Hershey Chocolate World

Byen Hershey lever højt på, at være hjemsted for USA’s nok mest kendte chokolade brand: Hershey. Det er blevet til både en forlystelsespark og et “lækkert” besøgscenter.

21. sep, 2016

Lær om chokolade og køb lidt

Efter min Amish Tour var der stadig dagslys, så jeg kunne fint køre videre vestpå mod Chicago.

Jeg havde udset Breezewood, PA som enden på dagens køretur, så havde nogle timer på vejen endnu denne dag.
Jeg nåede dog ikke så langt, før jeg tog en lille pause.

Tæt ved Amish Country, ligger byen Hershey, som er opkaldt (navneændret) efter Hershey Chokolade fabrikkens stifter Milton S. Hershey.

Hershey chokolade har sat sit præg på byen som, udover at blive refereret til som The Sweetest Place on Earth, har gadelamper der er formet som et af Hershey’s prduckter, Kisses, også har både en stor forlystelsespark, Hersheypark, og et stort chokolade besøgscenter – Hershey’s Chocolate World.

Hershey’s Chocolate World er gratis at besøge. Det er primært en kæmpe gift shop for Hershey, men gemmer også på nogle chokolade relaterede oplevelser.

Der er en gratis rundtur på ”fabrikken” som viser hvordan chokolade laves. Mest for børn, men turen fortæller ganske fint om alle de processer der skal til fra cacaobønnerne plukkes til du sidder med et Hershey Kisses i hånden.

Der er også aktiviteter som koster lidt, bl.a. chokoladesmagning og Make Your Own Chocolate.
Skal du deltage i dem, anbefales det at komme tidligt på dagen og afsætte nogle timer til dit besøg.

Du kan også komme på trolley tour rundt i Hershey fra Chocolate World. En tour med fokus på byen som Chocolate Capitol, men også om byens historie.

Hershey Chocolate World er adskilt fra Hersheypark, som er forlystelsesparken og som tager entré. Du kan dog godt parkerer det ene sted og gå til det andet.

Jeg købte lidt sødt til min tur videre vest på til Breezewood, som jeg nåede omkring solnedgang.

Se indlæggets rute

Her kan du se den rute jeg kørte i beskrivelsen ovenfor.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Walking Tour i Queens, New York

New York City er ikke kun Manhattan men fem boroughs. Queens er en af dem og fortjener, ligesom de andre, et nærmere bekendtskab på dit besøg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada