Rodeo i Cody, Wyoming, Roadtrip USA 2008

Her følger endnu en af vores oplevelser fra Roadtrip 2008.

Cody er, efter sigende, Rodeo Capitol of the world og på Cody Stampede Rodeo stadium er der hvar aften sommeren igennem Rodeo.
Der er en højsæson for dette og en aften i August er ikke en af dem. Derfor er der ikke så mange mennesker på lægterne, men rodeo-rytterne gik til den alligevel, da der er point på spil til det samlede regnskab.
Roping- og western-ridnings diciplinerne er de mindre attraktive i aftenens forløb og præmierne er ultra små. Faktisk, så betaler hver enkelt deltager i disse for at stille op og hvis man misser, får tids-straf eller bliver disket (og dem var der en del af) så er det spildte penge. Som man så kan prøve at vinde hjem igen den næste aften.

Andre roadtrip oplevelser:

Devils Tower National Monument

Devils Tower føles nærmest overnaturligt som det står ensomt i landskabet. Det er nok en af årsagerne til at stedet er hellig for mange.

2 Comments

 1. Hej Rene.
  Tak for det store arbejde med denne hjemmeside – det er til stor gavn for mange og deriblandt mig.
  Vi skal en tur til Californien næste efterår og tænker om du kender til muligheden for at opleve rodeoshows omkring LA, San Francisco, san diego, las vegas?

  Mvh
  Lotte

  1. @ Lotte

   Tak for ros.

   Det er relativt nemt at finde ud af.

   Der er en ‘superliga’ for rodeo. Deres kalender finder du her:
   Det er dog en sport som typisk er vinter, forår og efterår.

   Der er flere rodeoer end de her, men for at finde dem, skal du i gang med at søge. Søg på rodeo og så den stat eller by du skal til. Rodeoer er typisk i forbindelse med en anden begivenhed så som byfest, state- eller county fair mm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada