Oplevelser i USA

USA er fyldt med oplevelser som man ikke kan få andre steder i verden og når man er på roadtrip har man rig mulighed for at få nogle oplevelser for livet.

Det vil være umuligt at komme omkring alle de oplevelser man kan få i USA og det er heller ikke meningen med denne del af siden.

Med tiden vil denne del blive udbygget dels med mine oplevelser i USA, men forhåbentlig også oplevelser som du ønsker at dele med andre.
Det kan være større fortællinger (som vil komme over under titlen Gæsteskribent), men det kan også være små ting som en god restaurant, en anderledes seværdighed, en gemt oplevelse, en scenic rute, en drive through oplevelse mm. Kort sagt alt hvad du tror kunne være en hjælp eller inspiration til andre når de skal på roadtrip i USA.

Del dine oplevelser med os andre

Der er flere måder du kan bidrage til denne del af hjemmesiden på.
Du kan skrive din oplevelse i en kommentar nedenfor. Enten her på siden eller under et af de emner hvor den passer ind.
Du kan også sende en mail til mig og så tilføjer jeg din oplevelse til de andre her på siden. Mail-adressen er: roadtrip@renefrederiksen.dk

Gratis oplevelser i USA

En roadtrip til USA er ikke billig. Derfor er det skønt at vide, at man kan få rigtig mange gratis (eller næsten gratis) oplevelser i USA som er enestående for landet og indeholder mange af de ting man forbinder med USA og deres kultur (som er en stor del af det at rejse i USA).
Jeg har samlet 10 af de ting jeg mener man bør unde sig selv når man er på rejse i USA.

Mine bedste oplevelser i USA

Gennem årene har jeg haft et hav af store og små oplevelser.

Andre roadtrip oplevelser:

3 Comments

 1. Jeg har bestilt ESTA visum på en side som hedder esta .dk (link redigeret af admin for ikke at linke til en ulovlig side). Der har det fungeret upåklageligt flere gange – er det en samarbejdende side med den du hvenviser til?
  Mvh. Malene.

  1. @ Malene

   Siden du nævner er IKKE en officiel ESTA side. Der findes kun én officiel ESTA side, som er den de amerikanske myndigheder har.

   Siden du henviser til er ulovlig i den forstand, at de tager et gebyr på 75 dollars, for at udfylde en formular for dig, som koster 14 dollars hos de amerikanske myndigheder.

   Det virker fint for de fleste og mange benytter siden, men du betaler for meget + du afgiver meget personlige oplysninger samt dine kreditkort informationer til en side som kun er sat i verden for at snyde folk for penge.

   1. Mange tak for det.

    Jeg har nu ikke betalt meget, og har fået bekræftet mit visum stadig gæler – men må hellere være sikker på jeg benytter den rigtige næste gang 😉

    God aften, mvh.

Comments are closed.

Billeje i USA & Canada