltangel som gør sjælen glad. Tag Egeskov skov, den gamle by, tivoli, bakken, legoland, jesperhus, falck museet og ryst godt, og du er ikke i nærheden. Det er en for vild samling denne mand har opbygget. Bl.a verdens største karrusel med 20.000 lys og mere end 200 siddepladser. For ikke at tale om hans hus, som bl.a indeholder det afbillede uendeligheds rum som strækker sig ud over en klippeafgrund.

Andre roadtrip oplevelser:

Ottekantet

Lige inden Milwaukee kom jeg forbi dette hus. Et ottekantet hus bygget tilbage i 1800-tallet.

På norsk

Man er ikke i tvivl om, at man er i et område som værner om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada