Lone Pine Film Museum

Lone Pine er Sierra Nevada bjergenes Hollywood. Mange westerns er optaget her, men også film som Tremors og Iron Man. Lær mere på byens Film Museum.

17 sep, 2022

The Museum of Western Film History

Et besøg på Lone Pine Film Museum er en rejse ind i filmens historie, især for dem, der er vilde westerns og de naturskønne landskaber, der har dannet baggrund for utallige film og TV-shows. Museet, beliggende i den lille by Lone Pine, fungerer som en hyldest til de mange film, der er blevet optaget i områdets unikke og ikoniske landskab, især ved Alabama Hills med de karakteristiske klippeformationer og Sierra Nevada-bjergenes majestætiske baggrund.

Udstillinger og oplevelser

Museet tilbyder en række udstillinger, der spænder fra tidlige westerns til nutidige blockbusterfilm og alt derimellem. Du kan forvente at se en omfattende samling af historiske artefakter, herunder vintage kameraer, kostumer, rekvisitter, plakater og fotografier. Der er også interaktive displays og informativt materiale, der fortæller historierne bag filmene og de mennesker, der skabte dem.

Nogle af filmene optaget i området

Lone Pine og Alabama Hills har været location for optagelser af en bred vifte af film gennem tiderne, herunder:

  • Gunga Din (1939): Denne klassiske eventyrfilm var en af de første større produktioner, der blev filmet i området, udnyttende dets eksotiske landskab som en stand-in for Indien.
  • High Sierra (1941): En film noir med Humphrey Bogart, hvor Sierra Nevadas ru terræn spiller en nøglerolle i filmens dramatiske finale.
  • The Lone Ranger (1949-1957): Mange episoder af denne western TV-serie blev filmet i Alabama Hills, udnyttende det dramatiske landskab for at skabe det vilde vesten.
  • Tremors (1990): Denne kultklassiker horror-komedie brugte også det unikke terræn i og omkring Lone Pine til at skabe sin fiktive ørkenby, Perfection, Nevada.
  • Iron Man (2008): Den første i en lang række af succesfulde Marvel film. Alabama Hills og Sierra Nevada bjergene spiller en stor rolle i filmens første scener, og skal forestille at foregå i Afghanistan.
  • Django Unchained (2012): Quentin Tarantinos hyldest til spaghetti-westernen inkluderede scener skudt i Alabama Hills, hvilket tilføjede autentisk atmosfære til filmen.

Filmfestival og guidede ture

Kommer du forbi Lone Pine i oktober, kan du opleve Lone Pine Film Festival. I løbet af denne er det muligt at deltage i guidede ture rundt i Alabama Hills, hvor du kan stå på de nøjagtige steder, hvor berømte scener blev filmet. Dette giver en unik mulighed for at træde ind i filmenes verden og se landskabet gennem en historisk kameralinse.

Besøg The Museum of Western Film History i Lone Pine

Film museet har åbent året rundt, med undtagelse af nogle helligdage. Stedet lukker tidligt, så planlæg dit besøg så du har tid til en times tid på museet. Her kan du se mere om museet og åbningstider.

Her kan du se hvor Lone Pine Film Museum ligger.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Mad og musik i Cleveland

Cleveland gemmer på en masse oplevelser og specielt Rock’n’Roll og mad er must-see i den gamle Rust Belt industriby.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada