Overnatninger på roadtrip 2022 (2023)

Overnatninger på en roadtrip i Colorado og Utah blev ikke valgt fordi de var billigst. De blev valgt for bedst at opleve byerne.

En overnatning er mere end prisen på hotellet

Overnatninger på en roadtrip kan være mange ting:

  • En seng at sove i
  • Et strategisk stop på en lang strækning
  • Den eneste mulighed i et øde område
  • Centralt beliggende i/ved en attraktion eller en by
  • Den billigst mulige seng
  • En oplevelse i sig selv

Jeg har prøvet det meste og skrevet om flere af mine overnatninger. Her kan du finde generelle overvejelser vedr. overnatninger på en roadtrip.

På min roadtrip i Colorado og Utah, var overnatningerne valgt ud fra bekvemmelighed og ikke den billigst mulighed. Flere steder var der Mud Season (perioden mellem skigæster og sommergæster), så ikke alt var åbent. Det betød også at udvalget var mindre end ellers.

Lufthavnshotel i Denver

På min første dag ankom jeg sent til Denver, så her havde jeg valgt et billigt lufthavnshotel. Der er som regel et stort udvalg ved lufthavne og du kan også finde nogle helt billige nogle.
Jeg valgte en mellemvare af en nogenlunde kvalitet, La Quinta Inn. Har ingen billeder, men i samme klasse som Holiday Inn, som nogle af jer nok kender. Se prisen nedenfor.

Her kan du finde flere overnatninger ved Denver Lufthavn.

Klassisk motel i Steamboat Springs

I Steamboat Springs boede jeg på Nordic Lodge. Et klassisk motel, hvor du kan parkerer lige uden for dit værelse. Du har sikkert set dem (og forhåbentlig oplevet dem) på din roadtrip. Ofte individuelt drevne moteller, men du finder dem også som kædemoteller. Se prisen nedenfor.

Her kan du finde flere overnatninger i Steamboat Springs.

Nyt, moderne hotel i Grand Junction

I Grand Junction boede jeg på Tru by Hilton. En ny kæde under Hilton fra 2016. Det er moderne indrettet og skal konkurrere mod kæder som Comfort Inn og La Quinta. Placeringen var super central, i et område af Grand Junction hvor der lå flere andre hoteller. Se prisen nedenfor.

Her kan du finde flere overnatninger i Grand Junction.

Eneste motel i Hanksville

Jeg havde en enkelt overnatning i Utah. For at få ruten til at hænge sammen, var der kun en mulighed – Whispering Sands Motel i Hanksville. Det ligner måske et lidt slidt motel på ydersiden, men er nyrenoveret og var en super overnatning i en by med godt 200 indbyggere, to tankstationer, et steakhouse og en lille butik. På trods af placering og udseende, var det ikke turens billigste overnatning. Se prisen nedenfor.

Her kan du finde flere overnatninger i Hanksville.

Luksuriøs overnatning i Telluride

Telluride måske ikke så kendt som Aspen og Vail, men de rige flokkes også om Telluride for at stå på ski. Det slår igennem på priserne i byen og pga. Mud Season var der ikke så mange muligheder for overnatning. Det betød, at Telluride blev turens dyreste overnatning på The Hotel Telluride. Se prisen nedenfor.

Her kan du finde flere overnatninger i Telluride.

Simpel overnatning i Crested Butte

Turens billigste overnatning havde jeg i Crested Butte. En to-delt skisportby som Stemboat Springs. Jeg boede i den gamle, oprindelige del af Crested Butte så jeg kunne gå på opdagelse. Old Town Inn er i stil med et klassisk motel, dog uden parkering udenfor døren. Se prisen nedenfor.

Her kan du finde flere overnatninger i Crested Butte.

Kitchet overnatning i Manitou Springs

Manitou Springs er perfekt som base til flere oplevelser i området – Cog Railway eller køretur til toppen af Pikes Peak, Cave of the Winds eller Garden of the Gods. Det betyder også byen kan føles lidt turistet, men det er også en del af charmen. Jeg boede på den billigste overnatning der lå centralt. Det var Villa Motel, der var et almindeligt motel, hvor nogle af værelserne lå i små hytter. Se prisen nedenfor.

Her kan du finde flere overnatninger i Manitou Springs.

Komfortabel overnatning i Denver

Turens sidste overnatning var på et hotel tæt ved den centrale Union Station i downtown Denver. Bilen blev parkeret og jeg gik rundt på oplevelse i nye og velkendte områder af byen. Den sidste overnatning blev også brugt på at tømme bilen og pakke bagagen om, så alt var klar til aflevering af lejebil den næste dag. Se prisen nedenfor.

Her kan du finde flere overnatninger i downtown Denver.

Priser på overnatning i påsken 2022 og 2023

Her kan du se hvad de forskellige hoteller kostede på min roadtrip i 2022. I 2023 tilføjede jeg prisen for samme hotel og dato. Hotellerne jeg valgte til turen i 2022 var steget en smule, men de billige muligheder var stadig på samme niveau i 2023 som i 2022.

OvernatningsbyPris 2022Pris 2023Billigere hotel 2022Billigere hotel 2023
Denver lufthavn893 kr.852 kr.475 kr.663 kr.
Steamboat Springs810 kr.845 kr.671 kr.845 kr.
Grand Junction1064 kr.1249 kr.548 kr.461 kr.
Hanksville1271 kr.1143 kr.1271 kr.951 kr.
Telluride1566 kr.1767 kr.1482 kr.1338 kr.
Crested Butte765 kr.849 kr.745 kr.490 kr.
Manitou Springs804 kr.858 kr.613 kr.648 kr.
Denver downtown1356 kr.1733 kr.740 kr.730 kr.
Total8529 kr.9296 kr.6545 kr.6126 kr.

Dyr eller billig overnatning?

To tusinde kroner i forskel på det jeg valgte og det billige hotel er ikke småpenge, men der er mange måder du kan betragte den forskel på. For nogle vil målet være at bo så billigt som muligt. Det var ikke mit mål. Jeg ville bo centralt, så jeg oplevede byen på en overnatning. Var jeg blot gået efter den billigste overnatning, så ville min oplevelse af byen have været anderledes. Byen ville blive et stop på vejen. Målet var, at opleve byen og betragte den som en oplevelse og destination.

De størst mulige besparelser var steder hvor jeg ville skulle bo langt fra centrum eller slet ikke i byen. I Grand Junction var det en overnatning 10 km fra byen, ved en motorvejsafkørsel. I Crested Butte, var det i nabobyen Gunnison, som ligger 40 km væk.

I Steamboat Springs, Telluride, Manitou Springs og i Denver ville jeg ikke kunne gå rundt i downtown området fra den billigste overnatning. Jeg ville være afhængig af min egen bil eller taxi.

Info om overnatning i USA og Canada

Overnatning på din roadtrip fåes i forskellige typer og prisklasser. Der er også generelle og praktiske ting du med fordel kan sætte dig ind i, inden du booker din første overnatning og tager på roadtrip. Følg linket og find svar på alt det om overnatning du søger.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Billig overnatning i Miami

Miami har ikke de billigste overnatninger. Byen er lidt ligesom Los Angeles og opdelt i forskellige områder, hvor du både finder billige og knap så billige overnatninger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada