Et gensyn med Orange County Choppers – Roadtrip 2009

Der er sket en del hos The Teutuls siden vores første besøg i jan 2005.

OCC er blevet endnu mere kendte, de er flyttet i meget større lokaler og så fejre de 10 års jubilæum i år.

De større lokaler betyder, at de nu kan have mange flere motorcykler udstillet. Derfor er der en lang række af de kendte tema bikes i butikken, men der er også produktions bikes. OCC producere nemlig en lang række modeller som kan købes landet over. De der stod udstillet lå mellem 30 og 40 tusind dollars.

Man kan også se ind til produktionen. Det er her der bl.a producerer bikes til salg og vist også optages en gang imellem til showet. Der skete dog ikke noget på en søndag eftermiddag, da vi var forbi. Vores anden motorcykelfabrik uden produktion.

Butikken bugner af alskens souvenirs og tilbehør til den garvede biker. Vi nøjedes med et par t-shirts og lod de garvede fans om at købe de store lazy-boy læder lænestole med OCC broderede logoer.

Fra Teutuls showroom kørte vi over statsgrænsen til Connecticut hvor vi slog lejr for natten i Ridgefield.
Har stødte vi igen på en lille underlig twist med hensyn til alkohol. Man kan ikke købe det i butikker om søndagen og det var gemt væk bag et forklæde i køledisken. Ganske som vi gjorde for nogle år tilbage i Danmark. Vi måtte derfor nøjedes med de øl vi kunne få i den indiske restaurant der ligger ved hotellet.
I morgen skulle det gerne blive en del bedre, da vi bor inde midt i Providence, Rhode Island.

Tags: , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

1 Enlightened Reply

Trackback  •  Comments RSS

  1. Kasper M says:

    Hejsa.
    Fantastisk hjemmeside, helt overvældende.
    Jeg skal sammen med familien (vi er 2 voksne og 2 børn (5 & 9 år), der skal 14 dage til USA, starter i NYC, derefter Niagara Falls, forbi Lancaster (eller lign og se lidt Amish livsstil) og så slutte i Washington, er der noget andet du vil anbefale på vejen ? Jeg tænker f.eks på OCC, er der noget at se, eller er det ikke omvejen værd ? Eller andre gode ideer ?!

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA? Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco

Her kan du finde overnatning i: Chicago, Las Vegas.

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top