Hike til Lone Pine Lake

Hiken til Lone Pine Lake er alle anstrengelserne værd. Turen byder på utrolige udsigter og bjergsøen er noget af det mest billedeskønne i området.

17 sep, 2022

Hike til Lone Pine Lake

Hiken op til Lone Pine Lake er en del af stien til toppen af Mount Whitney, det højeste punkt i det kontinentale USA. Turen til Lone Pine Lake er mindre krævende for dig der ønsker at opleve skønheden i området uden at begive sig på den fulde tur til Mount Whitney’s top.
Bemærk, det kræver ikke tilladelse at hike til Lone Pine Lake. Det er kun hvis du vil helt til Mount Whitney du skal have en tilladelse.

Din hike starter ved Whitney Portal, som ligger omkring 13 miles (21 km) vest for byen Lone Pine. Whitney Portal er udgangspunktet for alle hikere, der forsøger at bestige Mount Whitney, og tilbyder parkering og grundlæggende forsyninger.

Fra Whitney Portal begiver du dig ud på Whitney Portal Trail, som straks imponerer. Stien stiger gradvist gennem frodig alpin skov, med masser af muligheder for at stoppe op og nyde udsigten over det omkringliggende landskab. Du vil krydse små strømme, hvilket tilføjer en beroligende lyd af rindende vand til din vandring.

Lone Pine Lake

Efter ca. 2.8 miles (4.5 km) når du Lone Pine Lake, som ligger ved grænsen for Mount Whitney’s officielle vildmarksområde. Her kræves der en særlig tilladelse for at fortsætte videre op ad stien mod Mount Whitney, men Lone Pine Lake er et spektakulært slutmål i sig selv.

Søen er et fredfyldt sted, hvor du kan sidde og nyde den ro og skønhed, der omgiver dig. Det krystalklare vand spejler de majestætiske tinder, der omkranser søen, og tilbyder en perfekt kulisse for en pause eller et picnic.

Svømning i Lone Pine Lake

Det er populært at tage en dukkert i søen. På en varm sommerdag kan det være tiltrængt at køle sig ned i vandet. Der er ikke nogen bekvemmeligheder oppe ved søen, så du skal have skiftetøj med og forberede dig på at klæde om bag en træstub.
Selvom det er varmt kan det ikke anbefales at vandre i dit våde svømmetøj, da en times hike ned at bjerget kan give skarvemærker nogle ubehagelige steder i vådt tøj.

Praktisk information til din vandretur

  • Afstand: Rundturen til Lone Pine Lake er ca. 5.6 miles (9 km) lang med en betydelig højdeforskel, så det er vigtigt at være godt forberedt.
  • Sværhedsgrad: Turen betragtes som moderat til udfordrende, afhængigt af din kondition og tilvænning til højder.
  • Forberedelse: Sørg for at medbringe rigeligt med vand, snacks, solbeskyttelse, og lagdelte klæder, da vejret kan ændre sig hurtigt i bjergene.
  • Tilladelser:Ingen tilladelse er nødvendig for at vandre til Lone Pine Lake, men hvis du planlægger at fortsætte forbi søen, kræves en tilladelse fra Inyo National Forest.

Hvor lang tid tager en hike til Lone Pine Lake?

Jeg brugte tre timer i alt. Halvanden times hike op til Lone Pine Lake, en halv time ved søen og en halv time ned. Jeg brugte en halv time ved søen.
De to timer op til søen går op ad hele vejen. Ikke meget stejlt, men en konstant stigning der varierer fra længere stræk til korte og stejlere zig-zag.

Her kan du se rutens profil.

Besøg Whitney Portal uden vandretur

Selvom du ikke har tid til en hike op til Lone Pine Lake, så er køreturen op til Whitney Portal stadig tiden værd. Fra byen Lone Pine er der 21 km op til Whitney Portal. En rute der tager dig forbi Alabama Hills og op til nogle helt utrolige udsigter hvorfra du bl.a. kan se Death Valley.

Whitney Portal er et fint sted til en frokost hvor du kan nyde din medbragte mad eller købe noget i Whitney Portal Store. Der er også et lille vandfald du kan udforske.

Besøg Whitney Portal og Lone Pine Lake

Whitney Portal er åbent når sneen er smeltet. Du kan følge med på områdets hjemmeside om vejen er åben. Det koster ikke noget at køre op til Whitney Portal, men stedet er ikke så stort, så kan være du skal parkere lidt væk for at få plads.

Her kan du se hvor Whitney Portal ligger ved byen Lone Pine.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada